EŞİMİN AİLESİ YÜZÜNDEN KAPANDIM AÇILMAK İSTİYORUM?

Arkadaşlar selam şu an 1 senelik evliyim eşimle 5 seneye yakın bir sevgililik süreci yaşadık ve açıktım hem de bayağı bir şekilde. Benim ailem açık fakat onun ailesi aşırı derecede kapalı insanlar ve biraz geri görüşlü oldukları için kapanmadan asla beni kabul etmediler ve ben de eşimi çok sevdiğim için kapandım evlendikten sonra eşimin ailesinin istekleri attı manto giymek ferace giymek hiç makyaj yapmamak gibi ben de onlara giderken o şekilde fakat kendi aileme giderken mantosuz makyajlı vs gidiyorum ve eşim hiç karışmıyor istediğin gibi giyin diyor eşim onlar gibi değil ve artık mutsuz olduğumu farkettim örtü taktığımda kendim gibi olamadığımı Allah için değil de onlar için kapandığım için mutsuz oluyorum ailem çok açık e haliyle o ailede büyüdüm görüşlerim onlarla aynı şimdi konuya gireyim eğer açılırsam babası eşimle çok büyük kavga eder hatta bizi silebilir bile o derece büyük bir şey onlar için ve bende böyle bişey olsun istemiyorum eşimle de aram açılır çünkü senin yüzünden ailem beni sildi diyebilir belki ve o pişmanlıkla devam edemeyebiliriz ben düşündüm ki belki uzak bir yere gitsek başka şehir veya ülke yani yeterki uzak olsun orada belki dilediğimiz gibi özgür hür yaşarız hem de ailesi nereden bilecek ki ben açık geziyorum oralarda siz ne düşünüyorsunuz?
EŞİMİN AİLESİ YÜZÜNDEN KAPANDIM AÇILMAK İSTİYORUM?