Bikere evlilik yaptım ayrıldım çocuğum yok 24 yaşındayım şu an ailemde annem babam ayrı benimle ilgilenen hiç kimse yok evlenmeme ikinci defa karşılar sizce napmaliyim bu durumda?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesin isteği şansı ne kadar değişik. Ben de 31 yaşındayım. Sevgilim var evlenmek istiyor benimle. Ama bana o kadar baskı kurdular ki evlenmekten çok korkuyorum. Herkes soruyor ne zaman evlilik diye nasip diyorum geçiyorum. Senin yaşın daha ufak. Kendini evlenmiş sayma. Sevgili oldunuz geçti gitti diye say. Ailen değil senim isteğin önemli. Ben de hep diyorum kimse benimle ilgilenmesin. Kafama göre bir iş bakayım. Ailem kariyerimin içine etti sırf onların dizinin dibinde olayım diye. Şimdi ne çalışma hevesim var. Ne de evlenme hevesim. Bu söylediklerim sana basit gelmesin. Madem kimse ilgilenmiyor ne istediğin konusunda bir dur ve düşün. Koca kolay. Acaba sen gerçekten koca mı istiyorsun? Yoksa hayatını yaşamak mı? Ben her şeyden önce hayatımı yaşamak istedim hala istiyorum. Kendini evlendi boşandı diye yaftalama. Yaşın çok çok genç. Evlilik için de acele etme. Ha gün gelir gerçekten uzun süre tanıdığın biri olur o zaman tamam
Ama sırf evlenmiş olmak için evlenme.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
2. Evlilik her zaman daha zor ve risklidir. 1. Evliliğin verdiği ayrılıkla ister istemez boşluğa düşüyor insan üzerine aile de ayrıysa azcık bu durumları onlarda yasadiklarindan üzülmeni istemiyor olabilirler.
psikolojik olarak gerçekten düzeldigine inanırlarsa engel olacaklarını sanmam sadece zamanı var yoksa yanlış bir tercih tamamen hayatını mahveder. yasin daha küçük kimse yalnız ölmek istemez çocuğunun yalnız kalmasinida.10 Yorumla
+1 yılNeden karsilar. Gerekçeleri ne? Anne baba olan evlatlarının kararlarına saygılı olmalı.. çok aykırı olmadığı sürece arkasinda durmalı. İkinci kere evlenilmezmiymis. Ne saçmalık. Ne zamana kadar evlenmemeliymişsin peki onlara göre? Hiç mi? Yapman gerken sey hayırlı olduğunu düşündüğün bir kısmetin çıkar ise.. karşına aileni alıp iyice konuşmak.. bu konu ile ilgili net ve kararlı olduğunu hissettirmek. Allah uzun ömür versin ama onlar gün gelecek.. göçüp gidecek. Sende onların kararıno hos karsilarsan ve evlenmessen hayatta yalnız kalacaksin. Bunu hangi mantıkla isterler. Anlaşılır gibi değil. Senin evlenmedigin için yasayacagin belki kalitesi düşük olan hayatın bedeini onlarmi ödeyecekmiş.
00 Yorumla
Şimdi ilk evliliğinde de mi karşılar dı? Ikincisinde de karşılar diye yazmışsın.
Hayat senin hayatın ve bu hayatta herkesin sadece 1 hakkı var. Ne kadar süreceğini hiç kimse bilmiyor. Sen ne istiyorsun, seni ne mutlu edecek?
Karar senin, seçim senin ve en önemlisi hayat senin. Yakınların fikirlerini belirtmekte özgür ama kararın ne olursa olsun saygı duymak zorundalar.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
95Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBence zamana bırakın.
00 Yorumla
+1 yılBu hayat bir sınav yeri imtihan yeri… imtihanda sorular olur ve cevaplamanız gerekir. Cevabını veremeyeceğiniz sınavda başarısız olmanız muhtemeldir. Erkek ve kadının yaratılış farklılığını bilmeden yani öğrenmeden sınava tekrar tekrar girmeniz bir şeyi ifade etmez devamlı olarak bu sınavda başarısız olacaksınızdır. Evlenmek istemeniz bir fıtri ihtiyaçtır aynen yemek içmek gibi fakat evlilik çok derin bilgi gerektiren bir müessesedir. Siz yeterli donanıma sahip olduktan sonra ailenizin bakış açısının değişeceğini umuyorum. Tabi konuşup sıkıntının temelinde ne olduğunu bilmek lazım. Yarım hekim candan, yarım hoca imandan eder demişler… bu durumda size öğüt vermek yanlış olacaktır.
50 YorumlaAile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı. Kendi başına yaşıyamıyor musun, birinin seninle ilgilenmesine mi muhtaçsın?
24 yaşındasın, taşı sıksan suyunu çıkarırsın.
Mesleğin falan yok mu, gir bir işe çalış.
Bu ekonomide zor olduğun farkındayım ama hayat mücadele ve kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğrenmelisin.
Şu an anladığım kadarıyla hayatı pek bilmiyorsun ve insanları hiç tanımıyorsun.
Bundan dolayı da yanlış insan seçmiş ve boşanmışsın, hayatı ve insanları bilmediğinden dolayı.
Ailen hala daha hayatı bilmediğin için yanlış insan seçeceğine inanıyor.
Bundan kurtulmanın yolu hayata atılman, gerçekten hayatı öğrenene ve insanları gerçekten tanıyana kadar evlilikten uzak durma.
Hayatı ve insanları öğrenince ailen zaten sana karışmayı bırakacaktır.
10 YorumlaEvlilik sünnettir boşanmak nasıl helalse evlilik te helal.
Peygamber efendimiz sav evlenmeyi tavsiye ediyor
Evlenirsen şayet anne baba hakkımızo hellal etmiyoruz gibi şeylerde hükmü yoktur sonuçta sünneti red ediyorlar gibi bir şey oluyor, uygun birini bulunca gönül rahatlığıyla evlen derim ben anne baba hakkı dışında kalıyor çünkü
316 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@_Expendable ya tavsiye ettiğin müslüman değilse !
- +1 yıl
- +1 yıl
@_Expendable Dikkat ettin e ülkeyi soyanlar din satanlarw imamından diyanetine kadar !
- +1 yıl
- +1 yıl
@_Expendable siyasi olduğunu nereden çıkardın?
- +1 yıl
@İndeepth bak birileri bir şey yapıyorsa bunun suçlusu İslam değildir, kişinin kendisidir. İslam'ın iyisi kötüsü yoktur sabittir değişmez. Sadece insanlar ona göre yaşamaz ya da onu kullanırlar. Din dogmatik bir olaydır yani. Birisi hırsızlık yapsa bile , adam da öldürse o kişinin kendi kabahati kendi günahı, İslam'ın bunda bir kabahati yok. O yüzden senin verdiğin örnek siyasi
- +1 yıl
@_Expendable ne adına yapıyor ve insanları nasıl kandırıyorlar açıkla o zaman !
- +1 yıl
- +1 yıl
@_Expendable o senin bakışım savunma iç güdüsü.
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞu durumda önemli olan bir kaç detay var: Prensip olarak mı evlenmeni istemiyorlar (ayrılırsın diye) yoksa karşıdaki kişiyle ilgili ciddi korkuları mı var? 24 yaş çok genç bir yaş. Kimse senden boşandın diye ömür boyu yalnız kalmanı bekleyemez. Fakat büyüklerinde tecrübesinden faydalanmak gerek ki zaten sen bir kere tecrübe etmişsin evliliği. Bu konular ne aceleye ne de düzelir ya, hallederizlere gelmez.
10 Yorumla Yaşın daha küçük. Uygun bir kişiyle denk gelirsen tabiki evlenebilirsin. burada önemli olan doğru düzgün birine denk gelmek. Evlenmek kadar boşanmakta gayet doğal bir süreç, ayıplanacak bir tarafı yok. Dilerim kıymetini bilen, seni sen olduğun için sevip ve değer verecek birisine denk gelirsin.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu senin hayatın senin kararların ailenin ne dediğinin bir önemi yok sen kötü bir şey yapmamışsın. Bu arada tavsiyem daha olgun yaşlarda evlenmen. Bazı uzmanlar bile o yaşlarda evliliğin daha güzel olduğunu söylüyor üstelik annelik deneyimi de daha iyi oluyor.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Mutlaka evleneceksin. Fakat iyi ölçüp tart! İkinciden boşanmak çok daha zor olacak çevresel faktörlerden dolayı.. İlkinden daha fazla fedakarlık yapmak zorunda kalacaksın. "ikinciden de ayrılırsam, demek ki sebebi benmişim!" algısı olmasın diye çoğu şeyi sineye çekeceksin...
00 Yorumla
+1 yılHaklılar biraz bekle kendine zaman ver. Birkaç sene geçsin. Ayrıca bence bekarlık çok daha iyi acele etme derim tecrübe edindin sen de bilirsin bunları. Ama sevdiğin biri mi var?
20 Yorumla
+1 yılYani doğru kişi olduğundan eminsen tabii ki yine evlenebilirsin ama değilsen 2. kez kötü bir evlilik yapman senin hayatını da olumsuz etkiler. Yaşın genç eğer çok emin değilsen bence evlilik için acele etme
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılDüzgün bi İnsanı tanıştırırsan karşı cıkacaklarını düşünmüyorum.
Hiç bi Anne Baba kızını mutsuz görmek istemez, ayrıca karşı cıkmalarının belkide sebebi yaşadıklarını atlatamadığını düşündüklerinden dir.00 Yorumla turşu kur içine kereviz sapı falanda koy hoş olur. bir kerelik mi oluyormuş evlilik :D anan baban ayrıymış koy bir taraflarına ulursna birini olur deselerde olmaz deselerde sen git bildiğini yap lakin dikkat et hamile kalma taki 3 yıl geçene kadar...
00 Yorumla
+1 yıl32 yaşındayım hiç evlenmedim. Etrafımda dolaşan sağlıksız aile içleri olsun, kendi yaşadığım olaylardan dolayı vs şu saatten sonra asla ama asla evlilik düşünmüyor. Bence hayatını yaşa. Kimseye kaptırma kendi hayatını yaşa. Gönlünce gez dolaş.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılDaha yeni ayrıldın sanırım. Ailenin ilk başta böyle düşünmesi çok doğal bence seninde biraz bu işlerden elini ayağını çekip kafanı dinlemen lazım. İleride elbette karşına hayırlı bir insan çıkar evlenirsin ne olacak
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı. Neden karşılar, ayrılık sebebi neydi, sen nasıl birisisin, ailenin sana ihtiyacı var da ondan mı istemiyorlar, ya da biraz kendini toparlaman gerek de ondan mı istemiyorlar. Bi sürü etken olabilir
10 YorumlaTekrar zarar görme diye öyle düşünüyorlardır
Takma etme aileni sil boş ver dinleme diyenlere bakma kaç yaşında olursak olalım ailemiz herşeyimiz onların fikri her zaman değerlidir00 Yorumla
+1 yılBu ebeveynlerinizin hayatı değil sizin hayatınız ayrıca evleneceğiniz kişinin karakterinin güvenilirliği konusunda sizin ve ebeveynlerinizin emin olamasi gerek
00 Yorumla
+1 yılAyrıldın ama boşandın mı ki? Bir de ikinciyi hangi ara buldun? Evlenirsin, ailen karışamaz ama durumlarını stabil hale getirmelisin. Yoksa ikinci evliliğin de mutsuz eder.
