Güncellemeler
+1 yıl
Beleşe verdim diye kalitesiz olacaksam varsın kalitesiz olayım. Sizin gibi bir topluma kendini satanlar yarar.
Güncellemeler
+1 yıl
Zaten sorularıma bazı erkekler bedava niye verdin yazıyorlar. Parayla verince daha değerli oluyormuşsun. Kızınıza bacınıza falan da böyle öneride bulunun olur mu sonra yavrucaklar benim düştüğüm duruma düşer. Parayla versinler de en azından bir değerleri olsun 😂😂😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Niye kendini onlarla kıyaslıyosunki takma kafana onları ciddiye bile alma.
Bir ara takıldım onlarla geçmişte
Takıldım derken arkadaşlık yaptım yanlış anlaşılmasın
Artık şunu bir anlayalım arkadaşlar; Türkiye sosyal ahlak olarak çökmüş durumda
Neden bu kadar ahlak dağıtıyorlar o zaman
Şöyle düşün; senin bu hayatta bir eksikliğin var ve eğer diğerlerinde eksiklik yoksa ortamdaki en alt sınıf veya en değersiz veya ahlaksız vs vs sen olacaksın. Diğerlerine de bir kulp bulmak lazım ki durumu esitleyelim
Eksikliğim yok ben bunları söyleyenlerin dedikodumu yapanların hepsinden güzeldim üstelik
Yanlış bakış açısıyla bakıyorsun. Toplumun bir kesimi kadının değer verdiği için veya istediği için sevismesini kabul edemiyor. Bunlar kadını anca meta olarak değerlendirdiği için kadın sevisiyorsa illaki bişey almalı diye düşünüyorlar.
Benim mi bakış açım yanlış oluyor burada? Kusura bakma da böyle bir ülkede bu zihniyetinin içinde kadının dengesinin bozulması da çok normal. Akli dengemizin bozulmadığına şükretmemiz lazım
Yine yanlış anladın, ben haksızsin demiyorum. Bu duruma bakış açısını diyorum. Bu duruma üzülmen veya böyle takman saçma. Benim dediklerimi düşün ve onların haline aciman gerekiyor diyorum
Belki de haklılardır. Ben beleşe gittim dedikleri gibi. Kendileri daha değerliymiş gibi para talep ediyorlar. 😂
Baksana altta da biri onlar bile senden daha kalitelidir demiş neden acaba? Çünkü onlar kendini daha ağırdan satmayı biliyor
Dalga mı geçiyorsun? Umarım şaka yapıyorsundur. Fiyatın olmasını mı istiyorsun?
Bak güzelim düşünmen gereken benim fiyatım olmalı mı? Yoksa ben bir insan olarak istediğim gibi mi yaşamalımiyim? Para karşılığı yapılmış hangi iş olursa olsun hangi ilişki olursa olsun kim saygı duyabilir?
Beni karıştırma. Zaten benim için evlilik dışı cinsellik konusu kapandı. Bu saatten sonra kimseye güvenmem ben dersimi fazlasıyla aldım ama verecekse bir kızın parayla vermesi gerektiği kanısındayım. Zaten her türlü oroospu oluyorsun kadın olunca evlilik dışı yapınca her türlü sana oroospu diyorlar yani
Sizin asıl sorununuz bence size orspu gibi davranan insanlarla birlikte oluyorsunuz ve kendi kendinize bu sıfatı kabul ediyorsunuz
İnsan gibi yaşamama izin vermediler işte. Para karşılığı yapan bile birileriyle yattığım için bana kalitesiz dedi
Onun demesi seni kalitesiz mi yapıyor?
Kendisi daha kaliteliymiş parayla verdiği için
Bunu kim belirliyor?
Toplum da böyle düşünüyor yalan mı
Hayır tabi ki. Böyle düşünen insanlarla hiçbir ilişkin olmamalı. Böyle insanlar yüzünden ülke bu halde zaten
Ben patlak, folloş, kullanılmış peçete, oroospu iftiracı her şey oldum bana hep böyle diyorlar
Sen düşünüyorsun bu konuda?
boş ver
Yok söyle merak ediyorum
Ne düşündüğüm açık değil mi? Kin besliyorum ben bu sözleri hak etmedim bunları söyleyen herkesi kum torbasını yumruklar gibi yumruklamak istiyorum 👊👊👊
Böyle insanlarla ilişkini kesip, sallamaman lazim. Önüne bak
Tamam
Aferin 😘
ülkede kalite aramak:D
Niye? En namuslu geçinen ahlak dağıtan da kendileri
ortadoğuda kalite aramak için delirmiş olmak lazım
Kimin ne dediği beni ilgilendirmiyor
Türk milletinde kompleks var
Evet dogru
bacım saygım yok
Bence haklisin
Komikkkk