İnsanı deli ediyorlar çileden çıkartıyorlar sinir ediyorlar ! Evlerimiz altlı üstlü çok sabit fikirliler ben sevmediğim insana doğrularını söyleyebiliyorum ama onlar sevmedikleri insanların her yaptığına yanlış gözle bakıyorlar çok değişikler o kadar farklılar ki kendimi hiç O aileden hissetmiyorum sizce neden böyleler bunlar
Bana söyledikleri sözler sürekli ;
• Gençler eskileri bilmiyor
• İş çok ama gençler iş beğenmiyor
• Her şeye zam geliyorsa asgari ücrete de zam geliyor ona göre
• Herkesin altında arabası var evinin yanında arabası var iki üç tane para yoksa nasıl alıyorlar?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
60 yaşında ki komşum avm ye bakarak “Al işte bak bir de ekonomi kötü diyorlar avmnin önünde sıra oluşturmuşlar. Akp kötü derler birde” Yalnız Avm dedigi Katarlara satıldı hatta caddenin adı da Katar caddesi olarak değştrildi ve gelenlerin %80 i Arap %10 diğer ülkelerden kalanı da zengin kesim Türkler🥹. Farklı bir örnek; Yaşıtım kuzenim “Kanka oyle deme Akp giderse savaş çıkar, işgalciler hepimizi miker” kelimesi kelimesind aktardım. Gerisini sen düşün.
Yaşadığınız dönem, şartlar ve koşullar farklı olduğu için görüşlerinizde farklı. Onların gözünden bakmayı denemelisin bebeğem 😏
Anlamıyorum onlara mı hak veriyorsun şimdi sen ülke ne durumda görmüyor musun ya ben zaten karakteri olarak farklı olduğumu farkındayım bunlar gerçekleri görmezden geliyor sürekli bir itiraz modundalar ve bunlarda inat var çözemedim
Gerçekleri görmüyor değiller, ama yaşadıkları baskı ve despot ideolojik zulüm onların bu korkuları hep yaşamasına sebep oluyor. Onlara hak veriyorum tabiki. Sen bunu anlayamazsın. 6 basamaklı bir pramit düşün sen pramitin 4 katında hayata merhaba demişsin ama onlar 1. Katında.
Ki bence bukadar olumsuzluğa rağmen haksız sayılmazlar. Alternatif üretemedik hala 😏
İdeolojik zulümü falan boş ver şimdi açlık var mı var böyle düşündüğüne göre ya paralı trollsün ya da tuzun kuru benimle dalga geçiyorsun bak senin tuzun kuru olabilir ama benim çevremde çok aç var benim ailem bunu görmek istemiyor ben de her şekilde tavrımı koyarım ben de oraya doğru yanlış ya da yanlış dedim kıvırmam böyle herkes gibi
İşte ülke gençlerinin geldiği nokta. Biri akp yi savunuyorsa ya trol ya da yalaka sanıyor. Sosyal medyanın zihinleri sabit fikirler yaptığına güzel bir örneksin. Akp li değilim ama AKP'li amca teyzeleri anlayacak empatiye bilgiye sahibim. Muhalif teollerin sosyal medya şişirmesiyle onların herşeyde liyakatlı oöduğunu sanıyorsun. Ama iktidarı muhalefeti hepsi aynı. Değişmeyen tek şey akplilerin neyi savunduğunu bilmeden savunduğu gibi sizlerde muhalefeti niye savunduğunuzu bilmediğiniz. Bu ülkenin sağcısına da solcusuna da artık tahammül edemiyorum. Cahilliğinizden bıktım artık 😏
Cahillik mi biz açlık var deyince siz niye sürekli eskiler diyorsunuz eskiler eskide kaldı görün artık şunu anlayın Bir bitmediniz ya eskiden şöyleydi eskiden bu vardı o eskidendi eskiden sosyal medya yoktu teknolojik gelişmemişti şimdi kimse kimseye baskı uygulayamaz eski rejimin geri gelmesi imkansız ama eskiden sosyal devlet vardı onu ne yapacaksın şu an o var mı yok bunu gıcıklık olsun diye söyledim ironi yaptım merak etme 💅
Türkiye tarihini hiç bilmiyorsun. Ekonomi kötü ve bu ekonomiyi şu an kimse düzeltemez. Tayyip Erdoğan bugün nasıl atıp tutuyorsa, iktidara gelince uçacağız kaçacağız diyen muhalefet, seçimden sonra enkaz aldık diyecek. Tarih boyunca hep böyle olmuştur. Özal dönemi braz farklı sadece. Ben onları da anlıyorum senin gibi gençleride anlıyorum. Yaşlılar baskıdan korkuyor, gençler sosyal medya yönlendirmesiyle hareket ediyor.
