Gizli Üye(30-35)+1 yılBen pek umursayacagimi sanmiyorum. Erkek ahlakli, edepli, sadakatli degilse evde komsuya bakmaz, gider iş herinde bakar otobuste bakar, araba surerken bakar... aldatmak istese aldatir.
Ahlakli adam bir kere kendi tesetturunun gozleri oldugunu bilir. Kisi dinen de kendisinden sorumludur. Baskalarini kapatamazsiniz. Baskasinin gözlerini de zorla kapatamazsiniz, kisinin kendisinin bu iradeyi saglamasi gerek. Baskasini giydiremezsiniz de.
Ozellikle erkekler açıyorsa bakarim diye bir savunma yapiyor. E o acti, gunaha girdi, oteki tarafta cezasi olacak. O kendi hur iradesiyle bunu tercih etti. Sende kendi hur iradenle bakip bakmamayi tercih ediyorsun. Seninde gözlerin tesettur dahilinde. Bakmazsan gunaha girmezsin, bakmamanda gerekiyor, senin dini olarak yapman gereken de bu.
Bakip bakip sucu kadina atmakta musluman turk erkeklerine has. Onlar açıyor, ciplak dolasiyor ama diyorlar. Yaradan sana haklisin onlar ciplak dolastigi icin sen gunaha girdin, gunahlarinin sucu kadinlar yuzunden. Gunahlarini siliyorum mu diyecek?
Sana da erkek olarak belli ölçüler, gozlerine tesettur emredildi bunu niye yapmadın diyecek. Ki hatta tesetturluye bile bakanlar var. Ama yok turk erkekleri kendilerini azad edilmis kul gibi goruyorlar. Onlara her sey helal. Karsi tarafin yanlisina yanlisla cevap verilmez.
Kendi gozlerine, kendi nefsine hukmedecek ve irade gösterecek kisi. Kimse kendi kendine bastan cikarilmaz. Bastan cikarilmayi istemis, buna gozleriyle, davranislariyla firsat vermiştir zaten. Buna sahip olmayan, bunlari yapma gereksinimi duymayan erkeğe yapacak bir sey yok.
Elinizde tasmayla, erkegin basinda dikilerek olmaz bu isler. Erkegin hamuru önemli. Yapmak, bakmak isteyen erkek karisi yanindayken bakmaz ama yalnizken neler neler yapiyordur kim bilir.
Kimseye ahlak, sadakat gibi seyler kazandiramayiz. Kisinin icinde olacak, bilincli olacak bu konularda. Degilse de kendi günahı. Bana da bu konu zarar veriyorsa, en*yi yerine konuyorsam biter. Bu kadar. Kimsenin gozlerine, eline, diline, beline, şeyine sahip cikamam... kendilerinin sahip cikmasi gerek. Olmuyorsa da hal caresine bakilir...
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılKira ise eviniz mevkii değiştir yoksa işin zor. Kadını ayrı kocanı ayrı takip mi edeceksin işin gücün yok, kafayı yersin, erkek bu bir değil iki değil, en sonunda aklı kayabilir...
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
+1 yılKısasa kisas yapma bu senin seviyeni düşürür. Onun eşi bakmış ama sen bakmadiysan sıkıntı yok.. senin eşin ona bakıyorsa esas mesele o.. sen eşinle konuş gözünü korkut. esin bilmezse yüz verebilir kadin ama senin farkında olduğunu anlarsa korkar ona göre davranir.. sen eşini zapdetersen kadın kudurur kendi kendine uzaklaşır diye düşünüyorum
24 Yorumla
Soran+1 yılBen zapt ediyorum zaten başta kızdım eşime inatla banane kadından der dururdu en son kocası bana böyle böyle yaptı kısas yapıyot ben senin namusuna gururuna laf ettirmedim sende bana ettirme bu kadına laf verme görür görmez arkanı don kocasını kskandı napacağını bilmiyor dedim şu an eşim arkasını dönüyor gizli izledim ses gelince baktı geri döndü. Eşim önüne döner dönmez bu kıçını döndü ben direk çıktım seslendim şok oldu sabah uyanmam genelde artık kahvaltı yapmasa da eşimin baş ndan ayrılmam
- +1 yıl
Kesinlikle öyle yap
Soran+1 yılPeki teşekürler cevaplar için 🥰🥰
- +1 yıl
Rica ederim 🤗
Emin ol evli erkeklere kuyruk sallamaya gerek yok, onlar daha çok kuyruk sallıyor başka kadınlara, evli erkelerdeki cesaret, özgüven bekarlarda yok. O yüzden kocana dikkat et sen o bir şey yapmazsa kadın hiç bir şey yapamaz.
