Annem benimle ilgilenmiyor?

Annem çalışan bir bayan değil. Hep evde ev işleriyle uğraşan fakat konu 'kızlarıyla ilgilenmek' olduğunda -bu sıfatı kullanmak istemiyorum ama- sürekli çemkiren birisi. Çemkirmek bazı zamanlar şiddete bile dönüşebiliyor. Bir anne gönlünün buna nasıl elverdiğine akıl sır erdiremiyorum. Aslında o benim meleğim, can tanem. Ama niye bunu yapıyor anlayamıyorum. Azıcık ilgi istiyorum 'zaten işim başımdan aşkın seninle mi uğraşıcam şimdi git başımdan' diyor. Hep böyle davrandığını niye benimle ilgilenmediğini söylediğimde ise - bunları söylerken duygusallaşıyorum tabi- deliriyor resmen. Gözü dönüyor, tanıyamıyorum. Çamaşır bulaşık ütü temizlik, bunlar zaten olacak şeyler. 1 saatcik aksatılsa da ne olur ki? Beraber yalnız başıma izlemiş olduğum ve çok beğendiğim, beraber izlemek için can attığım dizinin bir bölümünü dahi benim hatrım için izlemedi. İnanın her akşam ağlıyorum. Böyle anlatıyorum ama kötü bir anne gözüyle bakılsın istemem, çünkü gerçekten çok iyi ve fedakar birisi. Ama bir düşünüyorum da filmlerde dizilerde izlediğimiz o işte çalışan, iş güç kariyer hevesine kapılmış ve bu esnada çocuklarını bir kenara eliyle itmiş anneden ne farkı kaldı ki? Ha seviyor mu seviyor öpüyor mu öpüyor. Ama bana ayıracak, inanın bir saniyesi bile yok. Kardeşime de aynı şekilde davranıyor. Zaten evde geçirdiğim son senem, bu sene lise sondan mezun oluyorum. Bir daha ne zaman benimle ilgilenebilecek ki? Ben sadece biraz beraber vakit geçirmek istiyorum. Çok şey mi?

Ne yapıcam ben şimdi ya...
Annem benimle ilgilenmiyor?