Oy kullanmayacak hiçbirinizin günahına ortak olmuyorum. Sosyal medyada gördüğün herşeye inanma arştırmadan teyit etmeden inanırsan, o yaşlılardan bir farkın klmaz.
Bu arada Eskiden sosyal devlet yoktu. Depremde gelen yardım paralarıyla memur maaşı ödeyen devlet halka nasıl yardım edecek. Şu eski Türk dizilerini izlersen devlet dairelerinde rüşvetleri çok güzel işlemişler, belki biraz geçmiş hakkında fikir shibi olursun
Olaydan da haberim var ben sana ecevit'i savunuyorum demedim ama şu anda açlık var insanların neden eski düzeni yok kimse buna cevap veremiyor asgari ücret stabil kalsaydı ama bu kadar pahalılık olmasaydı benim düşüncem bu siz bu insanda ne görüyorsunuz da bu kadar yükseltiyorsunuz hiç anlamış değilim resmen kula kuluk ediyorsunuz
Sen benim bugün ki durumu savunduğumu nerden çıkardın?
Sana anlatmak istediğim, bugünki iktidar neyse, gelecek olanda aynısıdır.
Bu arada o akpliler ne kadar sabit fikirliyse sende onlar sabit fikirli sin. Onlar akp giderse ülke batacak diye inanıyorsa, sizde akp yi savunan herkesi paralı trol sanıyorsunuz. Bu sizin fikriniz değil sosyal medya algısının bir etkisi. Hepinizden bıktım. Hiç mi birşeyleri araştırmayı ve doğruyu yanlışı ayırt etmeyi düşünmüyorsunuz. Bu ülkede en büyük sorun eğitim.
Ben ironi yaptığımı açık açık söyledim zaten tabii ki buna inanmadım doğru olabilir ülke olarak gelisicez süper güç olacağız demiyorum ama bundan daha kötü olmaz bundan eminim sabit fikirli değilim sen beni işine geldiğin gibi görüyorsun eskiden insanlar hesap kitap yapmadan temel ihtiyaçlarını alabiliyorlardı şimdi böyle bir durum yok örnek veriyorum
Sensin
Ne benim
son 5 yılda akp li akrabam ve arkadaşlarım ile evre evre ilişkimi kestim görüşmüyorum hiç biriyle
Gerçekten o kadar sabit fikirli der ki böyle arada bir soğur gibi oluyorlar inatlarından vazgeçmiyorlar adam dünya lideri be herkesi tek tek ayağına getiriyor böylesi bulunmaz bilmem ne bilmem ne Kendi kendilerine büyüklenme
Zaten bizi hain görüyorlar o nedenle ilişkileri tamamen koparmak lazım
Hangi partili akrabalarınla anlaşıyorsun
Sadece AKP'li olanlarla anlaşamıyorum diğerleri umrum dışı
Digerleriyle anlasiyor musun umurun da mi degil
Ben de kim olursa olsun anlaşamam
Ben görüşmem akpli biriyle
Cahiliyet çok farklı bir şey
#Hükümdar
Nasıl yani
Cahil insana istesen de bir şey anlatamazsın gözünü beynini kapatmıştır herşeye o yüzden
Kesinlikle haklısın
Ben akp’li herkesi engelledim sildim.
Hepsini engelle
Bende ak partiliyim
28 yaşında AKP'li olacak kadar ne yaşadın sen de maaşa bağladılar akrabası mısın?
Ne alaka?
Neden ak parti?
Ülkemizde hizmet var, eser üstüne eser var, A’dan Z’ye gelişen ve gelişmekte olan bir ülkeyiz. Dünyada sözü geçen, arabuluculuk yapan, son noktayı koyan bir hale geldik. Bu konuma getiren de sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Allah razı olsun ondan, Allah ömrüne ömür katsın inşallah
Ezber laflarla konuşmayacağım muhalefet bir insanım Erdoğan'ın yaptığı iyi şeyler olabilir ama bunlar oy vermek için yeterli değil tabii ki benim için tartışmak istemiyorum tatlım eyvallah hadi
😂😂 tipik bir cehapelisin işte. Gerçekleri kabullenmek her zaman ki gibi işinize gelmedi
Sende tipik bir AKP li trollsün ne gerçeği bu söyle de biz de bilelim kıvırma ama
Hırsızı sevmemem gayet normal bu seni neden bu kadar rahatsız etti 🥴😊💅
Neden köşeye sıkıştığınızda trolsün, akpden maaş alıyorsunuz diyorsunuz? Sizler 10 seçim kaybeden bay bay Kemal’e oy veriyorsunuz. Seçime 2 ay kalmış hla aday açıklayamamışsınız. Bak burayı iyi oku “ YENİLECEKSİNİZ CEHAPELİLER “ 😂😂😉
Ben köşeye sıkışmadım sen köşeye sıkışıyorsun kaçamak cevaplar veriyorsun ben sana chp'liyim dedim mi cevap ver çabuk?
😂😂 muhalif olman Cehapeli olduğunu işaret eder cahiiilll😂😂 ayrıcaa 6+1 hdpli ittifakınız hayırlı olsun 😂
Sana verdikleri arpa çok gelmiş anlıyorum tatlım git başka yerde otlan bak seninle yaşıtlar hiç kimse sevmiyor bu adamı özellikle gençler ha sen de istisnasın bu da beni hiç ilgilendirmiyor biz gençlerin her zaman umudu var sana tavsiyem kimseyi bu kadar gözünde büyütme sonuçta o da bizim gibi bir insan ama bir çıkarım varsa orasını bilemem tabii ki 🥴💅🤔😅
Sürekli ezber laflarla konuşuyorsun yok HDP'li ittifaksınız yok teröristleri destekliyorsunuz PKK'yı destekliyorsunuz siz ne yapıyorsunuz hırsızı destekliyorsunuz yoksa siz de mi hırsızlık yapıyorsunuz FAKİR CALMASİNİ BİLMEDİĞİ İCİN FAKİRDİR ! Bu olaydan haberin vardır aç dinle yoksa ahagafgahj 😜😜😜
Bir yüzükle geldi işi gücü saray yaptırmak başka bir poka yaradığı yok 😅💅 depremde bile o kadar insani çıkaramadı enkazdan ne biçim cumhurbaşkanı bu? ekonomiyi batırdı bu gençler buna niye oy versin niye sevsin zaten hırsız sevilmez tatlım 😊😉
Benim çıkarım ülkemin menfaatleri doğrultusundadır. Tayyip Erdoğanı anlamak için at gözlüklerini çıkartmanız lazım. Neysee yavru tipik bir Cehapeli olduğun için sana burada ne anlatsam boş. Çünkü nato kafaaa nato mermer 😂😂
Ekonomi battığı için mi tüm depremzedelerin konutları binlerce konut yapılacak? Memur emekli maaşı 5 gün önceden yatırıldı. Ekonomisi çökük ülkede sen bu ve buna benzer şeyleri yapamazsın. Ama reisin söylediği bir söz geldi aklıma;
“ bunların gözleri var görmez, kulakları var duymaz kalpleri var sevgiyi hissetmez” çok güzel ve yerinde bir söz 😉😂
Tipik 1 CHP'li mi kimseye oy atmıyorum oy atınca boş atıyorum ben neysem oyum bana sabit fikirli diyene bak ben Erdoğan'ın yaptığı iyi şeyleri söyledim hadi sen de muhalefetin yaptığı iyi şeyleri söyle söyleyemezsin çünkü sabit fikirlisin Erdoğan'a hırsız diyorum hiç bakıyorum üzerine alınmıyorsun bu kadar alıştınız mı hırsızlık yapmasina 💅💅🥴😂
Hırsızlık yaptığını ispatla desem apışıp kalacaksın o yüzden demiyorum ☺️ muhalefetin iyi yaptığı hiç bir şey yok ki neyini söyleyeyim sana yavru😂
Erdoğan enkazda kalanların çoğunu çıkaramadı Cumhurbaşkanı ise eşşşek gibi yapacak Cumhurbaşkanı kimse O halleder bunları deprem vergileri nereye gitti onlarla termal kamera alinip çoğu insan bu şekilde kurtarilabilinirdi deprem paralarını yesin sana yaptırsın sonra yardım dilensin olabilir mi böyle bir şey o 1000 odalı güvenli sarayında otursun millet ölsün Allah bunun hesabını da sorar başka diyecek bir şey yok ! bence kullanıcı ismini değiştir kime uşaklık yaptığın belli 💅
Ah tatlım Neden o zaman ekonomik kriz var Abdullah Gül çok iyi anlaşıyorlardı neden döndü hiç düşündün mü? İspat mı arıyorsun hala sürekli saray yaptırmaktan işi gücü yok o kendi akrabalarını alsın yandaşlarına alsın maaşa bağlasın Bir de çifter çifter veriyor Allah'ım sen aklıma mukayet ol 🥴
Kentsel dönüşüme rantsal dönüşüm diyenler şu an da erdoğanı suçluyor şaka gibi 😂😂 hem milleti kışkırtacsksınız kentsel dönüşüme gitmeyin diyeceksiniz milletin evinin yıkılıp altında kalmasına hatta vefat etmesine sebep olacaksınız hemde sonrasında erdoğanı suçlayacaksınız. Hadi ordan geveze seni. Önce ağzından çıkanı kulağın duysun. Oturduğun yerden bol keseden atması kolay. İstanbul da eko başkan 4 senedir depremle alakalı ne yatırım yapmış? Deprem bütçesi 20 milyon tl reklam bütçesi 400 milyon tl. Önce bi kendinize bakın ondan sonra konuşun. Ama cahil olmayın
Senin saray diye nitelendirdiğin yer ülkemizi temsil ediyor. Ama siz alışmışsınız Erdoğan’ın herseyini eleştirmeye hakkaniyetli olmak işinize gelmiyor. Acıyorum size. Neyse
Ülkemizi mi temsil ediyor kaçıncıya saray yaptırıyor acaba cevap veremeyince hep konuyu farklı yerlere çekiyorsunuz bu AKP'liler hep böyle konuyu çok dağıtıyorsunuz hangi Cumhurbaşkanı bu kadar saray yaptırdı oranın elektriği suyu masrafı halkın vergileri ile dönüyor zaten aklı başında biri AKP li olmaz ben kime laf anlatıyorsam
Cumhurbaşkanından Ekrem imamoğlu'na nasıl geçtin Ekrem İmamoğlu ben sana iyi diye bir şey dedim mi önemli olan Cumhurbaşkanı iyi olup olmaması ülke için cevap verecek bir şey bulamadın beni mi kışkırtmaya çalışıyorsun e tabii ki cevabın yok vereceğim Cumhurbaşkanı yapmak istediği bir şey olunca yapıyor kimseyi dinlemiyor diktatör olunca yapmak isteseydi yapardı eminim zaten her şeyi o karar veriyor parlamenter sistem yok ki sen boş yapıyorsun işine gelmeyince cevap vermeyince geveze diyo comarrr 😂😜💅
Görüşme