412 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılAma şimdi adam arkasını dönüyor kadın gö... Günü gösteriyor tahrik etme çabası kadında suç
Soran+1 yılZaten arkasını döndü motora bindi gitti eşim
Soran+1 yılAma evde çok ezer gibi konuşuyor kavga edince direk sktr gt vs kullanıyor muhtemelen bundanda kadın cesaret aldı
Soran+1 yılEvler dipdibe küsüs eskiden derdi kocan sana şunu dedi bak kocan gene şuraya gitti sen evde tek kaldn vs diye şimdi diyemiyor ama bizim evden ses direk dışarda
Soran+1 yılKadınla küsüm zaten eskiden bak bak kocan gene kahveye gidiyor diye kışkırtmak isterdi bende gitsin evde ne yapçak sıkılır derdim. Üstüne birde eşim tutsağım değil arkadaşlarıyla vakit gecirmek onunda hakkı derdim. Bu sefer de sa... Lak kocam senin eşin geçince bak gül gibi ailesi var gene kahveye gitti diyor vs. Dedim sizin işiniz gücünüz yokmu bizim evi izliyorsunuz şok oldu
Soran+1 yılKarı koca ikisi bizim evi dikizliyor uyardm
Neyse en azından artık sabahları kalkıp yolcu ediceksin 😃😃
Kötü komşu insanı ev sahibi edermiş yaa sizin kötü komşu sayesinde kocan sabahlari kalkıp yolcu eden bir eş kazandı 😃230 Yorumla
Soran+1 yılcanım kendi kalkma diyor en sevdiğim şeydir baş başa kahvaltı yapmak adamda ruh yok
Soran+1 yılNiye ben taşınmam alımlı zayıf kadınm kocası bakıyor bu canım bir daha böyle bir şey yaparsa kocasına kuyruk sallarım.
Soran+1 yılAsabm bozuldu ya
Soran+1 yılLaf saydm kaynanası da çıktı bişeyler dedi gitti yağlı g... Tüyle aynaya bakmıyot dedim
Soran+1 yılİzledim zaten ondan şüphelendim ya bir kaç kere daha eşime laf saydım içeri aldım aynen böyle çıkıp poposunu gösteriyor du
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılboş ver
Soran+1 yılHatay yav
Soran+1 yılMillet deliye ben akıllıya hasret Allah m
Soran+1 yılTamam bakalım yarın da yapacak mı
Soran+1 yılKadın çok rahat ya evime gelen misafirleri kocamı görünce dik dik bakar hiç utanma yok ya
Soran+1 yılAslında beni kskanıyor senelerce doğuramadı. Hep içi yana yana evimi izledi bir tane tüp bebekle oldu zor. orada burada 2. cocuk diye gene istiyormuş doymuyor kadın
Soran+1 yılYav boş konuşma çocugu olmuyor kısır kadın tüp bebek Le bir ton ugraşla oldu. Doğurgan olmam belki beni onun kocasına böyle cazip kıldı birde ben zayıf bakımlıyım artım daha fazla
Soran+1 yılSeni dovcem şimdi 😀😀😀salak ses yaptı ses nerden geliyor diye baktı adam 😀
Soran+1 yılNeyse kapat konuyu
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen ne biçim konuşuyorsun. Kac yaşında insansın bu nasıl bir üslup.
Diyelim ki bu olay gerçek, diyelim ki kadına iftira atmıyorsun gerçekten senin kocana yürüyor o zaman sen de kadına laf atacağına yanında olan kocanın ipini sıkı tut da ona buna bakmasın.
Kocası sana bakmışta intikam alıyormuş. Saçma sapan hayatlar vallahi hayret ediyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılGeldi bir tane kadın düşmanı daha ben kimsenin kocası nı ayartmıyorum kendimin olana sahip çıkıyorum
Cevap sahibi+1 yılKadın düşmanı olan sensin. Belki hiç alakası olmayan bir durumu kendince yorumluyor kadını kocanın peşinde görüyorsun.
Kendinin olana sahip çıkman sorun değil ama başkasını suçlayıp kendininkini aklaman sorun. Bu da klasik Türk kadını tiplemesi; kocası değil hep başka kadınlar suçlu.
