AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
Bunlardan onlara ne ki? Ayrı yaşıyorsun kendi hayatını kurmuşsun kimseyi dinleme
ikinci evlilikte kötü çıkarsa yıkılırsın diye karşılar
Zor bir durum tekrar evlenmek de zor aile sahip çıkmayınca bu halde devam etmekte zor
evlenmiş boşanmışsın hala akıllanmamışsın bi de 2. evlilikten bahsediyosun ya insan ibret alır ders alır
Boşanan biri ikinci kez evlenemez mi? Nasıl bir düşünce tarzı bu?
@f4tima evliliğin ne kadar gereksiz bir şey olduğunu idrak eder boşanan insan. gidip tekrar evlenip , tekrar boşanmayacağının garantisi yok (!)
İnsanlar evlilik gereksiz olduğu için değil anlaşamadıkları için boşanırlar. Postmodern fikirlerinizi kendinize saklayın
@f4tima sen de eskiçağ'dan kalma fikirlerini kendine sakla ve dilediğin kadar evlenip boşan, sonunda da kevgir gibi ortada kal👍🏻
Xd evlenmenin eski çağa ait olduğunu söyleyen ilk insansın. Onunla bununla yatıp kevgire dön istediğin kadar biz ciddi ilişki yapıp evlenicez
Anne evinde s*x yapmadan zor geçiyordur belki hayatı çünkü genele 1 eşten ayrılınca yoğun istek duyuyor bazıları bu yüzden evlenmek istiyor
@f4tima ağzına sağlık aşkom
Bu evlilik bağımlılık yapıyor herhalde. Bir kere tadını alan bırakamıyor.
öncelikle çok iyi tanıyın insanlar artık eskisi gibi degil çok sinsi dürüst degiller o yüzden aileniz temkinli olabilir evlilik konusunda
Kendini boslukta hissedip acele etme, o psikolojiye girme lutfen kendine de onlara da zaman ver, yasin kücük
Yakinlariniz; yeni bir yuva kurup aile olmanızı niye istemediklerini sorgulayınız.
Az bi dur motorun sogusun ne bu hiz nerden nasil buluyor bu kadar cabuk az sakin
Nasıl yani anlamadım?
Sasirmadim
Yani ailen de haklı sen de haklısın alışmışsın demek ki evlenmeye hazırsın ama cocuk oyuncağı degil kendine zarar veriyorsun evleneceksen iyice tanımalısın ve bundan ders çıkarmalısın
ama senin gibi binlerce insan var doğal değilmi
ne güzel özgürsün artık en ufak lafta bekar kızsın diyen biri yok mis
Sanki bu benim kuzen gibi baş harfini verirmisin eğer o sen isen WhatsAppda mesaj atıcam
Bu senin hayatın, eksiklik hissediyorsan ve bunu evlilikle dolduracağını düşünüyorsan evlenebilirsin. Kimse karışamaz, karışmamalı. 🌸
İlk evliliğinde severek evlenmissen ve boşanmış olduğun için onlar karsi çıkmaları çok normal , tekrar mutsuz olmanı istemiyorlar.. umarım 2. evliliginde mutlulugu yakalarsınız.
Senin hayatın. Sen kara ver. Anlaştığın biri varsa evlen. Ne oldu yani. İnsanlar çok. Ucuz düşünmeye başladı. Çevremde 3 evlilik yapan var. Gayet. Mutlu
Buldun yani birini de karşı çıkmaları sorun🤣3. De karar kıl artık
Kafayı yicem soruya bak ya napmalıyım bu durumda bizim dediğimiz şeye göre mi hareket edeceksin? Senin hür iraden yoksa biz napalım? Tamam madem soruyorsun söyleyim , evlenme kardeşim evlenmeden duramıyor musunuz?
Ailen boşanmış ve başından ikinci defa ne geçeceğini biliyorlar sende boşanmışsın bence hayatın tadını çıkar 😉
Bence ailen senin ikinci defa kirilmandan korkuyor.. onlara biraz zaman goster ve given ver cocukla tanistir ailesiyle vb
Kimse sana engel olamaz sen kendi başına bir bireysin evlenip evlenmeyeceğine karar verecek yaştasın ayrıca ailenin de buna saygı duyması gerek
Aileni dinleyecek değilsin. Bu hayat senin onların değil. Kaderini onlar nasıl istiyor diye yaşamazsın. Ve onların isteklerine göre şekil veremezsin.
Bulgar vatandaşı ile evlenme de ne tamam ye
Dul olmanın tadını çıkart ver ver ver toprak olacağına amcalar yesin
Bende ayrıldım evlenmek istiyorum sende istersen ki anladığım istiyor gibisin istersen tanışalım ailemde zamanla kabullenir bu durumu işin o kısmı kolay
Neden boşandın ilk eşinden orası önemli bence ondan karşı çıkıyor olablirler
İstiyorsan evlen niye karşı ciksinlar
İstemiyorlar işte
Aileni dinle vardır bir bildikleri
Hayat senin hayatın, iyi düşün ve eminsen evlen.
neden karşılar?
Genelde haklı çıkıyorlar
Cen ilgisiz mi kaldin oyy
Evlen ya tek ömür geçmez
Düşünüyor musun gerçekten?
Bir nedeni olmalı neden istemiyorlar.
Bekle biraz durulsun ortalık
Hayat senin herkesin saygı duyması gerekir
Neden karşılar ki, problem ne tam olarak?
Neden ayrıldın aldatmış falansan suç sendedir yani
Evlenme ne güzel bekarsin işte
Mümkünse evlenme sizde genetik olabilir boşanma
Neden karşılar ki buna?
Biraz bekle kabul ederler
Kendi hayatını kendi kararlarin
Hala evlenmek istiyor musun cidden
Daha gençsin neden karşılar ki?
Hangi sehirdesin bende evlilik yapmak istiyorum
Ee nolcak full bekar mı kalcan yani
Bi kere boşandın diye hep boşanıcaksın diye bir şey yok ya belki şu an evleniceğinle anlaşabilcen
Yine sonuç aynı olacak diye korkuyor olabilirler
Bence birisinin eline bakmaktansa bir şeyleri kendin başarman kendi ayaklarının üzerinde durman veya bunu yapmaya çalışman daha mantıklı olur sonrasında zaten boşansan bile bir eksin olmaz
Gel seni kaçırayım😄😄😃
Durumun sıkıntı kanka ailen izin vermiyorsa
Güvenlerini sarsmışsın demek ki
Nesne karşılar
Ben boşanmış kadınlarla evlenmezdim
Kac sene oldu ayrilali?
Yav su ailenin hayati degil senin hayatin , yorum yapanlarin ben beynine skm. ya kiz yanlis birsey yapsa , uzulen taraf bide ailesi oluyo. Yani kizin uzulmesini birak kiz uzuldugu zaman aileside uzuluyo. Bazen imtihan geregi yanlis bir evlilik yapmis olabilir. Aileyide kizida sarsmis olabilir. O yuzden simdi ailesi daha dikatli olmasini istiyo ve karsi cikiyo. Yani burada senin hayatin diyipte kiza gaz vermeyi bir birakin. Bu kizinda bir ailesi var. Biz sadece yorum yapiyoruz , kiza birsey olursa kosan yine ailesi olacak. Biz degil..
Yanlis kisiyi bulduysan
Kac yıl evli kaldın, ne zamandan beridir ayrısın
kim varki bukdunmu biri
Kimseyi bulmadım ama yani düşünüyorum evlilik ailem istemiyor evlenmemi diye vazgeçiyorum
bulunur ya
Evlenmek için pişman mısınız
Nasıl yani?
boş ver 1. den ne gordun ki digerindwn gorcen