Evlenmeden once yapilan testte birazcik skolyozumun olduğunu öğrendim
Eşim uzun boylu baya da yakışıklı ben 160 im fakat guzel biriymisim oyle diyorlar
Fakat kaynanam bni pek beğenmiyordu ogluna arada bi şöyle kiz bulamadin mi vs vs seyler diyordu zaten evlenmeden once de oglunund boyuna uygun biri olsun istiyormus
Biz severek evlendik ben kactim eşime yani oyle olmasi gerekiyordu
Covid gecirdim saclarim falan dokuldu halsizlik hep kaldı
Canim hiçbir sey yapmak istemiyor
Takinti derecesinde oldu bazi seyler
Kendimi arada bi iyi hissetmiyorum
Coluklu cocuklu kisiler her islerine yetisiyor bazen acaba çocuğum olmayacak mi diyorum eşim henuz cocuk istemiyor bilmiyorum ne olacak bu durumlar
Bir de kendime bakıyorum kosede sifir kaliyorym enerjim mi yok anlamadım
Giyim kusam gezme zaten yok
Işte de calisamiyorum is yok
Ev kira hava almaya çıkacak bir balkonum dahi yok
Az biraz motivasyon olmaya ihtiyacım var yorum yapın da dertleselim 😔
Buna da şükür diyorum.
Eşim uzun boylu baya da yakışıklı ben 160 im fakat guzel biriymisim oyle diyorlar
Fakat kaynanam bni pek beğenmiyordu ogluna arada bi şöyle kiz bulamadin mi vs vs seyler diyordu zaten evlenmeden once de oglunund boyuna uygun biri olsun istiyormus
Biz severek evlendik ben kactim eşime yani oyle olmasi gerekiyordu
Covid gecirdim saclarim falan dokuldu halsizlik hep kaldı
Canim hiçbir sey yapmak istemiyor
Takinti derecesinde oldu bazi seyler
Kendimi arada bi iyi hissetmiyorum
Coluklu cocuklu kisiler her islerine yetisiyor bazen acaba çocuğum olmayacak mi diyorum eşim henuz cocuk istemiyor bilmiyorum ne olacak bu durumlar
Bir de kendime bakıyorum kosede sifir kaliyorym enerjim mi yok anlamadım
Giyim kusam gezme zaten yok
Işte de calisamiyorum is yok
Ev kira hava almaya çıkacak bir balkonum dahi yok
Az biraz motivasyon olmaya ihtiyacım var yorum yapın da dertleselim 😔
Buna da şükür diyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence eşine de söylemelisin boş vakitlerinizde az bi hava almaya dışarı çıkmalısınız. Tabi ki buna da şükür ama kendini yani eşinin de seni iyi hissettirmesi için bazı desteklerde bulunması gerekiyor bence. Tabi ki kaynananı falan takma pek. Oğlunu almışsın kim alsa seveceğini sanmam :D :D Ama uzun boylu yakışıklı falan diyosun bide eee işte o da şanslı seni bulmuş sende şanslısın onu bulmuşsun
Cok tatlii bi insansin belli ki... Ne güzel yorumda bulunmussun teşekkür ederim
Kaynana tuhaf ya oglunu kendi memleketime getirdim
Benim aileme yakin olduk
Ailesi eşimi yiyordu borc morc actilar basimiza
Babam da benimle barışip buraya aldi bizi saolsun
Ama sürekli calismak zorunda esim çünkü babam dukkan verdi esime
Tatil yaptrmio babam bize 😔😪 ama biraz vakit gecirmek sart eşimle.. Deidginde haklisn
Evet sarışın yakisikli Boşnak göçmeni eşim insanligi iyi en başta
Tabi ki insanlığı önemli ama ne kadar eşine aşık bi sensin baksana :D Üstesinden geleceksiniz işte böyle.. Şimdi bide ailene yakınsınız ya hani , Kaynanan hepten dertlenmiştir :D Ama baban iyi ki sahip çıkmış bi şekilde.. Eşinin sana tavırları nasıl bilemem ama. Borcunuz olsa da birbirinize yakın olmanız , destek olmanız azalmamalı asla.. Eğer sana ilgisi az ve umutsuzlaşmaya başlamış isen eğer zaten sıkıntı büyük olur vee benimle ilgili iyi dileklerin için de çok teşekkür ederiiim :D :D Birbirimize destek olmamız gerekiyor. Yoksa hayat daha çekilmez bir hal almaz mı zaten :)
Vala Allah razı olsun cok teşekkür ederim
Ne güzel yazmissin
Eşim iyi ilgili bi yerim hafif agrisa doktora gitmem icin tepemde bekler cok şükür iyi her konuda
Ben onu cok seviyorum Allah herkese gonlundekinin en iyisini versin
Borc meselesini takmiyorum ama ailesi odemek zorunda
Babam damatla pek uyusmuyor kocam biraz ice kapanik babam da kendi gibi birini istiodu bnim icin fakat bu kez öyle olsa babamla gecim edemezdi babam gibi biri 😂
Senin de bi skntin olursa yaz okurum
ehehe :D Babalar öyledir ya kendileri gibi olsun isterler amaa bu şey değil hani. Kodlamıyorsun kimi nasıl seveceğini kime benzeyeceğini :D Olur yazarım ama burası ne bileyim :D İstiyorsan sorun olmayacaksa dm den yazabilir misin. Yani rahatsızlık vermezse. Verirse tabi ki yazmayabilirsin :D
Evet ya gonul kimi severse onu oyle kabul ediyor
ahah yazmış kadar oldun sağ ol ya :D
Neyi anlamadim msjlasmak sorun olablir telefonumu aliyor arada eşim mesaj işi sakat is yani ozur diliyorum burdan yazarsan yazabilirsin
Aslında aynı şey bura veya ora :D Pekiyi fark etmez yazarım sende yazabilirsin buradan.. İyi aksamlar**
Evet kendini çok salmissin. Hayattan bir beklentim yok gibi. Yine iş sende bitiyor kendini toparlaman için biraz bakım yapmak ve dısarıda hava almak iyi gelir sana.
Kesinlikle o kadar cok ihtiyacim var ki bütün bunlara
Ufaktan bakim yaparak basliyabilirsin ama.
Kac yaşındasınız. Kac yaşında evlendiniz?
24 yasimda evlendim 26 yasindayim
Bis bir vaktinizi disari çıkıp bir hava alabilirsin ayrıca senin güçlü olman lazım bunu unutma sen güçlü olacaksın ki yuvanın ayakta tutacaksın
Doğru diyorsun iyice saldim kendimi biseyler yapmak lazım
Önceliğin kafanı değiştirmek ile başlaman
Yapacam yapacam giyim tarzimi da degistirmek istiyorum
Giyim. tarzin nasil peki?
Hep sportif
Bende genelde sopr giyerim biraz elbise giyebilirsiniz ya da pantolon kumaş
Alacam para olsa yok ki hep yiyecek icecege gidiyor
Haklisin öncelik onslr zaten de kıyıda köşede kalanlardan