Babam geldi kavga ettik işte çok saçma bi nedenden kavgayı lafları her şeyi geçtim annem gelip bir şey demedi araya girmedi engel olmadı belki bir şey der diye o bekleyişime üzüldüm şimdi gelmişler hiç bir şey olmamış gibi senin iyiliğin için diye sariliyolar o kadar içim parcalandi ki
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Dün akşam ben de aynı durumu yaşadım Benim boğazım sıkmaya çalıştı Çok karşı çıkarım geri cevap çok veririm Ne Karşımda kim varsa onu bile asla vurdurmasına izin vermem gerekirse polise alırım ki aramışlığım da var böyle insanlardan nefret ediyorum Babam da olsa dahi takma hizmet etme konuşma bile bunlara bile fazla
01 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
Ama bu arada annem asla öyle bir şey yapmaz hep arkamızda çok şükür ve karşı çıkar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Annenden sesini cikaramiyor babana belli ki. Cocuk doverek yetistirilmez. Insan olarak cocukla cocuk buyukle buyuk olacan. Empati kuracan ruhundan anlayacan, anlamasan bile anlamis gibi yapacan ama bunlar nerde dovmek siddet nerde… 👈👉🤷♂️
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
tatil bitip üniversiteye dönse bari evde birbirini yiyecek bunlar
00 Yorumla Şiddet ne zaman iyilik olmuş çıldıracağım ya
30 YorumlaNe halt yedin Kim bilir
00 YorumlaSbebei
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Babam bogazimi sıktı oldururum seni dedi bende oldur dedim mesele bu degil ama annem gelipte bir sey demedi o kadar paramparcayim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi