Pazar günleri izinliyim özellikle pazar günleri çok yanlız hissediyorum ne bir arkadaşım var nede erkek arkadaşım… hayatım çok sıradan geçiyor 32 yaşındayım. Markette kasiyer olarak çalışıyorum pazar günleri gelince bunalıma giriyorum keşke benim de bir sevdiğim olsa ya da bir sosyal çevrem. Sevilen bi insan olsam. Zaten hayatıma zor insan alan biriyim en son hayatıma aldığım kişinin de farklı amaçlar yaşamak için girdiğini sezdiğim anda hayatımdan def ettim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. medeni cesaretin icin tebrik ederek baslayayım. bunları itiraf etmek kendine bile cidden zor. ama şöyle devam edeyim. senin gibi çok insan var. muhtemelen büyük şehirde aılenden ayrı ve tek yaşıyorsun diye tahmin ediyorum. çoğu insan iş üzerine bi hayata sahip. bugun ben sana maasını veriyorum işe gitme baska iş de yapmıcan ama desem muhtemelen 1 2 ay takılırsın ama sonra anlasmayı bozarsın:D niye. cünkü iş zaman geçirme demek. iş birşeye yaradığının hissedilmesi ve ondan önemlisi sosyallik demek. yaşadıgını hissetmek demek.
çağımızın en büyük sorunlarından biri. aslında çoğumuz yanlızız. ve yalnızlık allaha mahsus. birileri olmalı hayatında özel. kendini ifade edebilceğin. konusabilceğin birlikte eğlenebilceğin. misal piknik yapabilmelisin. bunun ıcın arkadas lazım. tavla bile oynamak icin 2 kişi lazım. tek kişi eğlence olmaz tatile gitsen yanlız denize girsen herseye paran olsa da olmaz. bu devirde güvenmek zor. hayatına cok kişi birilerini alamıyor kolayca. zor zanaat bu. misal su anda konustugun görüştüğün yenı insanların istatistiğini cıkartsak cogu insanda bence boyle. azdır oran. var olanlar var yeni ekleme zor.
neyse sana onerim. oneri demişsin. kır kendini. güven insanlara misal. cok temiz insanlarda var. ama bilemiyoruz. biraz proaktif ol. malum ozellike karsı cıns icin yorumlayayım. bi erkek bi kıza yanasamıyor kolayca herkes tedirgin oluyor. kızlara bişey denmiyor. erkekler bu konuda evcillesti. malum son olaylardan dolayı. 2 sapık var diye tum erkekler aman abi elleme. kız bana yanassıncı oluyorlar. kızlar ıcın ise pek bilemicem. cılgın ol misal internetten biri ile gorusebilirsinde ne olcak. hangimiz internette değiliz ki. bekarmısın sanırım. belki kısmet olur. böyle olcak yani olcaksa evlilik. ben misal tenise basladım. böyle şeylere gidebilirsin. ilgin varsa misal yabancı dil o kurslara gidebilirsin. ama dersi aldım hadi yola revan eve gidek olmamalı. kendinden yaslı genc insanlara pek kaymaz gonul bi sans verip onlarlada dısarda takılabilirsn. onun yegeni vs olur tanısırsın. ama bunlar karakter ozellikleri. yapmak zor bence. en güzeli evlenmek. evlenirsen yeni bi aileyi tümünden satın almıs oluyorsun:D yeni akrabalar yeni yasıtlar yeni arkadaslar. es bile aslında bi acıdan arkadastır. kimisi daha acık fikirli barcı oluyor. canlı müzikci. kimisi kafeci kahveci. kimisi ise salt bi park bulam yürüyemci oluyor ki bence bu tırt. ayda 2 insan yeni hedefin olabilir tanısmak yani ciddi olarak. kimi evde sosyal medyacı oluyor ki bence o da bos
ya aslında böyle hani zorlama vs yazdım ama böyle olmamalı. hayatın tadı kacıyor cunku. eskiden komsular bu aclıgı doyururmus. akrabalar. artık hepsi azaldı. senın bu yaslarında esınle takılıyor olman gerekirdi de zaman değişti işte. ne diyim ki.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevilmeyen biri değilsindir. Hayatına dahil edecek olduğun insanları sen tercih ediyor ve bu konuda seçici davranıyorsun ve emin ol en iyisini yapıyorsun. Gereksiz ya da rahatsız edici veya huzursuzluk sebebi olan insanlar hayatında olacağına olmasın daha iyi. Yalnızlık hissediyor ve bunu pazar günü daha belirgin yaşıyorsun haliyle üzücü , senin adına böyle olmasını bende istemem fakat şunu bilmeni ve düşünmeni isterim ki, bu yalnızlık kalıcı değil. Önemli olan seni anlayan, dinlerken anlamak için dinleyen dinlediğini dinlediği yerden başka yere götürmeyen ve yargılamadan dinleyenin anlayanın olabilmesi. Eğlencene eşlik edebilecek , sevincini ve kederini paylaşabilecek insanların olabilmesi önemli olan ve bu şekilde insanlar olacak hayatında. Biraz ama çok değil az bir zaman daha ver kendine.
