Ben 20 yaşında onlisanstan mezun oldum. Sonradan lisansta okudum ama önlisansin atamasi daha iyiydi. O yuzden lisans bolumu bitirmeden tercihleri hep önlisanstan yana kullandim.
Cevre herkeste biliyordu onlisans mezunu oldugumu, kpss ye hazirlandigimi, o sene işte atama olmadigini falan biliyorlardi.
Bu sene secim zamani atandım. Kac yıldır kimse yuzume bakmadi acik konusayim. Görücü bile gelmedi.
Simdi yaklasik 1 yil olacak calismaya, maasimi almaya başlayalı. 1 yilda kismetim artti. O cevre dedigim kisiler bana surekli oneri yapiyorlar, bulusma ayarlayayım diyorlar. Atanmadan önce yoktu hicbiri. Bazilariyla görüştüm ama atanmamis olsam karsima gelmezlerdi. Zerre samimi gelmiyorlar.
Bu durumda benim canimi sıkıyor ve yapay geliyor. Maaşa gelmek ozellikle erkegin kalibina hic yakismiyor kusura bakmayin ama. Hicbiri gercek gelmiyor.
Hani dost zor zamanda belli olur derler ya. E benim zor zamanimda kimse yoktu, tek basimaydim, kimse suratıma bakmadi. Simdi ben niye onlarin suratina bakayim?
Zamaninda gel seni sununla tanistiralim ya da tanışalım diye kimse gelmedi yanima. O erkekler bulusmak icin israrci olmuyordu bugun ki gibi.
En iyi zamanimdayken birilerinin peşimden kosmasi adice geliyor. Ve bana bu konuda yaklasanlar işi biraksam, rahatsizlik yasasam vs yanimda olmayacaklarmis gibi geliyor.
Evlilikten sogudum bu sebeple. Zaten cogunu da şu soruyla niyetini anliyorum. Evi ben gecindirmem, dinen de kadinin parasini kadinin rizasi yoksa kullanamazsin, benden maddi beklentiye pek girmemeni tavsiye ederim diyorum, boyle bir yem atıyorum.
Kiminin işine gelmiyor, kimi olur mu oyle sey yuva kuruyoruz her seyimiz ortak olacak, hayat musterek vs diye kendince aciklamalar yapiyor. Biri de cikipta sorun degil evi gecindirmekten gocunmam, senden maddi beklentim zaten yok vs gibi seyler demedi.
Gercek bir "adamla" nasil karsilacagim bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer