Arkadaşlar bana ve aileme büyü yapıldı ve yanlışlıkla büyüyü bozdum. Böyle bişey olabilir mi (detaya bakın)?

Şimdi ben olayı sırasıyla anlatim. Biz köye gittik, orada bizi çekemeyen bi yaşlı kadın vardı illet bişey. Yıkanmaz pis kokar falan. Kimse evine yaklaşmazdı. Kocası ölmüş, bu da kırmış kafayı. Hep böyle değişik otlar toplarmış. Karga gagası, kurbağa bacağı, öküz dübülü falan derken siyah siyah kitaplar falan alıyomuş. Büyü kitabı diyolar. Sonra bu bizim köydeki eve hırsız gibi girmiş ama hiç değerli eşyalara dokunmamış. Altın yok ama gümüş eşyalar vardı bikaç tane. Sonra gittik şikayetçi olduk hüküm giydi ama bir şey çalmak için girmediğini söyledi. Birkaç kişinin de evine böyle girmiş. Bunlar ya boşandı ya iflas etti ya da öldü.

Sonra bu bizim eve girdi ya, annemle babam zaten ayrı. Ben de hastalandım, kalp ritmim bozuldu, sürekli taşikardik geziyorum ama. Doktor nasıl beslendiğimi sordu, kalp krizine doğru gittiğimi söyledi ama bir neden bulamadı. Sonra psikiyatriye yönlendirdi. Psikiyatrist antipsikotik yazdı. Sonra kalp sağlığım iyileşti, köydeki diğer kişilere de verdim. Necmettin amca vardı karısından boşanan, düzeldi ve karısıyla yeniden evlendi. Yani büyücünün büyüleri tutmadı. Antipsikotikler büyüyü mü bozuyo?

Arkadaşlar bana ve aileme büyü yapıldı ve yanlışlıkla büyüyü bozdum. Böyle bişey olabilir mi (detaya bakın)?