00 Yorumla
+1 yıl“Zaten hayatıma zor insan alan biriyim” cevabını kendin vermişsin bize ne soruyorsun ki boş boş
“en son hayatıma aldığım kişinin de farklı amaçlar yaşamak için girdiğini sezdiğim anda hayatımdan def ettim”. burada daha da saçmalamışsın. Sende bu kafa ve zihniyet olduğu sürece ömrün boyunca yalnız kalacaksın. Bence hiç erkeklerle falan uğraşma sen. Çok ciddiyim. Bir tane kedi al ömür boyu ona bak. Seninle tanışan her erkeğe de sevgilim var diyerek yalan söyle. Zavallı erkeklerin zamanını çalma. Cinsellik olmayan ilişki arkadaşlıktır. Erkeklerin zamanını çalıyor senin gibi kızlar. Şahsen senin gibi düşünen bir kızla asla sevgili olmak istemezdim. Asla. Hiçbir şansın yok karşımda
01 Yorumla
Soran+1 yılSen her buluştuğun insanla cinsellik mi yaşıyorsun? Ben sadece kalben sevdiğim o özel insanla yaşamak isterim. Ayrıca bir erkek bir kızla cinsellik yaşarsa alacağını alıp farklı arayışlara girer kızın değeri kalmaz.
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s +1 yılSevgilim var evet pazar günlerini beraber geçiriyoruz bu da keyifli ama onunla tanışmadan önce de keyifliydi. Ailemle zaman geçiriyordum, çiçeklerimle ilgileniyordum, yürüyüşe çıkıyordum, bulunduğum yerde arkadaşım pek yok, saatlerce telefonda arkadaşlarımla konuşuyordum. Velhasıl mutluluğumuz bir insana bağlı olmamalı
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Öncelikle seni çok iyi anlıyorum ve yalnız hissetmenin ne kadar zor olduğunu biliyorum. Ama unutma ki hayat iniş çıkışlarla dolu ve bu yalnızlık hissi de mutlaka geçecek. Kendine biraz zaman ver ve belki de hobiler, yeni aktiviteler denemeyi düşünebilirsin. Mesela bir dans kursuna katılmak ya da bir dil öğrenmek seni farklı insanlarla tanıştırabilir. Kendi değerini her zaman bil ve seni gerçekten değer veren insanlarla vakit geçirmeyi iste. Senin gibi harika bir kadının daha güzel günler yaşayacağına eminim. 💫❤️
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
103Cevap
33 yaşındayım hem pazarları hem bayram tatillerini hemde diğer resmi tatilleri sevmiyorum. herkes birbiriyle anlaşıp toplanmış da beni bırakmış gbi yalnızlık duygusu yaşıyorum bütün sokaklar tatil olmasına rağmen bomboş. insanın içindeki kimsesizlik binlerce insanın ortasında yalnızlık çektirir kişiye. İyi kötü güzel cirkin deme arkadaş arkadaştır sonrasında gerçek yerini bulup yerleşir zaten, dost olur sırdaş olur sevgili olur eş olur ya da bi cacık olmaz sohbet etmiş vakit geçirmiş olursun..
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim aynı duyguları paylaşıyoruz senle. Bende bayramları izinleri asla seviyorum. Yanlız kaldığımda düşüncelerimle yüzleşiyorum
Pazar günleri bir aktivite oluştur kendine. mesela, film veya dizi izlemek iyi bir seçim olabilir. çok bunaltma kendini, bazı şeyleri saplantı haline getirme anı yaşa. kendine şunu sor herşeyi dert etmem neyi değiştirecektir hiç bir şey. Zaman geçiyor, bir gün dönüp arkana baktığında o yaşlarımı keşke tadını çıkara çıkara yaşasaydım diyeceksin.
30 YorumlaÖncelikle sevilmeyen olduğunuzu nereden biliyorsunuz. Yani amacı farklı olanı hayatınızdan uzaklaştırmakta iyi yapmışsınız. Kütüphaneye gidebilirsiniz en basiti. Doğa yürüyüşlerine katılabilirsiniz bir pazarım var demeyin tavsiye ederim çok güzel etkinlik doğa yürüyüşü. Ayrıca oraya katılan insanlar genelde doğa ile barışık deli dolu ve güzel insanlar oluyor. Oradan yavaş yavaş arkadaş edinirsiniz. Ayrıca sosyal ağlardan çok dikkat edin. Zira amaçlar her zaman düzgün olmayabilir
20 Yorumla
+1 yılBugün motorsikle gezdikten sonra dinlenmek kahve içmek moda sahile yakın bir parkta çocuk seslerini dinlemek için mola verdim. Şöyle çevreye bir göz atınca baktım ki park full kadınlar ve mutuzu yüzler ile dolu kimse gülmüyor! (Moda elit bir yer yani maddi durumlar ile ilgili bir durum olmasa gerek) Ya çoğu evli ya da çoğu dul çocuklu yani bırdan çıkrayacağın hikaye er sevgilisi olan ya da evli olan kişiler mutlu oalacak diye bir kaide yok.
10 YorumlaSeçici olmalısın. Ben 30 yaşındayım, muhtemelen benden büyüksün; bu sebeple bu bir tavsiye değil, öneri... Adam gibi adamları almalısın hayatına.
23 Yorumla
Soran+1 yılNerden bulacağım
Soran+1 yılİlgilenmiyorum
Aile & Toplum konusunda 554 cevap paylaştı. Ya neden bu kadar özgüvensiz insanlarsınız anlamıyorum. Abi taş ocağında mı yaşıyorsunuz siz de bizim mi haberimiz yok. Yeni insanlarla tanış, birileri ile sohbet et, ya hiç mi arkadaşın yok ara dışarıya çık, sinema, konser, bir sürü yapılacak aktivite var. Hep kendinizi küçük görüyorsunuz yapmayın gerçekten. İletişim kurmak bu kadar zor olmamalı…
19 Yorumla
Soran+1 yılGel Niğde’nin köyünde yaşa şehre 250 km mesefade sen yap bu aktiveteleri
- +1 yıl
@lener49fi bence aşılması zor Kişi egenlikten önce konuşkan özgüvenli bir karaktere sahip değilse sonradan karakterini değiştirebilir mi?
- +1 yıl
@Sevcany67 Elbette. Neticede bizler sürekli kendimizi geliştirebiliriz. Bu imkansız değil.
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBunalıma girecek ne var, isterse insan yapacak birçok şey bulur, illa birinin olmasıyla mı bunalmıyorsun ya da o insanın seni bunaltmayacağını nereden biliyorsun, insanlar daha çok sıkıntı yaratır o yüzden kendine başka meşguliyetler bul, yapacak çok şey var...
11 Yorumla
+1 yılNasıl sezdin farklı amaçlar için geldiğini? Bu arada haklısın iyi yaptın.
