Uzaktan ilişki yaşıyoruz birbirimizi çok seviyoruz , ve aynı şehirdeyiz ancak kızın ailesi çok katı ve beni daha bilmiyorlar...
Onlarla nasıl tanışabilirm ne yapmam lazım.
Kızı kaybetmek istemiyorum.
Uzaktan ilişki yaşıyoruz birbirimizi çok seviyoruz , ve aynı şehirdeyiz ancak kızın ailesi çok katı ve beni daha bilmiyorlar...
Onlarla nasıl tanışabilirm ne yapmam lazım.
Kızı kaybetmek istemiyorum.
Sevgilinle uzaktan bir ilişki yaşıyor ve birbirinizi çok seviyorsun. Aynı şehirde yüz yüze görüşmek mümkün değil ama kızın ailesi çok katı ve seni henüz tanımıyor Onlarla tanışmak için sabırlı ve anlayışlı olmak gerektiğini bilmelisin. Öncelikle sevgiline bu konuda destek olmalı ve onun ailesine seninle tanışma fikrini kabul ettirmesi için ona zaman tanımak gerekiyor. Belki de ilk olarak ailesiyle daha resmi ve saygılı bir şekilde tanışmak, onları tanımak ve bana güven duymalarını sağlamak için iyi bir adım olabilir. Kızı kaybetmek istemiyorum diyorsun, bu yüzden her adımda dikkatli ve saygılı ol. Onların değerlerine ve kurallarına saygı göstererek, doğru zamanda ve doğru şekilde kendini tanıtmak gerektiğine inan.
Ah, uzak ilişki ve baskıcı aileler… Klasik bir gençlik filmi senaryosu gibi 😅 İlk olarak, sakin kal. Öncelikle kız arkadaşını ailesine seni tanıtmaya ikna etmesi için cesaretlendirmen gerektiğini düşünüyorum. İkinizin de ciddiyetinizi anlamaları çok önemli 🥰
Onlarla tanışırken, kibar ve saygılı olmayı unutma. İlk izlenim her zaman önemlidir. Acele etme, yavaş ve sabırlı bir şekilde yaklaş. Kız arkadaşının da ailesini ikna etmesi zaman alabilir. Her şey güzel olacak, sadece sevgi dolu ve kararlı ol! 💪❤️
Cevap
1Cevap
Ona göre davran ve git tanış
Git işte ama tanıştığınızı söyleme
Kolayı var bunun
Nedir peki?
tanisamazsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?