Soran+1 yılSaçma sapan yorum lar zaten şüphelenip gizli izledim ilk eşimi suçlu gördüm. Günlerdir gizli gizli takip ediyorum ne zaman eşimin sesini duysa tuhaf tavırlar evi dikizlemeler. İnsan değişik hareketleri hemen anlar eşime kızdım sen mi buna yol verdin diye eşim şu an onu görünce ya arkasını dönüyor ya içeri giriyor kadın halen aynı tavırlar değişik azmış
Muhtemelen kendi kocası sana baktı diye yapıyor sen onun kocasıyla mesafe koy o da senin kocana mesafeli davranır
11 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten mesafeliyim kocası beni nerde görse bakıyor işim gücüm oluyor zaten muhatap olmuyorum kadın resmen yok olayım istiyor
+1 yılOnun esi de sana bakmış sen de dikkat etmen gerekiyor. Aynı hataları sen de yapmışsın demek ki
19 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben bellim kıçım acık çıkmam türbanlıyım
- +1 yıl
Sana bakmış bir şekilde nasıl bakmış peki
Soran+1 yılTürban yoktu sadece. Karısı şişman ben fittim muhtemelen o kadar doğumda nasıl fit vs demiştir
- +1 yıl
Sen daha kötüsün
Soran+1 yılBen popo bel göstermedin aksıne görunmesin diye çabaladım
- +1 yıl
Anladık seni de istersen fazla zorlama
Soran+1 yılVala baya sinirliyim
- +1 yıl
He sen turbanlısın geri kalanı o*rospu mu?
Soran+1 yıl@Frankenstein16 açık seçik giyinmiyorum demek bu
+1 yılBu sizin komşular karılı kocalı komple sapık herhalde
21 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar hepsi delirmiş azmış millet
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde karşımda böyle bir kadın var bel açar evimi gözetir inan guneslikleri bile açmak içimden gelmiyor sapık insanlar çok birsey yapamazsın kocanı fazla cikartmamaya bak oraya buraya
21 Yorumla
Soran+1 yılEşine mi kuyruk salıyot
+1 yılYakında sizin mahalleden yasak aşkı ardından cinayet haberi çıkmazsa ben de bir şey bilmiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılVala ben kocasına bakmam günah zina dan korkarım onada kocamı yedirmem saç baş yolma vs duyabilirsin
Vay be biz otobüste rahatsız ederiz diye uzak duruyoruz. Millet işi aşmış :) Allah doğru yoldan ayırmasın :)
20 Yorumla
+1 yılSen yüz verdikçe daha da kuduracak, sen nasıl türbanlısın acaba vücudun belli olmamalı, öbür adam sana baktıysa da kocana şikayet edeceksin, senin de ruhun bozuk
05 Yorumla
Soran+1 yılKocama söyledim zaten o baktı diye karısı bana taktı vs ben kapalı giyinirim hep
- +1 yıl
elin kocası da seni izliyor hoşuna gidiyor
Soran+1 yılYav banane adamdan ben kendimin kinin derdindeyim alsın gö... Tüne soksun
- +1 yıl
kocanda bitiyor iş, o yüz vermedikçe bişey olmaz
Soran+1 yılTamam teşekürler
+1 yılMisilleme yap. Sen de onun eşine kuyruk sallarsın.
16 Yorumla
Soran+1 yılEşimi kontrol altına aldım
- +1 yıl
Nasıl kontrol altına aldın?
Soran+1 yılGöz hapsinde belli etmiyorum. Karı nerden çıksa wşimi yok ediyorum
- +1 yıl
Bu durumda komşun ne yapıyor?
Soran+1 yılHangi komşu kocası mı kocası nerde görse içime düşüyor ama uzak duruyorum
- +1 yıl
Erkek komşu senin peşinde. Kadın komşu eşinin peşinde. Çok popülersiniz.
Aile & Toplum konusunda 878 cevap paylaştı. Kocanın kulağını çek de ki çalma kapıyı calarlar kapını o anlar
01 Yorumla
Soran+1 yılDedim de adam ben bakmıyorum diyor bakmıyor da
Kocana guven miyor musun
212 Yorumla
Soran+1 yılErkeklere güven olmaz kendi karısına yetemeyen erkekler dışarda horoz kesiliyor. Eşim ortamlarda bana küçümseyici kelimeler sarf eder evdede her tartışmada ezer bende sesi dışarı vs gider diye genelde muhatap olmam kedi gibi peşimde ama dışarda horoz guvenmıyorum
Soran+1 yılZaten eşim böyle her ağzına geleni saymasa kadınlar bana bunu yapmaz 30 yaşında kadınlar 40 gibi duruyor kim görse beni en fazla 25 duruyor sun diyor 2komşum bu durumu yaşatttı çunku eşim millet olunca eziyor evde kedi oluyor
Soran+1 yılNe yapayım küsüyorum kötü tek lafında tekrar kullanıyor kavgalarda
Soran+1 yılSonra bağır çağır daha da rezil ediyor beni
Soran+1 yılYok ksüyorum kedi gibi dolanıyor bu süreç geçerse kavga edince bir tur anneme gidip cezalandıracağım
- +1 yıl
Adam sana karşı saygısızlık yapıyor diyorsun nasıl alışıyorsunuz anlamıyorum ilişkiniz kötüyse boşan. Bir yorumda da kadından güç alıyor gibi bir şey yazmışsın yanlış hatırlamıyorsam. Sen eziklenmeye alışmışsın, kocan sana jest ve kibarlık yapmayınca da elden gidecek diye kompleks yapıp iki kat kıskanmışsın, hayır komşu hasta zaten ona lafım yok ama bakacak adam her şekilde bakar demek ki ortada bir güven yok.
Soran+1 yıl@cvcvnfjfkfk Zaten güvenmiyorum. Defalarca uyardım bak farkındaym biri dışarda vs varsa ya da ailesi varsa beni kücük düşürecek abuk sabuk hareketler yapar duyuracak şekilde defalarca küstüm muhatap olmadım bir ara o derece dert oldu 2ay muhatap olmadım en son gelip başka birimi var dedi bana. Bana böyle davranırsan zaten seni erkek gibi görmem kayar aklım kalbim sahip çıkmazsan olur böyle bişey dedim. Özür diliyor barışıyoruz gene ahmakça davranışlar sonra sen abartıyorsun diye beni haksız çıkarıyor. Geçen kadınla konuşuyoruz atladı ordan bana sen yanlışsın diyor. İçeri geldik sanane ben arkadaşla sohbet ediyorum bak hoşuma gitmiyor araya girme dedim. orada eziliyorum ben abartma kadına demedim zaten senin yüzüne dedim haksızsın diye yav sanane orada ikimiz konuşurken ne atlıyorsun dedim. Defalarca bak biz kadınlar bu tarz davranış yapınca adam karısından razı değil eziyor sevmiyor diye düşünürüz diyorum gene aynı ahmak hareketler
- Aile & Toplum konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılİleriki levellarda swinger hikayaler de gelecektir, merakla bekliyoruz
00 Yorumla
+1 yılSen bana yönlendir onu kocana bi daha kuyruk sallayamaz ben bakarım onun icabına 😎
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKocanın tavrı da önemli burada
Suç tek taraflı olmaz.00 Yorumla
+1 yılkısassa kısassımı yapıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. kocasından kaynaklı
112 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılVıyy
Soran+1 yılKadın çirkin
Soran+1 yılboş ver
+1 yılNeden kocana bir şey demiyorsun
13 Yorumla
Soran+1 yılAdam bişey yapmadı döndü baktı arkasını döndu ne diyeyim suçu yok ses gelince herkes bakar ne oluyor diye
- +1 yıl
Ben o da kadınla ilgileniyor diye düşündüm başta , afedersin
Soran+1 yılVala babama bile guvenmem kötü bir devir deyiz problem değil teşekür ederim cevabın için 🥰
Gizli Üye(25-29)+1 yıl0bana kalsa bir defa iyice saçını başını yolarim birde tehdit tamamdir
17 Yorumla
Soran+1 yılBen yarın sabah kalkıp bir gizli izleyeceğim eğer aynı şeyleri tekrar larsa koca yağlı kıçını ne gösteriyor bize diye rencide edip küçümseyeceğim
Cevap sahibi+1 yılNe yapsan az kalır karı seninkini elden goturmesse iyi kocan ne diyor
Soran+1 yılEşim kızdı bana görmedim dedi
Cevap sahibi+1 yılErkek kısmının bazıları bu konulara pek ayar olur
Cevap sahibi+1 yılAma sen karı ya muhakak bir şey yapmalısın
Cevap sahibi+1 yılEsin sence seni aldatır mı
Soran+1 yılAldatır pç tüm erkekler guvenmem
Kocasi neden sana bakmış ne gördü sende
127 Yorumla
Soran+1 yılNe bilim sapık işte
Soran+1 yılGizli izleyeceğim bu kadın rahat durmazsa laf atacağm gene durmazsa kocasına söylerim
Soran+1 yılLafa bak ya
Soran+1 yılYarın aynı şeyi yapsın gösteririm ona
Soran+1 yılBağırcam yağlı popon niye bize gösteriyor aynaya bakmıyot mu bu canım diye sonra bu durulmazsa kocasına soylerim
Soran+1 yılO kadar açık olmaz 😀komşular duyar bana iftira atar sonra
Soran+1 yılYarın gene pusuya yatcam açık seçik giyinip bu gene çıkar da bu hareketi yaparsa bak kocanın karşısına böyle çıkarım tehdidi yapcam, 😂
Soran+1 yılKocasının karşısına çıkmam kocama gene böyle yaparsa ona böyle görünürüm kadın kadını anlar bak eğer haddini bilmezsen her yere böyle çıkarım bu sefere kocanın dibi düşer demek bu. Kapalı halime bakan adam açıga ne yapar
Soran+1 yılKadına sinyal vercem adamla işim yok meymenetsiz kocasını başına çalsın
Soran+1 yılVala gerek kalmadı kocası bugün balkona çıktı adama laf saydı içeri aldı bende gidip camı kapattım benim senin sümüklü yle işim yok diye
Soran+1 yılKadın beni decal olarak görüyor ama kendi yangın ayşe kocası bana baktı da ben adama yüz vermedim benle uğraşıyot bos
Soran+1 yılSöndüremez tabi adamn aklı başka karılarda kendi kümesini boş brakmış
Soran+1 yılBenimki giremez k bakmasn
Soran+1 yılAynen
- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılkocanın tepkisi nedir
11 Yorumla
Soran+1 yılEşim e başta yasak koydum baktım inada çıkıyor kavga ederdik. Sonra yüzüne bak kocası böyle böyle yaptı senin gururun için ben o tarafı açmıyorum karısı benden intikam almak için yapıyor. Ben sen ezilme diye adamn yüzüne bakmadım ssla yol vermedim şimdi karısı beni kskandığı için bunu yapıyor diye konuşunca eşim şimdi kaçar arkasını döner kadın zaten iş çıkış saattinde çıkıyor fark ettim eşim bir yere çıkmaz artık konuşunca anladı beni. Zaten bugunde bilerek ses yaptı eşim baksın diye ben gizlice yan komşunun cama yansıyan görüntüsüne baktım kadın baya rahat sanki kendi kocası çıkıyor dimdik bakıyot ses yapıyor hey bak der gibi. Eşimde döndü baktı arkasını döndü ama ben ona bak asla kafanı kaldırma vs demiştim o tarafa doğru direk balkonaçıktım baktım karı bel popo meydan da delirdim
- Aile & Toplum konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılSenin için paranoyanın başladığı anlar işte.
113 Yorumla
Soran+1 yılBeni imandan çıkarırsa şişko kocasına o vermediğim yüzü vereceğim
- +1 yıl
Kısas yapma derim. Çünkü bu senin mideni bulandırır.
Soran+1 yılDelirti ama otura otura kocaman gö.. Tü olmuş. Ya gerçi bir yandan da aklıma şu geliyor beni kskandığı için eşim ona çekici geliyor doğru yoldaym gösteririm ona ben
- +1 yıl
Sorun kocaman götü değil ki. Ona bakan veya arzulayan kişi de sorun var.
Soran+1 yılArzulamadı baktı ses ne diye buda domaldı eşim hemen arkasını döndü
- +1 yıl
Bir domalır iki domalır üçüncü de eğilir, dördüncüyü bilemem.
Soran+1 yılBen laf saydım. Yağlı götüyle aynaya bakmıyor diye baktım az önce kadının kaynanası çıktı vıdı vıdı bişeyler saydı
- +1 yıl
;))) sen cidden çok bilenmişsin
Soran+1 yılEvet delirdim görünce biz utanırız ellin adamıyla göz göze gelmeyiz bu dimdik çıkıp bakıyot
- +1 yıl
O da kadının isteği.
Soran+1 yılBende laf saydım yağlı popon bakmıyor vs aynaya bakmıyor diye
- +1 yıl
Ne fark eder ki? o kadın da yağlı poposu ile gurur duyuyor demek ki.
Soran+1 yılIyyy
+1 yılEşini kontrol et sen. O napiyor asıl.
111 Yorumla
Soran+1 yılEşim döndü bu canım ses yapınca baktı arkasını döndü
- +1 yıl
Umursamadı yani esin?