11 Yorumla
Soran+1 yılİlk buluşmada bile eve davet etmeler, arabayı ıssız yere çekeyim müzik dinleriz demeler, ben bunları seziyorum. Ve hemen o insandan uzaklaşıyorum
Bende hemen hemen aynıyım, çalıştığım yer kalabalık ama ortam sevmiyorum spor +ev+ kitap +eğitim gibi şeylerle kendimle ilgileniyorum daha faydalı bu ancak bir yerden sonra değişiklik olsa iyi olabilir diyorum ama alıştım.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir erkeğin yoldaşlığını istiyorsan cinselliktir bedeli...
Bir kadının yoldaşlığını istiyorsan ona biat etmen ve çevresinde dönmen gerekir...
Her cinsin yoldaşlığının bir bedeli var kuzum... bedelsiz hayat olmaz. Bedelsiz yoldaş bulamazsın. Cinsiyet fark etmeksizin çıkar ilişkisi olmak zorunda.
12 Yorumla
Soran+1 yılO zaman evlenince cinsellik istesin o adi
Cevap sahibi+1 yılPeki kuzum.32 yaşında yanlız biri olmanın sebebi belli. sen yanlız olursun ne kadın ne erkek durur yanında. Anlıyana kadar yanlız kal belki bir ömür... anlamıyana böyle anlatır dünya düzeni.
Pazar günlerini oldum olası sevmem Yalnız olmasam da kendimi yalnız stresli hissediyorum
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşırı seçici olmazsanız yalnız kalmazsınız bu ülkede her şey kadınların lehine çalışıyor. İstediğiniz an istediğiniz tarzda on erkek önünüze dizilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılYok valla o işler öyle olmuyor ya
Aile & Toplum konusunda 443 cevap paylaştı. Bazen bende de oyle oluyor ama kendime bi sekilde mesgul edicek ugras buluyorum. Burdan da guvendigin biri veya birileri olursa sohbet edebilirsin belli kurallar dahilinde.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılMerak etme istedğn kişiyi bulacaksın. Kendini kapatma. İş yerinden arkadaşin yok mu, oturduğun yerden, kuzenler falan filan
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddden iyi ki erkek değilsin bu bizim için sıradan bir şey hep yanlızız alışkanız. Arkadaşlarım var ama bana çok uzaktalar sevgili desen ortalık ka, şar doldu kimseye güvenipde hamle yapamaz haldeyim. Kasiyerim dedinde aklıma geldi sanırım sadece sen değilsin markette gördüğüm kasiyer kızlarda aynı tavırlar içersinde mutsuzlar canları sıkkın bir çift muhabbet etmem yüzlerini güldürüyor.
00 YorumlaTek olmak iyi bende öyle yalnız yaşıyorum çok zor arkdas oluriz isdersen
31 Yorumla- +1 yıl
neden yalnız yaşıyorsun?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 31 yasindayim ve inan aynı seyleri yaşiyorum. Bugün bitmedi Sanki yasutlarimızın da çoğu evli zaten. Başım ağrıyor evde oturmaktan is güç de yok benim maalesef
512 Yorumla- +1 yıl
Bari birgün ben seni gezdireyim
Soran+1 yılAynı şeyleri yaşıyoruz ne koca var ne sosyal hayat.
Cevap sahibi+1 yılNapcaz bilmiyorum. Guzelsen bide iş yerinde cekemiyorlar onlarla uğraşıyorsun.
Cevap sahibi+1 yılBenim iş yok o varken biraz rahattım da
- +1 yıl
Neden şuanda iş yok? Kendi isteyinlemi yoksa farklı bir sebepmi?
Cevap sahibi+1 yılBulamıyorum hep ters mesaf iki gidiş ikj dönüş işler zor akşama kadar zaten
- +1 yıl
Mahsuru yoksa mesleğiniz nedir?
