Muhafazakar baskici aileye sahip olupta kendisi farkli olan var mi ACİL OKUYUNNNNNNN?

demek istediğim mesela bizim ailedeki herkes namaz kiliyo 3 kardeşiz 2 si benden küçük biri 15 biri 13 resmen namaz kiliyolar bu yaşta neyse bana da kil diyolar kilmiyorum akp tutmuyorum diye bile seçimde çok kavga etmiştik ilk orada karşi gelmiştim onlara çünkü eskisi gibi değildim artik araştirince bi şeyleri sorgulama başlayinca değişti fikirlerim değiştim , ve 13 yaşındaki erkek kardeşimi yurda yolladilar ( ben hiç yollamalarini istemiyordum gerçi , çocuk hem imam hatibe gidiyo yetmiyo bide kuran kursunda ) < bunu söylediğimde hemen sus kiz senin gibi mi olsun çocuk demişti babam zjxjxjd neyse anam namaz kil der ama ben bi şey demiyor istemiyom felan sorgulayan biriyim bu yüzden kilmam saçma olur bunun gibi ailesiyle ters olanlar var mi ben bu sıralar çok sorun yaşıyorum onlarla biktim üniversiteye gitmeyi bekliyorum kapalıyım ama açilicam çünkü dediğim gibi inanç olarak eskisi gibi hissetmiyorum bu yüzden önceden kesinlikle böyle değildim bu arada ( mezun senemin başinda evde durucam diye namaz kilmaya da başlarim hem diyodum şimdi sene sonunda resmen dini inancim yokmuş gibi hissetiyorum sorguluyorum felan )

Muhafazakar baskici aileye sahip olupta kendisi farkli olan var mi ACİL OKUYUNNNNNNN?