00 Yorumla
+1 yılİlk tercihi sen yaptıysan muhtemelen ikincide de yanlışı bulacaksındır. Ailen senin akla mantıga uygun bir karar verebileceğini düşünmüyor olabilir. Kişisel gelişim kitapları bireysel eğitim biraz geliştirelim kendimizi Ahmet'ten ıkı çocuk mehmet'ten üç çocuk ailen yetim yurdu mu işletsin
00 Yorumla
+1 yılbir daha ayrılıp gelirsen - hele ki cocukla - baslarına kalmandan korkuyor olabilirler. o yuzden iyi dusun
10 YorumlaEvlenip de bir kisinin daha hayatını mahvetme.
Sizin gibiler ya aile baskisin dan kurtulmak için ya da birine kapak atmak için evleniyor00 YorumlaAile & Toplum konusunda 490 cevap paylaştı. 2. defa evlenebilirsin özgür bireysin annen baban karışamaz fakat doğru kişiyi bul derim doğru kişiyi bekle yani kafa dengin olsun uyumlu olsun😊😊
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. eldeki bu verilerle nasıl bi katkı verebilirim kararına bilemedim acıkcası. senin kararın bro sadece hislerini takip et diyebilirim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKenderine nluyo ya. boş ver. Eger iyi biri varsa sevdiysen evlenmek istiyorsan evlen bakma millete
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Gençken yuvanı kur bekleme yapma, bekledikçe beğeni kriterlerin çoğalır kimseyi beğenemez olursun.
00 Yorumla
+1 yılBenimle ilgilenen hiç kimse yok.. Ah bu yalnızlık.. Ah bu kimsesizlik... Ah bu sahipsiniz.. Çok can yakıcı...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 440 cevap paylaştı. Anlasabilecegim birini buldu isen evlen atta avratta yurtta yön vardır atalarımız demiş biri kötü diye herkeste kötü olacak değil ya
00 Yorumla
+1 yılÇalışıp kendi ayakların üzerinde dur şuanlık bu evlilik işlerinden uzak dur bence görmüşsün zaten nasıl olduğunu evliliğin acele etme
00 YorumlaYeniden hata yapmanı istemiyorlardır. Anlayış gösterip biraz daha flört süresini uzat bu arada onlarda tanısın damat adayını
00 YorumlaAnnen babandır evet sözlerini dinlersin de. Evlenip evlenmemek sana kalmış bir şey. Kimse karışamaz. Kime ne.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayat senin hayatın ama sorunlu biriysen tabiki evlenme ama yok ilk evlilikte sorun yasadiysan ikinciside kötü olacak diye bir şey yok
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEğer güvendiğin inandığın biri varsa evlen ömrün boyunca yanında olamayacaklar
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri yok
- +1 yıl
Çalışıyormusun?
Soran+1 yılHyr
- +1 yıl
Hmm nerede yaşıyorsun?
- +1 yıl
Anlat istersen konuşalım
- Aile & Toplum konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılIkinciyi buldun. Mu? Tam tersi normalde aileler 2. Ye evlen der simdi tersi olmus
10 Yorumla
+1 yılNeden karşılar? Sen yetişkinsin, onların onayına ihtiyacın yok ki?
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 969 cevap paylaştı. Hakli ailen senin üzülmeni istemiyor o yüzdendir
10 Yorumla
+1 yılHayat senin hayatın. Seçimlerine başkalarını dahil etme.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 748 cevap paylaştı.
+1 yılNe yapacakmışsın ilki olmadı diye ömür boyu evlenmeyecek misin
00 Yorumla 24 yasindasin. Seninle ilgilenecek biri mi lazim illa ki anlamadim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılKanka düzgün birini bulacaksın yanii evlenmek istiyorsan, aile kurmak istiyorsan tabii evlen.
