Annem yuzume bile bakmiyor?

Cuma günü arkadaşımın evine gittim doğum günü olduğu için aksam annemler alacaktı beni annem ve babam arkadaşımda kalmak istediğimi söyledim annem olma dedi bende tamam dedim sonra hiç şansım yok mu dedim görüldü atti aşağıda beni bekliyorlardı çantamı aldim aşağı indim moralim bozuktu ama yinede mutlu olmaya çalıştım merhaba dedim filan arabada müzik dinledim konuşmak istemedim moralim bozuktu eve geldiğimizde asansörde Kafamı duvara yasladim eve çıktık hemen üstümü değiştirip odamdaki koltuğa oturdum sonra annem içerken bağırmaya basladi İnsan bir merhaba annecim der yüzümüze bakar iyilik yapıyoruz karşilik alamıyoruz kimse beni düşünmüyor filan gibi ben cok üzen laflar etti sabah tam uyandigimda odama gelip oo günaydın dedi tam kalkıp ona sarilacakken ve gunaydi diyecekken kapiyi kapatıp gitti moralim çok bozulmuştu sonra babamla dişçiye gittiler geldiklerinde yanlışlıkla annemin terliklerini giymisim odama geldi yüzme bakmiyordu biri benim yüzume bakmadığı zaman konuşmam konuşamam istemsiz şekilde boğazımda kalır laflar sonra çıktı ne yapmaliyim?

Annem yuzume bile bakmiyor?