AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
büyü diye bir şey yok...,
Zordur ama bu konuda deneyimli bir hoca bulman lazım. Hoca diyorum. Büyücü anlaşılmasın! Yoksa o büyünün bozulması imkansız.
Ne hocası
Nasıl bulcam
İşte o kısım zor. Çoğunluğu ya sahtekar (sahte hoca) çıkıyor. Ya da büyücü. Bulmak zor. Çevrene haber sal. Özellikle gudubet, yaşlı kadın akrabalarına haber sal. Onların bildiği vardır.
Falcı bakınca var diyor ama bozmasını nasıl halletcem bunu bilmiyorum çevremde de öyle biri yok ananem bunlaro biliyordu onun hoca tanıdıkları vardı ama kaybettik 5 6 sene önce şu an bildiğim yokki
Bildiğim olsa. Yardım ederdim. Benim tanıdığım hoca, rahmetli oldu.
Allah rahmet eylesin
Ben de bilemedim napsam ki
Kim niye bana yapsın allahım ya
Teşekkürler. Benim de üzerim de, zayıf bir musallat var. Nasıl çözülür ben de bilmiyorum. 🤷
Valla bi arkadaş yazdı bakayım ne dicek o bilmiyorum
👍
Öncelikle büyü olduğunu kim söyledi sana eğer öyle bir şey varsa sağlam düzgün bir hocaya git
Ya ben fal baktırmak istedim o kişi de bakamam sende büyü var dedi
Korktum
Kendinde bir değişiklik hissediyor musun peki
Asko yani ne diyim
Hastayım sürekli evden dışarı çıkasım yok arkadaşlarla aram bozuldu baya oldu ama bu olalı bide işte kabus filan görüyordum depresyon herhalde dedim ilaç aldım doktor yazdı yani
Spora başladım gidemedim bide ders filan spor halsizlik var yapamıyorum bitkin gibiyim depresif gibiyim ama depresyonda depilim öyle
Falcı böyle şeyleri görüp görmediği konusunda şüpheliyim ama sağlam bir hocaya git istersen bir, eğer bir şey varsa bu seni etkilemesin
Şu ücret karşılığı şunu yaparım bu ücret karşılığı bunu yaparım diyen olursa ordan kaç kuruş verme çünkü, gerçek kişiler bunu parasız yapar
Ne hocası hiç gitmedim ben hocaya
Ananem bikez götürmüştü 5 sene önce kaybettik benim bildiğim yok bide öğrenciyim ailem filan belki yapardı ama şu an burada yanımda depillerki
Aynı kızmısın sen büyü diğer büyü sorusunu soran?
İlk sorum bu bu konuda
Bi kız da büyü konusundan soru sormuş takip attı az önce şimdi yine soru görünce acaba o mu diye düşündüm. Sana büyü yapıldığını nasıl öğrendin peki?
Biri söyledi bana dahve bakcaktım büyü var bakamam dedi
Fal mı baktıracaktın?
Fal baktırmak istediysen falcıların bir çoğu cinlerle bakıyor zaten fala. Sende büyü varsa eğer o falcı bundan dolayı anlamış olabilir.
Nasıl yani
Anlamadım ama bana bakamam dedi musallat olur filan kimseye kötü bişey gelsin istemiyorum bakabilen veya bozabilen biri lazım sanırım bana
Falcı sana öyle dediyse büyü olmasa bile musallat olabilir. Günlük hayatında inanç zayıflığı, stres, bunalım, nefes almakta güçlük çektiğin oluyormu? Bir de sabahları kalktığında yorgun vaziyette uyanma ve zaman zaman kemik ağrıları vs?
Oha evet? hatta sürekli aile hekimine gidiyorum bişeyin yok psikolojik diyor ilaç da yazdı ama durym aynı işlerim de pek iyi gitmiyor nebileyim depresiflik var üzerimde ama depresyon ilacı alıyom ki
Senin yaşadıklarını zamanında bende yaşadım ve kurtuldum çok şükür. Arkadaşımın yeğeni bu büyü bozma işlerine bakıyormuş bendeki büyüyü bozmuştu ve bu ilmi merak ettiğim için de ufaktan bana bu ilim hakkında bilgi veriyor.
Depresyon ilacının sana faydası yok boşuna içme.
Napim peki nasıl bozulur bu
Gizliden çıktım bana ulaşırmısın
Tamam
Cinci hocaya git çıkarır
O ne ya
Bu işin profları
Nasıl yapcam nerden bulcam
Çevrendeki teyzelere sor onlar bilir muhtemelen
Hiçbir fikrim yok ama korkunç bir şey
Evet ben de çok korktum
Ne büyüsü? Ne yaşıyorsun ki?
Bilmiyorum bana öyle söylendi üzerimde büyü varmış