Ortalaman 20 yaşında olsan ve çoklu gebelik hariç 10 çocuk doğurmak sana 15 yıla patlar ve 45 yaşına kadar sürekli çocuklar ile uğraşmak zorunda kalırsın. Eşinin de bu durumda sana ne kadar yardımcı olacağı bilinmez. Paran var ise evlatlık almak da bir seçenek.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılParan varsa çok zenginsen ve bakıcı tutacak kadar iyi bir durumdaysan yap ama onun dısında bu devirde çocuk büyütmek kadar zor bir şey yok. Bunu en iyi ben anlarım cunku cocuk gelisimciyim. Günde yüzlerce çocuk görüyorum. Otizm, kaygı bozukluğu, akran zorbalığı, en çokta aile sevgisizliği ve telefon bağımlılığı hatta telefonun getirdiği, sayamadığım bir çok şey.
Sen aşağıda kardeşlerimi ben büyüttüm demişsin, sana belki simdi kolay geliyor ama kardeş büyütmekle cocuk büyütmek aynı şey değil, hele ki bu devirde inan hiçbir şey kolay değil.
Çocuk karşıtı değilim cocukları çok severim ama fazlası? Bilemiyorum..
01 Yorumla- 1 yıl
O çocuğu elinden geldiğince iyi büyütmen lazım. Çocuğun davranışı eğitimi ilk ailede baslar. İyi yetiştirmen şart, sonradan da çevre ilişkilerine geçer bu durum.
Eskiden olsa büyüt derim ama çevre koşulları da insanlarda artık iyi değil
1 yıl10 tanesi çok fazla olur. Bu pek sağlıklı olmaz. Çocuk çok seviyorsan. En fazla 4 tane yapmanı tavsiye ederim. En iyisi. 10 tanesine hayat enerjin yetmez. Çabuk yıpranırsın. 4 tanesi mükemmel olabilir her bir kaç sene ara farkı içinde yaparsan.
00 Yorumla
Sosyal medyada dokuz doğuranları görüp de özenmeye benzemez ama bu işler, çocukların arkandan küfür etmesinler sana, ne gerek vardı bu kadar kardeşe diye
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 565 cevap paylaştı.
1 yılHele bir tane yap da sonra bu konuyu bir daha konuşalım 😃
10 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı.
u 1 yılbence sorun yaşarsınız evet
00 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 738 cevap paylaştı.
u 1 yılÇocuk yapmak sorun değil... bakmak zahmetli
Her birine aynı eğitimi, aynı ilgiyi verecek misin? Her birinin gözlerinin içine bakarak konuşup dinleyecek misin? Yapmak basit ilgilenmek dinlemek zahmetli 10 tane diyorsun 2 tane olsun güzel olsun iyi olsun20 Yorumla Parayla çocuk yetişmiyor maalesef evet çocuk için maddiyatta önemli ama sen önce bir çocuk sahibi ol, onu yetiştir sonrasında yaşadığın zorluklara göre devamına karar verirsin.
10 YorumlaÇok çocuktansa o çocuğa nasıl bir gelecek sunabileceğin mühim bu yüzden az ve öz olmalı
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılbence yaparsan kırsal bi bölgede çiftlik kur insan olmayan yerde. devlet bilmesin. nüfusa kaydettirme. aksi halde o çocukların beyinleri yıkanır kötü yola düşerler. böyle bi toplumda. büyüyene kadar okula falan gönderme.
38 Yorumla
Soran1 yılKötü bir düşüncen var senin
Cevap sahibi1 yılyoo değil. hükümetler beyinlerini yıkıyor çocukların okul yıllarında. o çocuktan bi hayır gelmez topluma. mesela dünya düz ama küre diye nasanın palavralarını öğretiyorlar okullarda. böyle bi zamanda çıksa çıksa materyalist ve ateist çıkar okuyanlardan.
Soran1 yılYurt dışında okuturum ya da oraya giderim
Cevap sahibi1 yılnerde okutursan okut sistemin dayattıgı şeyler hep aynı. kapitalizme adam yetiştirmek ve dünya arzuları için yaşayan, ahiretini heba eden şirke bulaşmış cehennemlik bir toplum isteniyor ve bunu başarıyorlar da.
- 1 yıl
Militan. Mi yetiştiricek kız 😅😅😅😅😅
Cevap sahibi1 yıl@By_EkseLanS ben gayet açık yazdığımı düşünüyorum. isteyen istediği yöne çekebilir.
- 1 yıl
Bence sadece sacmalamissin hepsi bu ya aşırı dincisin ya da fetocu yazdiklarindan ancak bu anlayisiliyor 😅😅😅😅😅
Cevap sahibi1 yıl@By_EkseLanS tamam
1 yılhangi birine yetişeceksen sevgi anlamında. bence bu çok bencilce :(( psikolojik olarakta yetebileceğin çocuk sayısı daha normal olur. her şey para değil maalesef
00 Yorumlahelal kız sana. lütfen evlen ve 10 çocuk yap. sen gibi kadınlar lazım bize yani dünyaya ve erkek milletine:)
02 Yorumla
Soran1 yılAnlamadımm
1 yılŞu an hic çocuk buyutmemis olduğun için böyle düşünüyor olabilirsin eve 20 tane bakıcı almayacaksan tabi
03 Yorumla
Soran1 yılYok kardeşlerime ben baktım
- 1 yıl
Kardeşlerine bakıp hâlâ bu kadar çocuk büyütmek isteyen tek kişi olabilirsin 😄
Soran1 yılYani herkes aynı olmayabilir dimii😆
1 yılKardeşim 10 çocuk ne aq tamam sorduğunuzda kedisiniz falan diyoruz da abartmasanız mı? İnsani düzeylerde üreyin bence.
04 Yorumla
Soran1 yılİnsanlar istedikleri kadar üreyebiliyorlar?
- 1 yıl
10 tane çocuğa anne baba olarak yetemezsin elbet bir tanesi yeterli düzeyde ilgi ve şevkat görmeden büyür. İstediğimiz kadar üretebiliyoruz diye eksik çocuklar mı dünyaya getirmeliyiz?
Soran1 yılYa aslında bu kısımda baya haklısın ama bilmiyorum belki babaları iyi biri olur
- 1 yıl
İyi olsa bile biri hastalansa diğerinin veli toplantısı olsa diğerinin alışverişe çıkarılması gerekse falan bir sürü sorun demek hiçbirine tam anlamıyla yetişemezsiniz ve bu onların hayatını etkiler. Zaten 1 tane çocuk yaptıktan sonra geceleri uyanıp mama yaparken, süt ısıtırken, gazını çıkartırken vs 10 taneye bakamayacağınızı farkedersin.. Birde eşin ilgisiz olursa vaayy hâline maalesef
1 yılMesele sadece para değil ki. O kadar çocuğu güzel bi şekilde yetiştirecek tahammül ve gücü kendinde buluyor musun?
02 Yorumla
Soran1 yılSorduğuna göre bi sakınca görmezsin diye düşünürüm 😅
Soran1 yılsorduğuma*
1 yılSen yapmasına yaparsın ama ilerde o çocukların hayatını düşün kardeş kardeşe düşman olurlar bir mal yüzünden birbirlerini vururlar
10 Yorumla
1 yılAblam seni 10da durduran nedir 11 yap da futbol takımı olsun xhshd
12 Yorumla
Soran1 yılYapcamm
- 1 yıl
😭🤣🤣🤣🤣
1 yılAllah aşkına çocuk yapıp onların hayatını karartmayın
23 Yorumla
Soran1 yılHerkes senin gibi değil merak etme bacım😂
- 1 yıl
Olamaz zaten
Soran1 yıl👍🏻
Sen birinci çocuğu yap bence sonra karar ver çocuk ciddi sorumluluk:)
12 Yorumla
Soran1 yılÇok yapan ebeveynler de var demek ki yapılıyor
1 yılParan varsa parayla satın al kendin 10 çocuk doğurman için bütün geleceğini vermen lazım sadece çocuk doğurcan başka bişey yapmıcan
00 Yorumla
1 yılAy 10 tane çocuğa nasıl bakacaksın hepsi aynı anda vır vır vır zır zır zır düşman başına bir durum
00 Yorumla
1 yılParayla çocuk yetişmiyor ama ben senin gibi kadın bulsam hemen alırdım hem zengin hem çocuk isteyen
00 Yorumla
1 yılBende çoookkkk çocuk yapıp sonrada evlatlık edinmek istiyorum evde 21 22 kişi olmak çok güzel olur inşallah
00 Yorumla
1 yılBen 1 taneyle uğraşmıyorum ön taneyi nasl bakcn bacm
02 Yorumla
Soran1 yılAbla eğer para varsa oluyor
- 1 yıl
Ya yoksa
1 yıl10 ne hocam acı sancı ağrılar vs vs geçtim katil uğursuz vs olmasın diye sevgisi ilgili davranmak vs imkansiz hepsine birden yetişmek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMaddi açıdan sorun yaşamasan bile manevi açıdan sorun yaşarsın sağlık sorunların olur hepsine aynı ilgiyi gösterebilecek misin kendine eşine vakit ayıramazsın çok zorlanırsın en fazla 3 çocuk sahibi olunmalı
00 Yorumla
1 yılBenimde param çok olursa ilerde düşünüyorum bi 10 tane filan
03 Yorumla
Soran1 yılNedenn
- 1 yıl
Seviyorum çünkü çocuk
- 1 yıl
çok olsun
1 yıl10 tane çocuk çok ekonomik sıkıntı değil diyorsan öyledir de sağlik sorunları yaşayabilirsin genelde 4 çocuktan sonrasında sıkıntı oluyor
00 Yorumla
1 yılBence 10 yetmez sen seri üretime gec zaten yakında savaş çıkar asker lazım 😅😅😅😅
06 Yorumla
Soran1 yılFutbol takımı kursam bu yüzden 11 olsun
Soran1 yılkurcam*
- 1 yıl
Iyimis ama şunu asla unutma gerçekten seni seven değer veren birini bulmak cok zor
- 1 yıl
Hani seninle olan insan menfaati ve çıkarı olmadan seni sevmeli saygı göstermeli herşeyden önce anlayış ve izan gösterebilmeli sana karşı
- 1 yıl
Sen evlen söz düğününe gelcem eger davetiye gönderirsen şaka yapmıyorum bak takı takarken sana derim ben By_Ekselans diye 😅😅😅😅
- 1 yıl
şu an da kendimce gülmekten yerlere yatcam sırf bana cevap vermek icin gecenin 2 sinde kalkıp gelmissin 😅😅😅😅😅😅😅😅
Allah gönlüne göre versinversin, muradınızı da nasip etsin.
01 Yorumla
Soran1 yılSağol canım
O kadar doğurabilecek misin, o işler öyle kolay değil yanlız
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 638 cevap paylaştı. bunlar büyüğünce evde tuvalet sırası sorunu yaşarsınızz
13 Yorumla- 1 yıl
Kanka o kadar çocuk yaparsan onuda dusunecen en az bi 5 tane tuvalet lazım
- 1 yıl
🤣🤣🤣
Çocuk başı $25.000 verirsen ben yardımcı olurum. Ama evlilik olmaz :D
018 Yorumla
Soran1 yılYo evlenerek yapıcam
Soran1 yılSana soran olmadı ki
Soran1 yılYo genele sizinle evleniyorum demmişim 😆
- 1 yıl
İlk okul terk dayı cehaletini sergiliyor burada 35ten sonra sprem kalitesizliginden sağlıksız çocuk çıkıyor sizden birde pazarlık yapıyor para ver evlenmem diye kim ne yapsın senin kalitesiz sağlıksız hücrelerini. d üstüne para verip evlenmen gerekiyor ki çocuk sahibi olasın bu yaştan sonra
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
Parayla çocuk yapacak insan mı kaldı?
Gizli Üye(30-35)1 yılhahah Allah iyiliğini versin 😂 bende 4 çocuk istiyordum bir zamanlar hayallerde kaldı tabi.
21 Yorumla
Soran1 yılE yani herkes aynı mı değil. Normal bi şey senin yaşadığın abla
Hepsine yerisemezsin arada daha az değer verdiğin olur ilgisiz büyür gariban..
00 YorumlaBelki yaşamazsınız ama çocukların yaşayacağı muhtemel
00 Yorumla@dusunmektukenmektir 40 yaş üstünü arayacağın zamanlar gelir derken?
03 Yorumla- 1 yıl
Her neyse evlenen birisi neden 40 yaş üstü birini arasın @dusunmektukenmektir 40 yaşına geldiğimde muhtemelen evli olacağım 40 yaş üstünü neden arayayım sen arıyorsun diye ben bir genç kız olarak niye arayayım? Benim genç kız olarak genç erkeklerle işim olur. 40 yaşı 30 yaş kadınlar arar. Genç kızlar değil 🤮🤮🤮🤮🤮
1 yılParan varsa hiç durma. Hayallerinin peşinden koş. Ben de üçüz sahibi olmak istiyorum
06 Yorumla- 1 yıl
😄😄
- 1 yıl
😀😀 insanın çocuk yapası gelşyor bazen 😀
- 1 yıl
ilginç çok 🍩
- 1 yıl
Neden ilginç olsun canım, insan aşkının meyvesini almak istiyor. Evin içinde iki kişi sıkılıyor insan.
- 1 yıl
Aşkın meyvesi düşünce alış verişidir.
- 1 yıl
Farklı düşünce; saygı duyarım
1 yılulan gençlik de denke gelmezsiniz sonra ortalıkda gezersiniz
00 YorumlaBen 5 istiyorum duyan kaçıyor sen 10 yapabileceğine inanıyor musun 😅
00 YorumlaBen de istiyorum ama bana o güvenceyi verecek adam, koca, çocuklarımın babası evimin drake i yok..
00 Yorumla
1 yılÖnce bir tane yap gör nasıl bişeymiş beğenirsen fazla fazla yapan..
00 YorumlaSuriyelilere demografik savaş açmayı düşündüğün için teşekkürler
00 Yorumla
1 yılMerak ettim kac paran var.. bu soru kac paraya soruluyo
00 Yorumla
1 yıl11 tam kadro 3 yedek kadro yap aşiret ağalarıyla maç yaparsın yedekler de önemli tabi
00 YorumlaParan var hadi bakıcı yardımcı tuttun. O kadar çocuğa verecek ilgin sevgin var mı?
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılIkinci çocuktan sonra yeter diye bağıracağına eminim
00 Yorumla Keske bende 10 tane yapsam bende para az seninle aday olabilirim
00 Yorumla10 çocuk doğurmaya sağlığın el verecekmi bakalım eskiden kadınlar 16 17 yaşlarında evlenirdi ve çok çocuğa sahip olurlardı sen yolu yarilamissin 10 çocuk imkansız illa çok istiyorsan 4 yeter sana resisinde sözünü tutmuş olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBirinci doğumu ypaıp acısını çektiktne sonr ailinciyi nah yaparsın
01 Yorumla
Soran1 yılValla yapan var çok
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSüper. Anneliğin hakkını verecek istek, enerji ve kişiliğe sahipsen hiç durma.
04 Yorumla
Soran1 yılSebep
Cevap sahibi1 yılSebep, bunu yapmak istemen. İstemiyor musun yoksa?
Soran1 yılİstiyorum tabi ki
Soran1 yılAma söylediklerinizi anlmadım
Çocuk & Ebeveyn konusunda 312 cevap paylaştı. Parayla sevgisiz cocuk yapip buyutmeyin sonra biz ugrasiyoruz.
00 Yorumla
1 yılTatlım sen naptın ya. 10 nedir be. Onu yapacak erkek lazım. 😂😂😂
02 Yorumla
Soran1 yılHe erkek olan erkekii bulurum ben ya
- 1 yıl
Helal olsun o zaman
1 yılSağlam kafa lazım... Hele erkek çocukları fenaaa
01 Yorumla
Soran1 yılÖf en çok onları istiyorum çok canım çekiyor erkek çocuğa
1 yılKesinlikle yaşarsınız. Hepsine eşit ilgi ve sevgiyi gösteremezsiniz. Çocuklara özel alan saglayamazsiniz. İlla dışlanmış hissederler
00 YorumlaBence bu zamanda biraz zor. Cevre çok önemli
Ve her şey istemekle olmuyor, nasipse oluyor :)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBacım tamamen çocuk yapmak için yapıyorsunuz 1tane olsun taştan olsun vatana millete hayırlı olsun çevresine kötülüğü dokunmasın 10tane çocuğu napicaksin Allah'ını seversen
00 Yorumla10 tane çocuk yapmak ne demek sen biliyomusun fizyolojik olarak :)
00 Yorumla
1 yılşimdiden başlamak lazım öyle bir hedef varsa allah kolaylık versin inşallah
01 Yorumla
1 yıl12 olsun futbol takımı kur kanka
11 Yorumla
Soran1 yılFutbol takımı 11 bacı
1 yılBabaları ben olayım aşkım 🙂
13 Yorumla
Soran1 yılPrenses misiniz aq
- 1 yıl
kardeşim söylediğim cümleyle bundaki bağlantı ne
- 1 yıl
Y0rraaammm
1 yılTavşan gibi 😀
11 Yorumla
Soran1 yılHee😆😆
1 yılYap altına yaparsın bebekler gibi hemen yap
14 Yorumla
Soran1 yılYapan var. B ktan yorumlarınızı kendinize saklayın. Herkesten size ne
- 1 yıl
Görürsün bo. tanmi gercekmi sen yap 10 tane 15 sene sonra gel haklıymışsın özür dilerim diceksjn ahanda yaziyorum buraya unutma olur mu
Soran1 yılBenim hayatımım benim yaşamım seni alakadar etmexz
Soran1 yılSen kimsin senin dediklerini önemsicem🙈😆
Kek mi yapıyorsun ablacım 😂
11 Yorumla
Soran1 yılHshshhseh
- Devamını Gör (81)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem