AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sadece mantıklı hareket etmem gerekiyor. Sonuçta kişiler belli zamandan karşımıza çıkıyor öneli olan değerlendirmek
Ama istiyotum cok
Bende istiyorum ama yanlış kişilerle karşılaşıyorum arkadaşlarım akışına bırak diyor ama bakalım ne olacak.
😔😔
Üzülme bence olur gider
Mesleğin var ne güzel.. spora gidebilirsin resim kurslarına gidebilirsin.
.. hayatını hareketlendirmeni sosyalleşmeni öneririm
Evlenememe telaşı neden tam olarak? Ne oluyor evlenemeyince?
Yalnız kalmak istemiyorum. duygusal boşluktayım
26 daha erken evlilik için
Birisine duygusal boşlukta olduğun için evlenmek istediğini söylemişsin ama bunun için evlenmek sadece hüsranlıktır çünkü o boşluk giderildiği zaman sen muhtemelen eşinden eskisi kadar etkilenmeyeceksin ve sevmeyeceksin. Önce biraz büyü, olgunlaş ondan sonra evlilik düşünürsün. Kendi çıkarın için bir insanla evlenmek istemek o insanı kullanmak istemek demektir ve herkes de ektiğini biçer. Bu kafayla devam edersen sen yalnız kalmamak için ileride sırf sana baksın diye çocuk da yapıp daha da vebale girersin.
Haklisiniz ama yasitlarim evleniyor diye sinirim bozuluyor ne farkım var onlardan
Çoğu ileride ayrılacak merak etme. 30 larına geldiklerinde keşke evlenmeseydim diyecek pek çoğu. Ayrıca başkasının mutluluğu neden senin sinirlerini bozuyor?
İşte sinir oluyorum çünkü ben ulasmadim heniz onlara
Hayatta her şey evlilik veya yanında birinin olması değildir. Kendi kendine de yetmeyi ve başka şeylerden de huzur mutluluk duyabileceğini bilmelisin. Bu tavrın şey gibi oluyor çikolatadan başka bir şey yemek istemediği için ağlayan bir çocuk ama oysa önce kendi sağlığı için yemek yemeli sonra tatlı ihtiyacını gidermeli. Yani sen kendi kendini sevip bir başkası olmadan da mutluluk duymasını bilmezsen kendine zarar edersin. En düzgün ilişkilerde mesela iki taraf da herhangi bir boşluğu veya menfaati için beraber olmak yerine birbirlerini koşulsuz sevdiği ve olduğu gibi kabul ettiği için birlikteler. Hatta bir söz vardır "içinde ne varsa dışında da o olur" diye. Yani seni gerçekten seven birini istiyorsan önce sen kendini sevmelisin. Kendini seversen başkasının mutluluğu seni olumsuz etkileyemez.
Haklisiniz ama hayat tek gecmiyir işte. Bu da bir zaman sonra psikoloji bozuyor. Diyorsun ben hiç mi layık değilim herkesin ilişkisi var. O yüzden yalnızlık bence pek iyi değil.
Bugün KS'nin kızları aklını evlilikle bozmuş anlaşılan.
Ölüm yokya evlenmezsen ne olacak
Yalnız kalamam duygusal. bosluktyaim
Ne diye sorunun ne tam olarak
Çevremdeki arkadaşlarım evleniyor duygusal boşluktayım cok
Tamam merakın ne ki
Duygusal bosluk
Konuşalım istersen
Evlen
Ne için evlenmek istiyorsun?
Duygusal bosluktyaim
Sadece bunun için olduğuna emin misin? Yani bunun haricinde başka bir beklentin yoksa evlencek birini bulabileceğine inanıyorum
Yok sadece mesleği olsun iyi insan olsun yeter
Peki sen ne iş yapıyorsun?
Öğretmen
Evlenince ne olcak mantıklı bir cvp verecek var mı
Sevileceğim duygusal boşluk kapanacak
Aşk die bişi yok ayrıca evlenince her şey boka dönüyor sanma ki çok mutlu olacaksın çok mutlu olsan bile mutsuz olacaksın dklfdcj ayrıca duygusal boşluğu annenin sevgisiyle herhangi birinin sevgisiyle de doldurabilirsin bunun için bir man'e gerek yok
İkisi aynı şey değil erkekle olan iliski çok. baska
Evlilik de hayalindeki masalsı aşqlarla aynı değil
Her şeyin düzenli oluyor seviliyorusn
Boş işler ben 28 ve bekarım ve öyle bir kaygım yok
Erkekler için normal bir yaş evde kalmadın yani şxneşdnwifn
Duygusal boşluk cok
Onemlinolan doğru zaman doğru kişi
😔😔 Duygusal boşluk cok koti
Hemde çok
Ne zaman evlenirim acaba fal mi baktirsam
Yok be inanma öyle seylere
Ablacım asıl böyle bir durumda evlilik veya aşk kararı verilmemeli zaten. Bir psikoloğun benzetmesidir: açken markete gittiğini düşün normalde yemeyeceğin şeyleri bile almak istersin, canın ister ama tokken giderken durum aynı değil gerçekten sevdiğin hoşuna giden şeyleri alırsın istersin. Sen duygusal boşluk hissettiğin bu dönemde evlenirsen yanlış kişiyle evlenebilir ve o boşluk herhangi bir şeyle kapanınca çok pişman olabilirsin ama iş işten geçmiş olur. İçindeki boşluğu başka şeylerle kapatmaya çalışmalısın bence, sevgiler 🫶🏻
@defnell doğru
@defnell haklısınız ama yaşıtlarımi görünce. ozeniyorum çok. İnsan sevmek ve sevilmek istiyor
Sizde haklısınız
😔😔
Sıkmayın canınızı
Biri demiş ki 25 den sonra. zor bulursunuz dihe sinirim. bozuldu oyle mi
Hayır yaa
Ağladım sinirden
Bence takılmayın
Çok kotuyum
Aaa ogretemenmisiniz
Evet
Yaa hocam bence takılmayın bence güzel bir öğretmensiniz ve doğru kişiyi çok rahat bulacaksıniz
Kim bilir belki burada buldunuz
Sizin meslek nedir
Hemşire
bir de ikiniz oluyormuşsunuz ğşlmnvawxalşv
@defnell yok be kanka
Dur bakalım yazacak mi djdndn
Evlenmeyince hayat bitmiyor aman
Bitiyor bence
Evlenince de bitiyor ajaj
Demislee ya 25 den sonra zor bulursun evlenecek insanı diye sence öyle mi
Durumun iyise evlenirsin
Gel beni al