Bir komşu var, eşime kuyruk salladığından şüphelendim. Ne yapsam, fikir verin?

Kocası bana baktı diye intikam almaya çalışıyor. Kocasına gücü yetmiyor. Benim kocaya sardı. Az önce şüphelendim sofrasını görünce gizli izledim baktım çıkmış eşimi izliyor. Baktım döndü eğildi bel mel dışarda eşime popon gösteriyor. Seslendim eşime içeri defoldu. Ben bu kadına nasıl ayar çekerim or.. Uspu eşim evde kahvaltı yapmaz genelde uyanmama gerek kalmıyor. Artık her sabah başına dikileceğim anlaşılan bu sa... Lak şişko bacım... Pu eşimin gidiş saatinde balkonda kuyruk sallıyor. Bide emin benim yokluğumdan şok oldu beni görünce

Güncellemeler
+1 yıl
Günümüzde insanlar azmış. Evli adamlara kuyruk sallama her yerden var. Ne kadar saçma sapan yorumlar var kenar mahalle vs gibisi. Ne iş yaparsan yap her yerde bacım... Pu azmış var kenar mahalleyle ne alaka
Güncellemeler
+1 yıl
Eşim bakmıyorum dedi ve gizli çok takip ettim bakmıyor. Kadın rahat durmuyor. burada şunu anladım kadın beni kskanıyor yerimde olmak istiyor. Ve sürekli hayatımı izliyor. Onların tarafa bakan camı kullanmıyoruz diğer tarafa geçtik boş boş gidip geliyor. Eşimle denk getirmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Eşim zaten pek dışarı çıkan biri değil belli etmeden daha da çok kontrol edip uzak tuttum kadın ümidi kesti 😀şimdide benimle yarışıyor ne yapsam taklit etmesi gibi anladım kadının derdi benim
Bir komşu var, eşime kuyruk salladığından şüphelendim. Ne yapsam, fikir verin?