Aile & Toplum Esimin babasi bana bel alti kufur etti buna ragmen annem iftara cagir diyo sizce ailem cokmu ezdiriyo? elifim5445 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Esimin babasi bana bel alti kufur etti ailesyle birsuru sorunum oldu buna ragmen ailem yuvan yikilmasin diyo Güncellemeler+1 yıl cok yanlizim Esimin babasi bana bel alti kufur etti buna ragmen annem iftara cagir diyo sizce ailem cokmu ezdiriyo? Cevapla Babalık Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MuratQÖztürkQhpg Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 56% +1 yıl Ben olsam ağzını payını verirdim bir daha asla konuşmadım eşim de baskı yapsaydı ileri gitseydi boşar durumu hakemde anlatır nafaka da alırdım 0 7 Yorumla elifim5445 +1 yıl Annemde aradi dedi niye boyle yapiyon annemede kufyr etti kardesimede bunlari ailem bilmesine ragmrn kalkmis bugun diyo kotulukleri yanina kalmaz bosver sen iftara cagir bune sacmalik Yorumla MuratQÖztürkQhpg +1 yıl Ben görsem aynısını ablama yapıyor onu hastanelik ederdim sen ailene de güvenme bunu söylüyorlarsa yarın boşanan evine gitsen demeki seni almazlar ekonomik özgürlüğün var mı mesleğin var mı peki eşinin bu durumdan haberi var mı eşin ne diyor Yorumla elifim5445 +1 yıl Onun yaninda oldu zaten hersey Yorumla MuratQÖztürkQhpg +1 yıl Kocan bişey demedim babasına sana küfür ederken eşin ile aran nasıl iyimi sana kötü davranıyor mu kusura bakma ama ben aile söyleyecek söz bulamıyorum Yorumla elifim5445 +1 yıl Ozeldem yazdim Yorumla elifim5445 +1 yıl İyi mi kotumu anlamıyorum Yorumla elifim5445 +1 yıl Cok yorgunum Yorumla
__Vintage__ Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 45% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Niye küfür etti, önce onu söyle.. 0 3 Yorumla elifim5445 +1 yıl para istedi esiminde maasi yatmamisti daha calismadi birsure Yorumla elifim5445 +1 yıl Borcumu odeyin dedi bizde yatsin bekliyoz isitici klima alalim evim cok soguktu Yorumla elifim5445 +1 yıl Ona sepep Yorumla
yunuscelik034 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 680 cevap paylaştı. Hayır tabikide yanlış bi düşünce çağırma yemeğe 0 0 Yorumla
TTCustom017 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 90% +1 yıl Dik dur 0 4 Yorumla elifim5445 +1 yıl nasil yani Yorumla TTCustom017 +1 yıl Kendini ezdirme Yorumla elifim5445 +1 yıl Annemde aradi dedi niye boyle yapiyon annemede kufyr etti kardesimede bunlari ailem bilmesine ragmrn kalkmis bugun diyo kotulukleri yanina kalmaz bosver sen iftara cagir bune sacmalik Yorumla TTCustom017 +1 yıl Iftira varsa boşan bile Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben olsam ağzını payını verirdim bir daha asla konuşmadım eşim de baskı yapsaydı ileri gitseydi boşar durumu hakemde anlatır nafaka da alırdım
Annemde aradi dedi niye boyle yapiyon annemede kufyr etti kardesimede bunlari ailem bilmesine ragmrn kalkmis bugun diyo kotulukleri yanina kalmaz bosver sen iftara cagir bune sacmalik
Ben görsem aynısını ablama yapıyor onu hastanelik ederdim sen ailene de güvenme bunu söylüyorlarsa yarın boşanan evine gitsen demeki seni almazlar ekonomik özgürlüğün var mı mesleğin var mı peki eşinin bu durumdan haberi var mı eşin ne diyor
Onun yaninda oldu zaten hersey
Kocan bişey demedim babasına sana küfür ederken eşin ile aran nasıl iyimi sana kötü davranıyor mu kusura bakma ama ben aile söyleyecek söz bulamıyorum
Ozeldem yazdim
İyi mi kotumu anlamıyorum
Cok yorgunum
Niye küfür etti, önce onu söyle..
para istedi esiminde maasi yatmamisti daha calismadi birsure
Borcumu odeyin dedi bizde yatsin bekliyoz isitici klima alalim evim cok soguktu
Ona sepep
Hayır tabikide yanlış bi düşünce çağırma yemeğe
Dik dur
nasil yani
Kendini ezdirme
Annemde aradi dedi niye boyle yapiyon annemede kufyr etti kardesimede bunlari ailem bilmesine ragmrn kalkmis bugun diyo kotulukleri yanina kalmaz bosver sen iftara cagir bune sacmalik
Iftira varsa boşan bile
çağırma çok şerefsiz