Benim için zaman hiç önemli değil bir kadın yetiştirdiyse kendini herkesi yetiştirir kendi çocuğunu da çok güzel yetiştirir Para benim için de hiç sorun değil evet ben çalışmıyorum Ama evde böyle cıvıl cıvıl çocuk olsun isterim Ben bütün çocukların ne olursa olsun evin neşesi olduğuna inanıyorum ama nişanlım çok çocuklardan başının şiştiğini söylüyor hata çok zor geçiniriz diyor bence onu bahane ediyor çünkü en az aldı tek bir işle 17bin ve üstü kazanıyor
Nişanlım az, ben ise çok çocuk istiyorum nasıl orta karara varırız?
Evlenince daha dogru olur aslinda bu konulari konusmak hele hele ki 1inci cocuktan sonra. Neden mi? Belki cocuk sevgisini gorunce, baba olunca, o duyguyu tatinca belki daha fazla isteyecek. Ya da tam tersi sen 1inci b=cocuktan sonra ya da 2nci cocuktan sonra cocuk istemeyeceksin. O kadar sorumlulugu tasimak istemeyeceksin.
Hele ki bu devirde cocuk buyutmek o kadar korkutucu ki! Onlara bir sey olacak, ne yapacaklar, arkadaslari nasil olacak, hangi ortamda buyuyecekler... Ben sahsen bazen cocuk isteyip istemedigimi bile dusunuyorum... O yuzden simdiden bu konulari kafana takip moralini bozma derim :)
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Para senin için sorun değil mi? 1. Çocuktan sonra nasıl sorun olcak görcen. Keşke çocuk büyütmeye öpücük yetse.
Ayrıca 17 bin üstü ne 20 bin mi, 25 bin mi? Mart ayı itibariyle yoksulluk sınırı 30 bin 379 lira oldu. Miras olarak ev bir alabileceğiniz kadar çocuk yapın. Ülke geleceği ne olcağı belli değil. En azından herbirinin sizden sonra barınabilceği evi olsun.