Öncelikle 21 yaşındayım sanaldan konuştuğum biri var iyi hoş biri. Yarın okul çıkışı 1 saat kahve içmeyi düşünüyoruz okulum uzakta ama konum atıyorum aileme.
Tek başıma sahilde biraz oturcam derim hatta arar söylerim anneme. İnşallah gidince babam aramaz yoksa çok panik olucam birde hava çok sıcak olduğu için etek crop giymeyi düşünüyorum Buda artı sıkıntı.
Bazen niye başıma iş alıyorum diyorum ama ne var yani görüştüğüm bir arkadaşım olsa hergun pantolon giyinmek zorunda miyim? Yanıma pantolon alıyorum zaten eve yaklaşınca değişmek için. Ama yarın çok panik olacagim kesin.
Sizce buluşmali miyim biraz ailemden dolayı tedirginim birsey olur mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Nerede tanıştınız kaç yaşındasınız yani yaş farkı var mı aranızda ne kadar süredir konuşuyorsunuz
Benden 3 yas buyuk sanaldan tanıştık 3 4 hafta olmuştur kendi halinde biri
İnstadan mı buradan mı nereden bir de çok olmamış tanışalı tedbirli ol
Burdan buluştuk hatta iyi geçti
buluş bence bir sorun olmaz
Ailem? Zaten konum aticam beni arayabilirler nerdesin diye sahilde tek başıma oturuyorum desem uzatıp beni stres ederler mi artı kıyafetim de sikinti
etmezler bence o kadar da olmaz kıyafet nasıl bir etek ki
Normal etek işte diz üstü
çocuk görüp sıkıntı yapmazsa sorun olmaz
Tek sorun ailem
hangi sahil bu
Napican
mekan önerisi
Dahil dediğim hep cafe vs vat kalabalık yani deniz kenarı kahve içer 1 saat donerim
bişi olmaz
Ya ailemden korkuyorum yoksa bisey olmaz ki zaten
ne diyecekler asko
Ohoo Bi suphelensinler ağzıma ederler çok korkuyorum hem kıyafetim hem buluştuğum kisi karşı cins
kıyafeti o zaman öyle yapma
Napim hava çok sicak
bol pantul giy
Üstüme crop giycem bu sefer yine sıkıntı Zaten hep pantolon giydimn
çocuğu etkileme çabası var mi
Ya ne alaka ya
Arkadaşız zaten aramızda duygusal bir şey yok
bilmem
Stres olcam ama ya okula gidince çok ariyolar konum attiriyolar
okul üni değil mi
Evet
ilginçmiş
Evet çok ilginçler cidden ama okul uzak yani gelemezler gelseler bile 1 buçuk saat yol var zaten 1 saat otururuz ama arayabilir buluştuğum da tek başıma oturuyorum yemek yiyor8m vs derim ama yinede rahat olamiycam ya off sen olsan napardin
buluşurdum
Peki annemi gitmeden arim mi sahilde biraz oturcam yemek yicem diye
ara aklında şüphe kalmasın
Ama ararsam da acaba yanında biri mi var diye suphelenir çünkü ben okuldan Bi arkadaşımla başka sahilde yemek yicegim zmn demiştim tek başıma yemek yicem diye eve gelince gerçekten tek miydin dedi
hmmm
ya da sahile gidip arkadaşımdan biraz uzaklaşıp arayıp napiyosun bende sahile geldim yemek yiyip döncem mi desem hani yanımda kimse yok imajı vermek icin
Ama ya babam ararsa? Anneme söyledim haberi vat derim offf Bi rahat bırakmıyorlar 21 yaşındayım Bi arkadaşımla kahve bile içemiyorum ya
iğrenç
Ne igrenc
ailenin tutumu
Ya acaba avm de mi otursak? Daha az tedirgin olurum çünkü avm e 5 in üstünde hem beni yolda gibi gösterir çok irdelemezler hemde hava sıcak ya sahile kdr yürümek daha da tedirgin eder ne diyosun? Ben bisey demem ararlarsa yemek yiyorum derim tek gibi konuşurum buluştuğum kişiye de avm de oturalım mi hava çok sıcak ya derim hem
Piazza mi
Hayır ya boş ver hem yardımcı ol mantıklı mı sence
yeterli bu kadar buradab
?
görüşürüz
By
takip atarsjn
naptın
ılkkezmı bır rkekle bulusacaksın sen?
Daha önce bir kere daha bulusmustum başka biriyle
cekıngenn mısın sen?
Hayır ailem sıkıntı sadece