Cevap sahibi+1 yılLise bitirdj. Çocuk gelişim dental asistan filan
Cevap sahibi+1 yılLise bitirdj. Çocuk gelişim dental asistan filan yaptım
- +1 yıl
Fena değil. Hayatında neden biri yok sadece eş olarak falan sormuyorum
Cevap sahibi+1 yılMuhafazakar birisiyim haram işlere yaklasmamayi tercih ediyorum
- +1 yıl
Anlıyorum
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence önemli olan doğru kişilerle arkadaş olmak gereksiz insanlardansa yalnızlık bence daha iyi
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sahte ve saçma insanlardan sa bu daha iyi yalnızlığı kucaklamayı bilmeli insan
20 YorumlaBir hobi edinin. Yaşadığınız yeri anlıyorum, belirli yaştan sonra insanlarla saf ilişkiler de yaşamak zor. Hayırlısını dileyip yalnızlık hissini bastıracak aktiviteler yapmanızı öneririm. Film, spor, kodlama, resim, fotoğraf, müzik vs.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle hayatında yanlış insanlar olacağına yalnız kalman daha iyi ama seni anlayabiliyorum. Yalnız kaldığın dönemde sevdiğin şeyleri yap illaki bir Arkadaş çevren ya da biz sevgili olayın olacaktır hep böyle sürmeyecek
00 Yorumla
+1 yılGel parkta oturalım. Çevremi evli mutlu çocuklar sardı. Daha çok bunaldım. İmdatt. Olm kafa dinlemeye çıktım. Kimse yoktu. Ayağımı sürte sürte gelmişim. Peşimden geldiler ya. Bi de iki yanımı çevirdiler. Hüüğğ.
01 Yorumla- +1 yıl
😂
İnsan yanlız yaşayınca alışıyor ve fırsat olsada isteksiz oluyor ilk başlarda iyi gelse de sonra psikolojik olarak kötü oluyor zor olsada kendimi dışarı atmalısın
10 Yorumla
+1 yılKendiyle vakit geçirmeyi seven bir insanım. Evdeysem kitap okurum, günlük yazarım, spor yaparım, bakım yaparım dans ederim yemek yapıp tarif denerim. Bazen koşuya çıkarım yürürüm. Bazen ise kendime bi sürpriz yapar hamama giderim, tatile giderim alışverişe çıkarım. Çok mu yalnızım? Hayır abilerim var, evli bir ablam var arkadaşım da var ve de işe gidiyorum. Ama kafa dinlemeyi ve kendim ile vakit geçirmeyi çok seviyorum. Hiç bir zaman arkadaş delisi olmadım.
12 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca da sosyal bir çevrem çok ve ailemle çok sık görüşmüyorum.
- +1 yıl
Sosyal çevrem yok*
Aile & Toplum konusunda 911 cevap paylaştı. Vakit oldukça sohbet etmek isterim uzun süreli sohbet etmek için arkadaşa ihtiyacım var
10 Yorumla
+1 yılÇok klişe bir cevap olacak belki ama yeni uğraşlar ve hobiler edinebilirsiniz kendi ilgi alanlarınıza göre. Bence öğrenmenin yaşı yoktur bir müzik aleti ya da bir spor dalına başlayabilirsiniz. Zaten bu tarz ugraslar sizi sosyallestirecektir
10 YorumlaOff fena başlık ! Görelim tüm depresifleri 😅
Şaka bi yana 30dan sonra ortam bulmak zorlaşıyor.
Bi an önce evlenip hayat arkadaşı edinmek gerek13 Yorumla
Soran+1 yılHay ağzın bal yesin
Soran+1 yılOkuduğum en mantıklı seviyeli yorumu yaptın teşekkür ederim iyi insanmışsın diğerleri hep kötü yorumlar yaptı. Allah gönlüne göre versin
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı ben 😂 Arabamda var paramda sosyal çevrem yok. Hepsi evli ve çocuklu. Aileleriyle vakit geçiriyorlar doğal olarak. Ben genelde işten kalan zamanımda kitap okurum film izlerim. Gezmek istesem tek gezerim. Yapacak bir şey yok.
30 YorumlaYani yaş aralığımız fazla abla bu kadar olmasa sırf sohbet ederiz sanalda olsa bir arkadaşım var demen için iletişim kurardım seninle (sanal arkadaşlarım var 4 5 tane kafa dengi oldumu oluyor yani). Diğer türlü benim gibi buralarda dolana bilirsin :)
00 YorumlaMilyarlarca insan olan gezegende yalnızım ühühühü diye ağlayanlara tahammül edemiyorum. Buraya gelip dert yanacağına burada ki zamanını kendine harca ve çık dolaş gez. İlle de erkek mi istiyon. Şöyle erkeksizlikten kuduran (seksepel anlamında demedim) kadınlara aşırı tilt oluyorum. Nedir ulan erkek nedir abi. Kadınsın sen kadın her yerde önceliğiniz var. Hayatını yaşa işte. Hayatına erkek al her şeyine karışsın kıskançlıktan demoralize etsin mi istiyorsun. Valla rahatlık batıyor sizin gibilere
05 Yorumla- +1 yıl
Abicim kız manita istiyor apaçık ortada. Yalnızım falan filandan değil. Duygusal olarak yalnız bu. Normal şekilde yalnız olan insan KS de dert yanar mı. Ben evde sıkıldığımda KS ye gelip canım sıkılıyo yalnızım mı yazıyorum. Baktım canım sıkıldı atıyorum kendimi dışarı. Bu soruyu soran artık sevgili olmak istiyor. Bunun serzenişi bu
Çalışıyomuşsun zaten durumunu bilmiyorum ama söyliyeyim kendine bir tane motor al kuranıma motorda
Hayat var yasadigini hissediyosun al bi motor git sahile çekirdek kola yap (garibanatör ĞSPWHCOAHCLQYDLQHXK) ula oda olmadı konsere git eglen söyle ye ic sıc ne diyeyim daha @#k motor olursa zaten sıkılmazsın canın sıkıldığında fulle gazı gez hadi yasamaktan bıktın bas gaza ilk tadını cıkar sonra bi arabaya çarp güzel taktik bi ara uygulayacam ben00 Yorumla
+1 yılŞehirde mi yaşıyorsun kasabada mı yaşıyorsun ailenle mi yaşıyorsun yalnız mı yaşıyorsun bunları sormak lazım önce
02 Yorumla
Soran+1 yılKasaba küçük
- +1 yıl
Küçük kasaba durgun renksiz hayat demek
Lakin iyi tarafı da şu;
Toprakla uğraşmak
Toprağa ulaşmak için muazzam bir imkan sunuyor
Biz şehitliler beton yığınları içinde boğuluyoruz
Toprak yok
Hayat yok
Huzur yok
Yapacak çok aktivite var örneğin pazar ayinlerine katılabilirsiniz ya da ormanda yürüyüş yapabilirsiniz ya da yine ormana gidip vahşi hayvan bekleyebilirsiniz ya da yol da bir köpek bulup onu evine getirip güzelce yıkayıp her alanda onu doyurup sonra sokağa salabilirsiniz keyifli pazarlar.
01 Yorumla- +1 yıl
Güldürdün beni 😁😁😁
Ayni durum bende de var. Yılın yarısı türkiye'de olmadığım için arkadaş çevrem olmuyor. Türkiye'de ikende çalışmıyorum. Herkes çalışıyor insan sıkılıyor.
00 Yorumla
+1 yılMarket emekçilerinin Allah yardımcısı olsun, sosyal yaşamları yok , çalışma koşulları çok ağır, zamanınız çok olsaydı size önerilerim olurdu ancak sadece Pazar günü için bilemiyorum yine de hobi amaçlı kursları bir araştırın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de senin yaşındayım ve pazar günleri sürekli arabamla tek başıma İstanbul'da bir oraya bir buraya gidiyorum ama gerçekten tek başına tadı çıkmıyor. İnsanın hayatı paylaşabilecegi biri olsun istiyor.
