Annem beni umursamıyor?

Arkadaşlar benim anne babam ayrı babamı 1-2 kez gördüm o da 6 yaşlarımda falandım. Annem de ikinci evliliğini yaptıktan sonra beni umursamamaya başladı varsa yoksa eşi. Şu an anneannemlerde yaşıyorum annemin umursamazlığını ve bana ettiği haksızlıkları kaldıramadığım için. Onunla bu durumu konuşarak halletmek istedim ama o her zaman bana yeterli sevgiyi gösterdiğini ve her durumda haklı olduğunu savunuyor. Ama nerde, keşke dediği gibi olsaydı. Sürekli eşiyle vakit geçirmek ve benim onlardan uzak durmamı annemin deyimiyle onlara rahat vermemi isterdi. Gezmeye kafeye gittiğimizde beni ayrı bir masaya oturtup saatlerce beklememi isterlerdi sıkıldım diyince de annem demediğini bırakmazdı üstelik o zamanlar 7 yaşlarında anca vardım. Şimdi de anneannemlerdeyim ayrı evlerde olsak bile sürekli tartışıyoruz ve küsüz. İnanın en ufak bir şeyde tartışma çıkarır ve hayatı bana zindan eder. Aradan 3 hafta falan geçtikten sonra da arar hic bir şey olmamış gibi konuşur benimle. Bir insan evladından haftalar boyunca haber almadan onu merak etmeden nasıl yaşar anlamıyorum çok yıprandım. Sizce ne yapmalıyım?
Annem beni umursamıyor?