Kendimi bir yerden atacam artık?

18 yaşındayım hâlâ ergenliğim var ama bir yandanda yetişkinliğe adım atıyorum bu sene her yaşıtım gibi bende üniversite sınavına gireceğim malumunuz geçen sene deprem oldu depremden akrabalarımız geldi herhangi bir can ve mal kayıpları olmamasına rağmen 1.5 seneye yakın bizde kaldılar insan biraz yapılan iyiliğe saygısı olur ama bu akrabalar bizi ezdi kendi evimizde bir şey yemeye çekinir olduk sürekli televizyon izleyen bağırarak konuşan ev küçük olduğu için rahat bile uyuyamıyordum depremden birkaç ay sonra birçok insan dönmesine rağmen bir türlü gitmediler sınav senem zaten bu durumlarla geçti yetmiyormuş gibi yazında tatile geliyor onlara hizmet edip kaprislerini çekmekten yoruldum annemde akraba diye baş tacı ediyor onlara olan sinirini de benden çıkarıyor Bu akrabaları da geçtim Annemin bana fiziksel ve psikolojik şiddet uygulamasından dolayı ağır derecede depresyon tanısı aldım ne kadar tedavide alsam zar zor anne aynı anne olunca sürekli bozuluyorum psikolog topluyor annem dağıtıyor öz saygım kalmadı gelecekten hiç umudum kalmadı kendimi yok etmek istiyorum ama maalesef korkak biriyim cesaret edemiyorum üniversite sınavına çok az kaldı istediğim bölüm üniversite gelmeyecek bu sene beni motive eden tek şey vardı onu da el birliğiyle mahvettik

Kendimi bir yerden atacam artık?