Ayıp mı ediyorum?

Kuzenimin yaklaşık 10 sene önce bi sevgilisi olmuştu ama ilişkileri hemen bitmişti. Ama köyde yaşadığımız için bu konu dillerden düşmemişti hep ikisinin adı konuşuldu uzunca bir süre. Daha çocukluk dönemleriydi, kuzenim 15-16 çocuk da 18-19 yaşlarında olması lazım o zamanlar. Kuzenim onu sevmiyordu bi anda ayrılmıştı zaten. Ama ikisi de aynı köyden olduğu için çocuk peşinden baya koştu diye hatırlıyorum çok eski bi konu olduğu için pek aklımda kalmadı. Ergenlik zamanları işte çocuk o zamanlar baya bi kro falan😂 Geçen sene bu çocuk akrabasının düğününde gördü beni o zamanlar yazdı ama hiç cevap vermedim bile hem ilgimi çekmiyordu hem de kuzenimin eski sevgilisi diye oralı olmadım hiç. Ara ara yazdı ben görüldü bile atmadım. Ama 6 ay önce yazdı kurban bayramı zamanı o zaman birden konuşmaya başladık ilk baş istemedim kuzenimle görüştün dedim çocuktuk dedi sonrasında konuşuyoruz falan derken bayramda düğünlerde hep gördük birbirimizi o günden beri görüşüyoruz ve çok mutluyuz çocuk beni gerçekten çok seviyor ama ben kuzenimden çok utanıyorum hala aralarında ciddi bi şey olmadı evet ama yine de duyarsa yüzüne bakmaya utanıyorum.. duysa hiçbi şey demez ama kız kardeşiyle benimle dalga geçeceklerine eminim😂 aşırı yakın değiliz çünkü. Ben 23 yaşındayım sevgilim de 28. Ama bu bahsettiğim 10 senelik olay lütfen ona göre değerlendirin hata mı yapıyorum bilmiyorum ama ayrılmam da bilmiyorum çok çekindiğim bi konu, nasıl davranmalıyım?

Ayıp mı ediyorum?