00 Yorumla
+1 yılAilene saygı duyman gerek. Gönül rızalaru şart. Hakkında hayırlısı olsun.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. İnşallah iyiyi birini bulursun.
Çalış bir yerden iş bul kendini ezdirme.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılValla emin ol kişi gelsin ailen ganisin belkide bu ön yargıyı yener
01 Yorumla- +1 yıl
Tanışın dürüst olsun kabullenir
S... kişmek için evleniyorsunız. Ondan oluyor. Oysa bunun için evşenmenize gerek yok
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. 24'sün calis birseyler icin kendini gelistirsen..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılSen mi evleniyorsun onlar mı anlamadım tam, bırak da sen yaşa hayatı
00 Yorumla Evlenebilirsin eğer doğru kişiyi bulduğunu düsunyorsan
00 Yorumla
+1 yılEvlenme kaşıntı mı tuttu azdınmı kudurdunmu hayatını yaşa işte
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 783 cevap paylaştı.
+1 yılniye karsı cıkıyolar evleneblirsin ömür boyu bekar olcan diye bisey yok
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 640 cevap paylaştı. Böyle yaşa dul hayatı kadar güzel bise yok. Bir tane muz için muz bahçesinden vazgeçilmez aq
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 650 cevap paylaştı. İlk evlilikde yaşın küçükmüş. Şu anda bile evlilik için yaşın küçük. Ailen doğru düşünüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmezdim ben. Zaten bir kere büyük acilar yasamissin, ikincisine ne gerek var. Hee çocuk olsun diye evlenmek istiyorsan bunu da yapabilirsin
01 Yorumla- +1 yıl
Acılar çektiğini nerden biliyorsun ki
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz bekle bence de, düşün zihnini topla daha küçüksün ne bu acele
00 Yorumla
+1 yıldaha emin olmanı istiyorlar olabilir çok zaman geçmediyse
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen sanki aile hayatından kaçmak için evliliğe başvuruyor gibisin doğru yapmıyorsun bak ilk evliliğin yürümemiş ikinciyi düşünmek için bence biraz olgunlaşman gerekiyor yaşın çok küçük çünkü
00 Yorumla
+1 yılNeden karşılar. Sorumluluk alamıyor musun. Ailen seni tanıyor. Sebebini söylersen yardımcı olalım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 594 cevap paylaştı. Sonunda mutlaka evlilik yapacaksın 2. Baharı yaşayacağın kişiyi doğru seçmen yeter.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıl24 yaşında 2. Kocayı düşünmen helal olsun bacım hızın muhteşem
014 Yorumla- +1 yıl
40 yaşında mı evlensin
- +1 yıl
hee 30unda napacak acaba ev mi alsın araba mı evi mi dizsin o kişiyi mi tanısın ya da o kişi bekler mi belki de yanlış kişi tekrar arayış ve aynı döngü sonra biyolojik saat çanları çaldı
- +1 yıl
her açıdan mantıksız bi yaş
- +1 yıl
geç olunca sonuç farklı mı oluyor ne alaka
- +1 yıl
e işte bu da evlenme tarihini ileriye atıyor
- +1 yıl
sizde amaç ne 40ında yeni anne olup çocukla zar zor ilgilenmesi mi
- +1 yıl
30da evlenip anında çocuk yapmıyor kadınlar her halde
- +1 yıl
önce eşine doyacak
Senin kararın iyi ve anlaşabileceğin biriyse düşünebilirsin tabiki
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 749 cevap paylaştı.
+1 yılBuyukce bir kavanoz al... bununla tursumu kurarsiniz artik de😂
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 754 cevap paylaştı.
+1 yılİyi de hazır hissediyorsan ve doğru kişiyse evlenbişrsin
00 Yorumla - Devamını Gör (89)
Devamını Gör(134)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 24 yaşındayım bir evlilik yaptım, ayrıldım. Ailem ikinci defa evlenmeme karşı çıkıyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler