AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Şiddet konuşarak ikna edemeyen aciz insanların başvurduğu silahtır.
Babam Bunu ogrendiginde cok sinirlendi ablami aradi ablam yuzune telefonu kapadi, yine aradi Bu severde acmadi. Sonra babam heryerden engelledi ablami.
Ablan evli ise kendi hayatına baksın bir müddet mesafeli davransın
Oyle yapcam dedi. Ama hala cok sinirli. 3 hafta gecti… gecmiyor dedi. Annemede birdaha O hataya dusmesin babam affetmem demis.
Baban ablanı neden dövdü
Annemle kavgasina dahil oldu Annem cagirdi. Ablamda sert konustu. Sebeb Bu.
Baban annenle neden kavga ediyor
Ablamla Annem tartisiyordu babam dahil oldu Annem cagirdi babami
İlkinde izin vermiş, bir daha yaparsa şikayet ederim demiş.. Ablanda da sorun var
Kocasının yerinde olsam ben de babanı döverdim benim kadınıma kimse dokunamaz
Bence bir sahayı beklemesin şimdi şikayet etsin. Hayırdır ne alaka dayak falan?
ablan tabiki dogru olani yapmis onun arkasinda dur durabildigin kadar enistenede soyleyin
Babam Bunu ogrendiginde cok sinirlendi ablami aradi ablam yuzune telefonu kapadi, yine aradi Bu severde acmadi. Sonra babam heryerden engelledi ablami.
enisten ne yapiyodu peki
Onun haberi yok. Ablam soylemedi. Ablam dua etsin babam. Birdahakine affetmem olursa dedi.
Gider sikayet ederim bide ustune sizi rezil ederim dedi
babanin dovmeye hakki yok ablan haklı ama cok fevri davranmasi yanlis baban senide annenide onunla gorusturmeywbilir
Gorusturmuyor zaten. Silerim sizi dedi. Cok kizdi babam. Ablamda resmen rest cekti birdaha dokunma diye.
Yani doğru yani var biraz
Bı yandan iyi olmuş bırak konusmasinlar
Neden oyle dediniz?
doğru demis
ablanda babanı silmiş bellki
Ablam cok sinirli biri zaten, babama cok duskundu… asiri cok… babam boyle yapinca ablam cildirdi resmen… sikayet ederim dedi resmen birdaha O hataya dusmesin dedi
bir daha da düşmez zatenn
Eminmisiniz? Babam biraz gecimsiz biri.
o yizden bı daha olmaz zaten silmisler birbirlerini
Annem sebeb oldu. Kendi tartisiyordu ablamla babami dahil etti…… olan ablamla babama oldu.
olacağı varmış demekki
doğru tabi ki
Olur öyle.
kafayı yersin
E doğru tabii
Haklı evet
Kötü durum ama vurmaya hakkı yok ablan haklı
Evet. Bide ablam asiri cok duskun biri babama…. Cildirdi resmen…. Şu an 3 hafta gecti ablam hala etkisinde sinirini cikaramadi… tehdit edip duruyor babami…. Baska biri oldu resmen.
Doğru
Ablan sence hak ettimi bunu
Hayir. Surekli cocukmus gibi davraniyorlar ablama.
Baban haksız ablan haklı.
Neden cocukmus gibi davraniorlar ablama anlamiyorum….
İlginç
Evet… ablam cok sinirlenior Bu duruma. Hatta anneme hastasin sen tedavi olman lazim dedi.
Sana nasıl davraniyolar
Normal…
Ne sordun ki şimdi
Hakli
Evli kadını dövmek doğru değil kaç yaşında ablan
30
Biraz araya soğukluk girmesi iyi olur.
Sen. kad yaşındasin
Evet ablam cildirmis gibi davraniyor…. Normalde babama cok duskun…. Sikayet ederim bile dedi. Evli oldugu icin mi boyle oldu? Yani evli olunca daha mi cok zoruna gider insanin?
Normal tabi ya kocaman kadin. Kocası ne diyor
Enisteme anlatmadi. Haberi yok. Anlatmaz ablam Oyle biri degil. Gidip kocasina boyle boyle oldu diyecek tip degil yani…
Olay sıcak soğursa daha iyi olur
Sende boş ver
Ablam cok kindar biri. Baba karsi hep naifti ama sanirim kopruleri yakti ablam. Biraz zor…. Cok inat bide…. Anneme dua etsin babam dedi…. Yoksa hakkindan gelirdim dedi
Olaylar büyümüş sende uapici ol evli misin sen
Evet yapici olmaya calisiyorum. Ama Şu an cok sinirli babam. Ablam resmen telefonu yuzume kapatti. Olay daha cok Yeni yasanmisti ablam babama özür amacli cicek gonderdi Adam degilsin dedigi icin. Şu an 3 hafta gecti hala gecmiyor ama sinirim dedi… sonra saydirdi iste…
Neyse biraz daha zaman lazim
Evet aynen öyle