Soran+1 yılAma baktı gene bu karı her sabah çıkıyor bu hareketleri yapıyor gibi geldi bana
- +1 yıl
Kocanda da suç var. Sende onun kocasını ayart. İyice kudursun. Ama den kendi kocana bi sert çıkış. Simdi senin kocan o karıya bakmaz ise. Ama onun kocası sana bakarsa iyice kudurur.
Soran+1 yılKocam sesse döndü baktı ses yapıyo bilerek. Baktı sonra karı dimdik ben çıktım üstüne hemen
- +1 yıl
Neyin üstüne? Ve ney dimdik?
Soran+1 yılEşim bu canım ses yapınca bu ses nerden geldi diye baktı bu karı da durdu ayakta eşime baktı eşim bakında döndü domaldı bel mel dışarda
- +1 yıl
Eşini elde etmeye çalışıyor
Soran+1 yılEvet işte delirdim bende hemen balkondan fırladım
- +1 yıl
Yazsana bana bi özelden
- +1 yıl
Neden yazmadınn
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok uzun bir soru olmuş
120 Yorumla
Soran+1 yılYarın yaparsa kocasına soylerim
Soran+1 yılBakma korkuyor karısından oda
Soran+1 yılYoo pek değil
Soran+1 yılYerine göre ya ama eşime herşeyimi anlatırım bu adamın baktıgını da söyledim yaptıgı hareketi de soyledim. Güneşlik leri açmıyorum diye kızdı adam evi dikizliyor dedim
Soran+1 yılAdam kendi karısını delirtti ben yanındayken kocam başka kadına baksa gebertir boşarım
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılEşim artık görür görmez içeri giriyor arkasını dönüyor kadın ümidi kesene kadar ensesindeyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılakrep burcu musun sen?
16 Yorumla
Soran+1 yılKoö
Soran+1 yılKoç
Cevap sahibi+1 yılsenle uzunca konusalımmı?
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılgenel kırma olur mu
Cevap sahibi+1 yılsustun
Gizli Üye(30-35)+1 yılKomşunu sen bana ayarla🤣🤣
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞaka diyorum ciddiye almayın ahlaksız değilim
Soran+1 yılAl senin olsun ateşi başına vurmus
Cevap sahibi+1 yılAllah kimseye böyle komşu vermesin
Soran+1 yılAmin inşAşlah
Eşine dikkat et yeterli
10 Yorumla
+1 yılAl sopayı kapıya dayan
10 Yorumlavaroşlarda şartlar çetin kocalar kıymetli...
017 Yorumla
Soran+1 yılLan kes
Soran+1 yılSaygısız
Soran+1 yılKocam popon bakmadı ses yaptı sabah ya kimse yok sessiz bura eşim sese döndü baktı bu canım da domaldı yağlı popon
Soran+1 yılKadın eşimin yolunu gözlüyor denk geldim bir kaç sefer eşim sese baktı sonra arkasını dondu
Soran+1 yılHer sabah bunu yapıyor eminim hareketleri nden belli baya rahattı dimdik durdu eşime baktı sesler yaptı sende bak ben burdayım der gibi ben çıktım hemen
Soran+1 yılAdamn içi ölük dün gece masaj yapayım dedim yorgunum dedi. Bir ara işim ağır elimden geldiğince dedi. Yani bana yok çekti sana yetemem yaptı şimdi karısına yetemeyen adam vaşkasına bakarsa kazığın daha büyüğünü çakmak gerekmez mi
Soran+1 yılAhada işte bana en çok batan da bu bana yetemiyor bu karıya bu yüz vermese kadın böyle güç alırmı kadını görsen götü yağ başlamış o popo.. Le cesaret edip kuyruk sallıyor. Ona o cesareti bugün değil demek başka gün verdi ben bakımlı biriyim doğum vs ne olsa olsun asla kendimi salmam bana yetemeyen adam kalkıp böyle birine yol verirse nefes alamam böyle sabah sabah asabım bozuldu
Soran+1 yılYarın da Dikizlerim ben eğer bu karıya bakarsa benimkinde iş varsa ben direk ona bana yetemiyorsun haddini bil eğer cins hareketini görürsem kocasına bende parmak şıklatırım diycem kadının kocası bir ara baya baya bana göz koymuştu eşimin gururu için ben kaçtım hep eşimede fark edince. Bana sahip çık hep yapıyor bunu demiştim
Soran+1 yılKendi yetersiz çunku
+1 yılAbla çıkışa çagır kskskskks
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂gel beraber dövelim dermişim daha neler
+1 yılNe saçma leyler
17 Yorumla
Soran+1 yılNeresi saçma her yer or... Uspu kaynıyot
- +1 yıl
Olması saçma işte
Soran+1 yılKıskanç kadın zaten hep bir uğraşırdı benle
- +1 yıl
Sanki biraz abartıyor gibisin :D
Soran+1 yılKadın kıcını kocama göstermeye çalıştı bumu abartma
- +1 yıl
Ya göstermek istese zaten gösterir, göstermeye çalışmaz:D
Soran+1 yılGösterdi zaten
+1 yılHadi canım
113 Yorumla
Soran+1 yılVala öyle sacını başını yolacam
- +1 yıl
Yol tabiki de onun kocası sana niye baktı
Soran+1 yılBen temizlik yapıyordum gayet usturuplu giyinmiştim. Bellime hırka bile bağladım belim görünmesin diye döndüm adam bildiğin dimdik karşımda beni izliyor. Aniden dönünce göz göze geldik üstğne karısı döndü bizi böyle gördü ben içeri kactım banane o bakıyor gibisi. Cam vs açmam o taraftan ama bu karı o günden sonra bana taktı
- +1 yıl
Adam sana göz koymuş dikkat et ama o karıyı da yol
Soran+1 yılZaten bu olaydan sonra kadın balkonlarda kocasının basında bekler dı ama kadın zaten biliyor titiz biriyim hareketler hep aynı bende. Kocasına söz gecirmek yerine benimle uğrasıyor ben kuyruk sallamadım adam edepli giyindiğim halıme bakıyor.
- +1 yıl
Valla bu işin sonunda ya senin koca o karıyı halledecek ya da o adam seni
Soran+1 yılYok ben asla kendimi kullandırmam ben normal aynı tavırlarım zaten kendi kocasını kaçırıyor bişeyler kurmuş ben titizim eskiden beri cam kapı silerim onun yaptıkları tuhaf bildiğin popo baş gösterip dimdik eşime bakıyor ben asla eşine öyle bakamam utanırım
- +1 yıl
Yine de dikkat et kuzum
Soran+1 yılBen doğal aynı tavrımla devam ekstra içeri giremem şimdi korktu bu benden kocası bana baktı vs der diye. Öyle tamamen saklamam kusura bakmasn
- +1 yıl
Hafif de dekolte giy bari😄😄
Soran+1 yılYok giymem ben zaten fiziğim güzel bu halimle batıyorum
- +1 yıl
Bi'şey sorcam da neyse burdan olmas
Soran+1 yılGizlen sor
+1 yılRekabet kaliteyi artırır.
01 Yorumla
Soran+1 yılO yağlı popon birde eğmiş midem kalktı
Aile & Toplum konusunda 630 cevap paylaştı. ahlaki çöküntü toplumu sardı gerçekten
00 Yorumla
+1 yılkulağını cekkk
10 YorumlaAl sopayı giristir
10 Yorumla
+1 yılEve davet et bakislari kacilmaz
10 Yorumla
+1 yılbırak önemseme
10 Yorumla
+1 yılBana gonder
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKuyruğu kesmek lazım
00 Yorumla
+1 yılKıcan bakıyomu
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
valla bi rituelci vardıa rakdaşım uzak ttuuralım sizden
+1 yılSen de az değilsin
12 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama ben bişey yapmadım
- +1 yıl
Fena
+1 yılİşin zor desene 😅
142 Yorumla
Soran+1 yılYoo gayet kolay
- +1 yıl
Sanmam kafaya koyduysa adamı yoldan çıkarır
Soran+1 yılBende onunki ne bir parmak şıklatırım
- +1 yıl
Bi iş guruba dönecek 😅
Soran+1 yılKocası bana baktı diye yapıyot bunu
- +1 yıl
Kocası sana nerde baktı sen ne yaparken
Soran+1 yılVala gayet usturuplu giyinmiştim balkonu yıkıyordum bellime hırka bile bağladım çamaşır vs bellime görünmesin diye
- +1 yıl
Adam demek ki kimbilir ne hayaller kuruyor belki kadına da demiştir kadın ondan uyz olmuş sana 😅
Soran+1 yılKadına niye desin karısına dermi insan böyle şeyler
- +1 yıl
Kadın nasil farkına vardı o zaman ya da sen bisey derdimde yazılar değişiyor
Soran+1 yılAdam dimdik bana bakarken ben aniden döndüm adamla göz göze geldik adam hiç bozmadı dimdik kaldı karısıda bunu gördü ben içeri kaçtım
- +1 yıl
Adam seni tek yakalarsa sıkıntı intikam almaktan vazgeç geç bence
Soran+1 yılZaten adam bu bakıştan sonra kadın tepesinde bekler dı beni nerde görse adamı balkona çıkarmazdı. Ama ben adama götümü başımı göstermedin
- +1 yıl
Anladım da sen uzak dur yinede adam zaten seni izliyor 😅
Soran+1 yılArtık izleyemiyor bu canım kurmuş kafasında adamın başında bekliyor ben kuyruk sallamıyorum korkusu ne anlamadm
- +1 yıl
Dedin ya bende onunki ne parmak sıklaştırım uzak dur bence 🤭
- +1 yıl
Yoksa adam fırsatını bulup yapar yani
Soran+1 yılSinirden dedim onu ben adamn yüzüne bakamam utanırım zaten şıklatsam koşar
- +1 yıl
Tabiki koşar koymakla kalmaz neyse demiycem 😂😂
Soran+1 yılHer sabah kalkıp gizli izleyip birden çıkıp dimdik bakcam
- +1 yıl
Ya bakalım snaada dimdik bisey gelir sacmalama bence 🤭
Soran+1 yılKocasına değil kadına bakcam
- +1 yıl
Onu yap olur
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
İyi kendine iyi bak ama adamdan uzak dur evlisin sonuçta
Soran+1 yılAdamı zaten kaçırıyor şişko adam her fırsattta bakıyor karısı adamı eve hapsediyor. Ben normal aynı davranıyorum adamla gözgöze gelmem utanırım zaten
- +1 yıl
Anladım dikkat iyidir adam kim bilir neler düşünüyor senin hakkında 😅
Soran+1 yılBiliyorum ki karısı daha doğurma dan danaydı 1tane zor tüp bebekle oldu. Ben kilo almam kaç kere doğum yaptım kendime bakarım
- +1 yıl
Demek ki fizik güzel senin iştahını açtın adamın
Soran+1 yılİşte bundan sindiremem benim fizik bekar kız gibi karısı dana adamn bakmasını anlarım. Ama kadın o koca popon nasıl guvenıyor o beni delirtti. Eşim evde hep beni tersliyor muhtemelen duydu ondan yapıyor bunu
- +1 yıl
Olabilir demekki kendine güveniyor ne diyelim bence bu mevzu zor biter
Soran+1 yılBen eşime ayar çekerim zaten eşim balkona vs çıkmaz genelde eşimin işe gidiş saatini yok edinmiş * bu yüzden artık sabah başına dikilir izlerim vs
- +1 yıl
Boş ver Esin gidip kadini skcek hali yok yani
Soran+1 yılYapamaz utangaç zaten benimki balkona vs de çıkmaz bu karı kendi topuğuna sıkıyor onun kocasının gözü dört dönüyor
- +1 yıl
Ama sen adamı baştan cikarirsan gelir sever yani o zaman dikkat et intikam alacam diye yanlış yapma
Soran+1 yılYok yani ben tutarım kocamı kendi tutamaz diyorum
- +1 yıl
Bende onu diyorum uzak dur yani 😂
- +1 yıl
Olan sana olur sever seni adam sen kocanı tutarsin ama adamı. kimse tutamaz
Soran+1 yılBişey yapamaz adam karısı ensesinde
- +1 yıl
Öyle bir yaparki görürsün
Soran+1 yılboş ver
- +1 yıl
Sen bilirsin 😅
+1 yılNe boş muhabbetler
010 Yorumla
Soran+1 yılNe boşu kadın bildiğin boş bulunca kocama kuyruk salıyor
- +1 yıl
Kocana söyleyeceksin mesafesini koyacak o zaman
Soran+1 yılBen zaten kavgalıyım kocası bana bakarken bu fark etti bende yuva yıkamam diye mesafe koydum. Camları açmıyorum kadın kocasına edemedi benimle çocuklarımla epey uğraştı
- +1 yıl
Hep fakir mahallelerdeki hikayeler
Soran+1 yılYav sende bu lafınla ne kadar sonradan görme olduğunu kanıtladın birgün o oturduğun eve deprem vurursa beni çünkü depremde ben evimde otururken o binada evinin havasını bana atan sonradan görmeler hatay da enkaz altında kaldı sana diyeceğim o kadar
- +1 yıl
Hayat kaliteni arttırman lazım
Soran+1 yılGayet kaliteli hayatım
- +1 yıl
Belli çevrene bak yazık sana
Soran+1 yılSana da yazık hayatın dort duvar beton
- +1 yıl
Hahahahahah
+1 yılKaçana sahip cik
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!