00 YorumlaEn ıyısını yapıyosun bende sızın gbıyım nıyetınız onrmlı gunu bırlık degıl ömurluk olsn sızı tanıyabılırmıyıö
00 Yorumla
+1 yılBu durumları daha sağlıklı adımlarla aş böyle yandım anam erkek yokmu kafasında olma kullanılırsın cancağızım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBende çok uzun süredir yalnız ve mutsuz ama olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
03 Yorumla
Soran+1 yılAnnenle halvete girebilirsin
Cevap sahibi+1 yılSen babanla giriyorsun o halde. Kişi kendinden bilirmiş işi pislik seni
Seni tanımak isterdim, aynı duygular içerisindeyiz. İstersen bana yazabilirsin, açıktan teklif ediyorum.
00 Yorumlabalık tutumayı seviyorsan seni tekneyle dolaştırabilirim sonrasındada mangal yakar salata yapar yeriz. insanlık öldümü
00 YorumlaBende yakın zamanda iş dolayısıyla şehir değiştirdiğim için seni çok iyi Anlıyorum hiç arkadaşım Yok yani erkek arkadaş değil 2 laf edecek konuşacak biri arıyor insan
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKafa dengi bulmak zor yoksa arkadaş heryerde çok var
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılLan burdan biri suru kisi sana yazar sen yalniz falan degilsin bize yazan olmaz ama erkek olsan ne olurdu halin acaba
12 Yorumla
Soran+1 yılBurdan yazanlara kalmadım benim de instagramım var ordan da yazan çok oluyor ama hiçbiriyle iletişim kurmak istemiyorum yeni birini tanımak istemiyorum burada kiler hep alay ediyor şu an bu postu attığıma bile pişman ettiler
Cevap sahibi+1 yılIste bu yalnizlik degildir birde yalnizim cok demis puahhaah lan bizim yasadigimiz gibi 1 gun yasasaniz depresyondan cikamazsiniz sizin ki ego kibir
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana önerebileceğim bir sosyal gruba üye olman, parti olur, dernek olur, aktivitelerde onlar seni çağırmalı devamlı iletişim halinde olmalısın, afad bile olur, yalnızlık duygusundan iyidir.
00 Yorumla
+1 yılarkadaşlarınla görüş oradan ya da belki de şehirden vardır hiç olmadı edin ya
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş edin önce iş arkadaşlarından başla çevren genişler
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Herkes yalnız. Birlikle olanlar ise yapay mutlular. Dert etme
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı. ...
00 Yorumlakısmetinde ne varsa artık.. bakma hepimizin durumu aynı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılNet tanışmak için iyi bir alternatif tabi seçmesini bilirsen Bol şans
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılHangi şehirde yaşıyorsun ki bu kadar sessiz bir hayatın var
00 Yorumla
+1 yılİzmirdeysen kahve içmeye çıkalım laflayacak birisini arıyorum aynı durumdayım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHangi şehirdesin ki? Market çalışanları sosyal okur genelde.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.
+1 yılÇık dolaş kütüphane sosyal aktifitelere katıl. Tiyatro kurs gibi
00 Yorumla
+1 yılkocaya kaç, bir sürü namuslu erkek var eline kız eli değmemiş dindar kadın arayan
00 Yorumlaİyi yapmışsın. Tek başına bu hayatı yaşamayı öğrenmelisin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaşadığın şehri falan mı değiştirdin neden kimse yok hayatında
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanlara tavirlarindan anlasiliyor neden tek oldugun herkese kaba kaba cevap vermissin
11 Yorumla
Soran+1 yılOnlarda bana asılmasın
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı şeyi bende yaşıyorum ama tek çıkabilirsin yoksa depresyona girersin tek çık ez yok kimseminz ne yapalı.
00 Yorumla- Devamını Gör (84)
Devamını Gör(129)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Çok yalnızım, özellikle pazar günleri bunu hissediyorum. Ne önerirsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler