Öncelikle profilin yaşının 18-24 olduğunu söylüyor ama anlattıklarına bakılırsa yaşın en az 25-26 civarında yani hala genç sayılır, daha önüne birçok fırsat çıkacaktır ama sanırım senin ya bu tür konularda şanssızlığın var ya da mıknatıs gibi çekiyorsun beş para etmezleri. Yanlış anlama bu senin suçun değil şimdiye kadar ki kaderin böyle yazılmış ama bunu değiştirecek olan da sensin bir başkası değil. Ayrıca böyle bir çılgınlık yapmanı gerektirecek kadar da kötü bir yaşantın olmamış görünüyor. Çevrene biraz dikkatlice baksan senden daha kötü durumda olup da senin gibi hayata küsmemiş birçok insan olduğunu rahatlıkla görebilirsin. Bence boyle bir çılgınlık yapmaktansa bu hatalardan nasıl ders çıkarabileceğini düşünsen daha iyi edersin. Tamam bu söylemesi kolay yapması zor bir durum ama denemeden ne kadar zor olabileceğini de bilemezsin. Kolayı değil de zoru seç, bak birseyleri düzeltmeye başladıkça hem özgüvenin yerine gelecek hem de bir sonraki adımlar için kendini daha da hazır hissedeceksin. Yeni bir ilişkiye başlarsan eğer gerektiginden fazla mesafeyi azaltmadan, mantıklı ve orantılı olabilirsen, göreceksin ki herşey yolunda gidecek. Biraz sabır sadece, hemen yelkenleri suya indirme. Hayat hem bu kadar çok pişmanlık yaşayacak kadar kısa hem de yeni ve temiz bir başlangıç yapabilecek kadar uzun. Bilmem anlatabildim mi? ;)
26 Yorumla
Soran+1 yılçok iyi anlatmıssın 23 yasındayım daha öncek iyorumdada yazdıgım gibi kopyalıyorum buraya denedim yasadıgım her kavgada geçmiş yüzüme vuruldu hep kötü görüldüm hep o.. yerine konuldum canım ölesiye yandı intihar ettim ölmedim neden erkekler bu kadar acımasız bilmiyorum yani vardır elbet ama ben evdeyim yeni insanalr tanımıyorum farklı olsa bile buna fırsat veremem artık aynı şeleri yasamaktan korkuyorum
- +1 yıl
Yaşadıklarını senin kadar iyi bilemeyiz, hissettiklerini anlayamayız elbette ama bir çıkar yolu olmalı diye düşünüyorum. Üniversite bitirmiş, meslek sahibi olmuşsun. Hayatını öncelikle işin yoksa iş bulmak sonra da bu işi en iyi şekilde yapmak yolunda değiştirebilirsin. Bir yerden baslamak zorundasın ama bu belki de hayatının en büyük çılgınlığını yapmak olmamalı diye düşünüyorum. Yaşın gerçektende çok genç, daha 23 yaşındasın. Hayat bir imtihan ve senin bu imtihanı başarıyla geçmenin tek yolu ona yeniden sarılmak. Evlenmek zorunda hissetme kendini. Kendine işin için bir vizyon çiz, en iyisi olmaya çalış. İnan bana bu çok işe yarar. Hem yeni insanları tanırsın hem de aosyal olarak da hayatını geliştirirsin. Eğer önüne güvenebileceğin birisi çıkarsa da işte o zaman düşünürsün evlenip evlenmemeyi yeniden. Ben sadece tavsiye verebilirim buradan sana, tüm bunları yapabilecek olan da sensin.
Soran+1 yılteşkkür ederim atanırsam bu psikolojiden kurtuurum belki
Soran+1 yılteşkkr ederim umarım
En İyi Cevaplar
+1 yılNamus dediğin şey şeref dediğin şey sevgi dediğin şey o iki damla kandan ibaret değildir. Böyle düşünme ve yaşamaya çalış. Elbet karşına bu yaptığın hatayı görmeyen yani yüreğini görecek olan biri çıkacaktır. Ama bu düşünce ile hareket edersen bence hata üstüne hata yaparsın. Bakara suresi 216. Ayette şöyle der # sizin sevindiğiniz şey aslında sizin için şer olabilir. Sizin üzüldüğünüz şey aslında sizin için hayırlı olabilir. Yani kişinin başına gelenlerin onun için hayır mı yoksa şer mi kimse bilemez Allah tan başka. Tövbe et ve Allah a sığın ve dileyeceksen ondan dile. Er ya da geç mutluluğa erersin. En azından manevi bir haz duyarsın.
08 Yorumla
Soran+1 yılbu olanlardan sonra yaptıgım tek şey allaha sıgınmak oldu kapandım umarım dediğin gibi olur öyle bir adam çıkar tüm umutsuzlugumla umut ediyorum sağolasın cevap için
- +1 yıl
bir mahsuru yoksa yaşını yazar misin. Ona göre sana bir yol haritası göstereceğim.
Soran+1 yılyasım 23 üni mezunuyum şu an çalışmıyorum kapalıyım sonradan kapandım güzelim herkes ne diyo biliyomusun kaçmamıs olsaydın seni oğluma alırdım tanıdıklar burdan görünüşmle ilgili birşey cıkarırsın belki neyse hadi çiz bakalım merakla bekliyorum
- +1 yıl
Ya bacım bak daha yaşın kaç ki senin. Ben 27 yaşındayım ve öğretmenim. Ama bu yaşıma kadar ne insanlar gördüm o iki damla kanı kocasına saklayıp sonradan evi kan gölüne çeviren:-) sana diyeceğim tek şey sabret ve sırf seni böyle kabul eder diye de sakın sevmediğin biriyle evlenme. Önce çalış bir yerde. Ama mümkünse o şehirden ayrıl yani farklı bir yerde iş bul. Tanıdıkların çok olmadığı bir şehir.
- +1 yıl
En azından ikide bir hatirlatmazlar hatalarini. Ondan sonra sadece bekle yani sen bir arayla içinde olma birak o kişi seni bulsun. Ve olurda biriyle çıkarsan açık açık söyle herşeyi. Evlenmeden de bir daha kimseye kendini kullandirtma. Unutma kimse bilmese de Allah bilir. Yani tövbende samimi davran. Samimi davran ki Allah da bu samimiyetini karşılıksız birakmasin. Bu zamanda toplumda bu olay ayip olarak karşılaniyor. Ama bir hatadir olmuş. Bunu kapatmanın binlerce yolu vardır bir kız için. Ama sen doğru olani yap ve dürustlukten şaşma. Sabret sadece Allah katinda herkes için bir zaman vardır.
Soran+1 yıltamam yorumları görüdkçe fikirlerim değişti zaten doğru olanı yapıcam sağolun
- +1 yıl
Eskişehirde okurken benzer bir olay bir kız arkadaşımızın başına gelmişti ama gerçekten dediklerimizi yaptı ve şu an evli bir de çocuğu var. Ne diyeyim artık Allah hakkında hayirli olani gönlüne, gönlünde olani da kaderine hayirli eylemesi dileğiyle.
Soran+1 yılamin sağol
Bir hata yapmışsın, yargılamak bize düşmez, Allah ile senin aranda...
Fakat şu an içinde bulunduğun düşünce saçma...
Bir yanlışı diğer yanlışla kapatmaya çalışırsan, bunun sonu gelmez..
Sen sahte evlilik yapınca adam ya psikopat, ya sapık çıkarsa napacaksın?
Herkes evlenecek diye birşey de yok, karşına çıkar ya da kısmet olur evlenirsin. Marketten karpuz alır gibi evlenemezsin ki...
Kendine, hayata küsmüşsün, güvenin kalmamış kimseye. Zamanla düzelir, sen çaba gösterirsen. Beş parmağın beşi bir değil, iyi insanlar da var hala ve sen de değerlisin, değerini anlaman için illa evlenmen gerekmez.11 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. seni kabul eden de çıkacaktır. kullandırtma kendi, ni yeter
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmem biri çıktı diyelim bunu anlatmak bile öyle zor ki bilsen yani geçmişi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçmişinizde yaşadığınız bu üzücü durum sanırım sizde tramva etkisi yapmış ve oldukça haklısınız.
Bununla birlikte sahte evlilikler felan hiç bir şeyin yaşamınızı yoluna sokmayacaktır. Dolayısıyla iyi bir psikiyatrdan destek alın derim. Bu utanılacak bir şey değil ve en nihayetinde hepimiz insanız. Bu sayede biraz daha kafanızı toparlayabilir ve hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz.
Yaşam daha uzun ve bir müddet hayatınıza birini alma zorunluluğunuz yok. Kendi ayaklarınız üzerinde durabildiğiniz sürece kimseye eyvallahınızda olmak zorunda kalmayacaktır.
Yapmak istediğiniz gibi entrikalar sonucunda mutlu olmak söz konusu değildir.06 Yorumla
Soran+1 yılbunu düşündüm pskiyatri olayını yani ama sonra işin bende bititğini dısardan kim ne derse desin doktorum kendimim biliyorum beceremedim bir türlü işte
Cevap sahibi+1 yılHayır kendinin doktoru felan değilsiniz. Şuanda haklı olarak fazlası ile üzgün ve kırılgansınızdır. Ancak hayatınıza kaldığı yerden devam etmeniz gerekiyor. Ve bunu yapabilmek içinde geçmişte yaşadıklarınızdan bir an önce kurtulmalı ve geleceğinize odaklanmalısınız. Bunun içinde uzman yardımı almanın kimseye zararı olmayacaktır. Biliyorum ilk başta insana antipatik geliyor ancak bir gittikten sonrasında devamı geliyor. Öte yandan beceremedim felan diyerek hatayı kendinizde aramanız büyük bir hata. En nihayetinde sizde bir insansınız ve her insan gibi sevmiş olabilirsiniz. Tek sıkıntı buna deymeyecek insanlara zamanında bel bağlamışsınız. Acı bir şekilde gerçeklerin farkına varmışsınız.
Bence kendinize daha fazla haksızlık yapmayın.
Soran+1 yılpeki tavsiyenizi dinleyeceğim
Cevap sahibi+1 yılBizler genç insanlarız ve güzel bir geleceği hak ediyoruz. Ve bu hayat yaşamaya değer. Umarım kısa zamanda çok daha iyi hissedersiniz.
Soran+1 yılçok sağolun düşüncelerini paylaştıgınız için ben tavsiyerli öğütleri dikkate alan biriym
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
+1 yılevete güzel süpersin. sen ciddi evlilik düşünürsen ve benim beş kuruşu param yok istersen evlenebiliriz? ben abazayım yazıklar olsun sana bak yarıglamıyorum benim canım şu an öyle kadın istiyor ki? sen nasıl susayınca ya da başın ağrıyınca hap alıyorsan ben de aynı durumdayım.28 sene sabrettim ya sen yazıklar olsun. Ama evlenmek istersen başım üstünde yerin var. ve dahası da sana o.. gözüyle bakmıyorum sabır bana düşmüş kadınım diye sakın ha sakın kendini insanlardan sayma. sana saygızılık değil sadece fikrim. istersen tanışalım. ama ben evimin eşi olsun istiyorum. hatayı ben de affedemem Allah affetsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılbu nasıl bir paradoks
- +1 yıl
bilmem. ben de anlamıyorum. sen dulsun doğru mu? ben de evlenmek istiyorum ama ayrılmakiçin değil eşim olman için. sen bir erkeğe vermişsin tamam mı?(zorla elde etmediyse şerefsiz) sen o erkeğin canının acısını dindirmişssin ben sana olan bu saygı yüzünden direk evlenirim. ama dediğim gibi benim amacım evlilik ve baba olmak. kısmetse.
Soran+1 yılyazdıklarımı dikkatli okursan sorularının cevabı zaten mevcut. ayrıca burdaki yorumlardan sonra kafam epeyce karıstı cidden ne yapcamı bilmiyorum henüz düşünemiyorum
- +1 yıl
cevapları açık almak kadar gzüel bir şey yok. biliyorum bunalımdayım ama öyle ya da böyle geçecek. eğeri üniersite bitirmişsee ve ciddi adım düşünüyorsan yapacağın şey bence basit aylık 1000 tl gelirim olur işçi çalışırım ama ciddi bir kadın olmadan hayat yürümez bunu aklından çıkarma yeter. by
Aşk İlişkileri konusunda 763 cevap paylaştı. Saçma bir düşüncedesin..
Karaktersiz insana denk geldiğin zaman seni her türlü kullanır zaten.. İyi birine rastladığın zaman ise ne önceden evlenmiş olman fark eder, ne de bekaretin..
Ortalıkta iyi niyetli insan pek yok.. Yani problem senin şu anki durumunla alakalı değil.. Bizler de bulamıyoruz iyi birini..04 Yorumla
Soran+1 yılherkes iyi insanı arıyor madem herkes iyi ve iyi insan arıyor ortadaki kötüler kim bir aklım almadı gitti
- +1 yıl
insanlar neden böyle?
Soran+1 yılbilsem keşke damgalardım kötüleri
- +1 yıl
Malesef dediğin doğru..
Şimdiye kadar benim de karşılaştığım kişiler hep "dürüstlük ve sadakat" arıyorlardı (lafta) fakat hiç biri dürüst ve sadık değildi..
Ben de aynen senin gibi düşünüyorum.. Diyorum keşke insanların ne mal oldukları alınlarında yazsa.. Hem iyi biri olduğumu herkes görür, hem de gerçekten hakettiğim kişiyi bulabilirim.. Ama malesef hep aldanıyoruz.. Deneye deneye yaşım kaç oldu görüyorsun.. :(
+1 yılBacım bak yazdığına göre meslek sahibi de olmuşsun. Eğer kıt-kanaat geçimini sağlayabileceksen, sabret, yalandan bir hayat yaşayacağına, kendin gibi, sana ait olan bir hayat yaşarsın. Elbette bir gün karşına istediğin gibi bir adam çıkacaktır. Maziyi önemsemeyen, seni olduğun gibi kabullenen, birbirinizi deli gibi seveceğin bir adam çıkacaktır elbette karşına. Hatalarından ders çıkar, yeni hatalara düşme kardeş...
00 YorumlaAnlamıyorum bu durumu. Herkes evlenmek zorunda mı? Beklersin , bir gün kaderindeki kişi çıkar karşına. Yok olmazsada kendini ateşe atmanın mantıgı nedir ki? Kadınsın sen , bir çok erkeği parmagında oynatabilirsin. Ama sen mağlubiyeti kabullenmişsin. Arkadasların olsun , onlarla vakit geçir. Bırak sevgilin olmasın. Biliyomusun sırf bu yüzden , farklı farklı kavrmlar bile doğdu.(fuckbuddy vs ) yani hiç bir zaman yenik duruma düşmemelisin.
00 YorumlaBenimle aynı durumdasın. Bende sahte evlilik yapmak istiyorum. Aile söz konusu olunca insan mecbur kalıyor ne yazik ki. Ama benim şahsi bir sebep olduğu icin yapmam laZım. Anlamanı umuyorum. Birkaç yıllık değil aradığım. Bir ömür olacak ama sahte olacak. Dedim ya şahsi bir sebep. Burada açıklayamam. Anlamanı umuyorum işte.
01 YorumlaAyak uydurmak? 6 sene çıktım üniversiteye gidiyo diye aldattı terketti beni askerde. Gitmese şimdi evlenmiştim. Ben ciddi ciddi evleneceğim birini ararken alem sahte evlilik veya eğlence rol yapma peşinde. Anlıyorum seni başından kötü şeyler geçmiş ama başından kötü şeyler geçen tek kişi sen değilsin malesef. Bu konuyu tekrar düşün.
011 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerek onusmak kolay ama evliliğe gelince kimse anlamıyr burdan görüyorum kimse anlamaya çalışmaz haklılarda belki ne de olsa böle dertleri yok
- +1 yıl
Kandırılmış olman sana tecrübe oldu bence. Düşüncene o zihniyette birisiyle evlendiğini? Seni sadece kullanmak isteyen biri seni aldatır her türlü kötülüğü de yapar. Bilmiyorum ama ciddi ciddi evlenmek isteyen düzgün biri çıksın diye bakınıyor ama bulamıyorum. Şimdi senin başlığı görünce vay anasını dedim.
Soran+1 yılne bileyim shatelikler arasında alın size sahte demek istedim sanırım herkes gerçegi iyiyi arıyo bu kötüler kim ya cidden bilmiyorum lafa gelnce herks iyi :(
Soran+1 yılinsanlarç ok tuhaf cidden
Soran+1 yılya nasıl arayosunun arkadaş bana iyi biri çıkar iyi birini bulursun yazmıslar nerde bulcam nası arıcam bilmıom ki
Soran+1 yılşans yok sanırım bizde
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeçmişteki hatalarından ders almamışsın ve hatalarına bir yenisini hatta belki de en büyüğünü eklemek üzeresin. sana tavsiyem bu hatayı yapma. seni tanımıyorum fakat söylediklerinin doğru olduğunu farz edersem şunu söyleyebilirim ki kendini bu şekilde yazarak kullanıma açıyorsun ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılyoo ben cinsel anlamda yazmadım sonucta sahte olacak yani ayrıca gizli sordum kimse kullanamaz demi ruh halimibilsen şu an anlardın bu yazıyla anlatılamıyr malesef
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum ama çözümü yanlış yerde arıyorsun. bir erkekten mutluluk ümid etmeyi kesmelisin sen kendi hayatına odaklan. iş, seyahat vs. uğraş kendine bak zaten bunlarla birlikte iyi bir kişi de umarım karşına cıkacaktır.
Soran+1 yılumarım
Kızlara ibret olsun erkeklere fazla kaptırmayın kullandırtmayın sağlama alın kendinizi hem cinslerim böyledir ama kime anlatıyorum şimdiki gençlerin aklı bir karırs havada namus bekaret felan hakgetire
04 Yorumla
Soran+1 yılkeşke erkek olaydım
Soran+1 yılsağol
bence sahte evlilik düşünme yarın birgün bundan pişman olursun kendine uygun sevebilecegin birini bul onunla evlen bir ömür sahte yaşayarak gecmez seninde mutlu olmaya yaşamaya ihtiyacınvar evvela bunu yaparak kendine kazık atmış olursun
09 Yorumla
Soran+1 yıldenedim yasadıgım her kavgada geçmiş yüzüme vuruldu hep kötü görüldüm hep o.. yerine konuldum canım ölesiye yandı intihar ettim ölmedim neden erkekler bu kadar acımasız bilmiyorum yani vardır elbet ama ben evdeyim yeni insanalr tanımıyorum farklı olsa bile buna fırsat veremem artık aynı şeleri yasamaktan korkuyorum
Soran+1 yılbilmiyorum aslında bu görücü usulu gibi ibrşey hiç tanımıyosun ama onalrın amacı belli odlugu için gerektigi gibi davranıyolar
Soran+1 yılevet orası öyle :/
Soran+1 yılhyr evliliko lmadı zaten
Soran+1 yılyani nasıl bulunur bilmyrm nerde arıcamıda blmyrum
gerçekten çok üzüldüm fakat bu bir imtihandir ve sen afedersin ama biraz aptallik yapmissin yani ana baba nin yanindan kacilirmi bu zamanda sadece Alaha güvenmelisin ve elbet karşina adam akilli biri cikacaktir Allaha tövbe et ve dua et
04 Yorumla
Soran+1 yılçocukluktu saflık sonra düzgün adımlar attım ama yine üzüldüm yine üzüldüm
Soran+1 yılçok sağol müslümanın müslümana duası kabul olurmus meleklerde sana bin katı dermiş aynılarını bende senin için diliyorum
+1 yılAllah herkesin kalbine göre verir.. sen dosdoğru biri olsaydın karşına dosdoğru biri çıkardı..
Ortada soru göremedim ayrıca.. içini dökmüşsün.
Umarım bundan sonra karşına iyi insanlar çıkar karşına01 Yorumla
Soran+1 yılbüyü k konusmamak gerek
gel takılalım demek isterdim de yaşın büyükmüş
hayat acımasız bende gecen sene evleniyordum kız arkadaşım şimdi başkasıyla evli seninle olmazsa başkasıyla olur dedi gitti011 Yorumla
Soran+1 yılbende acımasız olmak istiyorum sevmek hiç istemiyorum sevgi acıdan baska birşey vermedi
Soran+1 yılaynı şeyi düşünüyoruz ben de böyle istiyorum umarım böyle insanların nesli tükenmemiştir umarım bizede denk gelir
Soran+1 yıl:) hayırlısı olsun
Soran+1 yılamin sağol yorumların için
Kemik ayni yerden iki kere kirilmaz , gavura kizipta oruc bozulmaz.. her erkek ayni degilki boyle yapmayin lutfen
05 Yorumla
Soran+1 yılya bende mi sorun var ki neden iyi insan çıkmıyo karsıma cok mu safım :(
Soran+1 yılaslında birçok insan tanıyıp sevgili olupta bu kararı almadım tek bir sevgilim oldu kaçma olayından sonra o da bana kötülükler yasatınca herkesi öyle görür oldum ama burdaki yorumları sorularıda gördükçe umudum iyice yok oldu
- +1 yıl
Sen bakma burdaki cevaplara aldanma burasi internet ortamikimse kimsenin umrunda degil dogru duzgun yazan az. insan var.. ben sana cok kikişiyle oturup kalkmissin manasinda demedim zaten ama sunu bil iyi insanlarda var hayatta aklin var mi? Var. O zaman sende istediğini bulana kadar bekle ve bulunca oda seni istedigi anda hayatlarinizi birlestirin
Soran+1 yılpeki cevapalrı okuyorumda herkes bunun yanlış oldugunu yazmıs genelde umarım dediğiniz gibi bir insan bulur beni doğru olanı yapıcam
Bakirelik gittiği için takıntı yapmışsın biriyle sahte evlilik yapıp olayı kurtarmak istiyorsun. Sen bunları dusunecegine allah beni nasıl yakar diye düşün tövbe et elbet seninde gerçek bir aşkın olur
09 Yorumla
Soran+1 yıltöveb ettim zaten hatamı biliyorum ama ben hatasız olmaya çalıştıkça insanların geçmişten başka bişey hatırlatmaması nasıl bir psikoloji bilemezsin ayrıca isteyerek bişey yapmadım yazdıklarımı okudysan analrsın
- +1 yıl
Geçmişle yaşamak demişsin ya ben en derin olanını yaşadım ama inanki yanlış anlamak yok tamammı insanları bazen hatalarıyla aşağılamak doğru değil tabiki hatasını anlamıssa mesala ben senin gibi birini kabul ederdim acı seni olgunlastırmıs. Yani mutluluk verebilecek nadir insanlardan birisin yani seni hayattan soğutmak yerine hayatı yasatırdım kıymet bilme ihtimalin çok
Soran+1 yılbu olaydan sonra bir sevgilim oldu beş yıl sürdü dört dörtlük oldugumu sölerdi sözde ama bana en büyük acıyıda o yaşattı en ufak bir sorunda onu tanımadan yasadıgım geçmişi öne sürdü yüzüme vurdu ben bunu yasamak istemyrum elbette geçmişi gizleyemem mecbur söleyeceğim hayatımdaki insana ama bu şekilde yaşamak aynı şelri gözüm korktu ve bu yüzden iyice kafam karısık alsında ne yapcamı bende bilmez haldeyim
Soran+1 yılumarım o aynı olmayan kişi beni bulur teşkkr eder myorumların için
Soran+1 yılorası öyle
Şimdi sen öyle düşünüyorsun ama ileride emin ol bu fikrin değişir. Senin yaptığın imama kızıp abdest bozmak gibi bişey. peki ayrılalı ne kadar oldu diğer arkadaşından
02 Yorumla
Soran+1 yıl9 10 ay oldu
ben dulum benle evlenirmisn tam senin istediğin gibiyim:))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılherhalde çıkar birisi ama bu sitede çıkmaz bekleme burdan yani şimdiki zaman zaten iyi değil yani kimin eli kimin cebinde belli değil çıkar biri çıkar
01 Yorumla
Soran+1 yılinş
+1 yılNe yapmayı düşünüyorsun aklından geçenler ne niyetin ne?
06 Yorumla
Soran+1 yılsevmemek istiyorum yani aşk anlamında bölece üzülmem bu yüzden bu istegim
- +1 yıl
Cinsellik mi yaşayacasın sadece?
Gezmek, tozmak, eğlenmek.
Duygu yok, aşk yok, sevgi yok.
İhtiyaç neyse o.
Soran+1 yılhayır cinsellik olmıcak tabiki sahte bir evlilik sonucta iki medeni insan gibi yaşamak istediğim bu ve sonucta karsımdaki birini severse adam gibi gelip sölicek bitcek ya da gidebildigi kadar gitcek bilmyrum bunu senorya yazar gibi yazamam yasam ve planalr çok farklı oluyr ama
- +1 yıl
Nerede yaşıyorsun?
Soran+1 yılesk
- +1 yıl
Hımm anladım.
özelden yaz bana.. acıkın durumunu anlayıp sana duyamayacağın şeyler söyleyeyim.. iyi gelir hem benimde canım sıılıyo.. dur senin yerine cevapta vereyim; "yok saol kalsın"...
00 Yorumla3-4 cümleyle özetlenen hayattan pek bişey anlaşılmıyor ama güzel bir atasözü var. Gün doğmadan neler doğar.
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım sağol
+1 yıloyle dusunme
genellemeler cogu zaman yanlıstır
ılla kı bu durumu sorun etmıyecek bırılerıyle karsılasacaksındır014 Yorumla
Soran+1 yılumarım...
- +1 yıl
sadece hayatına gıren bırını ıyı tanımaya calıs ve onu elınden kacırmayacak sekılde davran ^.^
Soran+1 yılsorun orda sanırım hayatıma tek biri girdi güvendim ama yanılmısım o kişide yazdıgım gibi işte artık zor güvenmek bilirsin herkes kullanam derdine düşmüş bu yüzden kimseye o sansı vermiyorum
- +1 yıl
yau ınsanların genelı boyle olabılır ama yıne ınsanların genelı evlenmeyı de ısterler
sen o aradakı dengeyı ıyı saglayıp, snnle bırlıkte olmak ısteyen bırını kendıne baglamayı basarmalısın... hep onun dedıklerını yaparsan ve tavız verırsen olmaz... burada ıs sende bıtıo yanı
ve emın ol bır kız, ısterse basarır...
Soran+1 yılama iş ciddiye binince erekler temiz kız olsun değilse işime bakarım geçerim diyo buradan çok okudum bu tür şeleri ben bunu istemyrum o fırsatı vermek istemiyorum ben bunları yasadım die anlattıgımda beni o... yerine koymalarını istemiyorum her kavgada sen geçmişine bak denmesini istemyrum ya gerçekten böle bir adam bulacağıma inancım yok o yüzden sanıırm bu deliliğe karar verdim
- +1 yıl
bu dedıgın ancak capsız adamların ısıdır... sen kendıne zaman gecırecek bırını deıl ılerıye yonelık cıddı dusunecegın bırını arıcaksın... onunla ıken de nıyetını sureklı sorgulayacaksın... gerekırse cınsel ılıskıye de gırebılırsın ama onemlı olan gelecege daır ne ıstedıgı ve ne bekledıgı... o konuda emın olmaya bak... ztn cıddı dusunen bırı fazla eveleyıp gevelemez lafı
Soran+1 yılyok hayr benm için cinsellk evlilik dısı asla olmaz bu konuda eminim açıklamada yazdıgım insanda gayet cidddi evlilk düşündügüm biriydi o da ama gerçekten insanalrın kaçbin tane yüzü var göremiyosun bu nasıl anlşaılır bilmyrm anlayamıyrm belkide bu yüzden direk bu şkeilde olsun istiyrm
- +1 yıl
pekı bes yıllık ılıskı yasadıgın kısıyle hıc bırlıktelık yasamadınız mı?
Soran+1 yılhayr olmadı basta ona söyleeyemedim olanları sonrada söyledim söyleyince değişti herşey ve sonuç ben ayrıldım o evlenmeyi istedi yine ama gerçekten çok üstüme geldi hep bir kavgada basıma kaktı ben bunu kaldıramam kaldıramaıdm
- +1 yıl
ıyıkı ayrılmıssın.. boyle bısıyı kafana kakmaya calısması cok acizce... ama ben de dıorum kı herkes bunu yapmaz
emın ol formalıteden evlensen daha kotu olur
Soran+1 yılpeki yorumları okudukça fikrim değişti herkes sabret iyi biri çıkar karsına yazmıs yasayıp görcem sanırım
- +1 yıl
elbettekı oyle olacak ^.^
bır kız ıcın muhım olan sey elınde ekmegının olmasıdır
sen ne mutlu bak meslek sahıbıymıssın de :)
karsına daha kmlerr cıkar kımlerr ^.^
Soran+1 yılananem gibi söledin sağol :)
- +1 yıl
^.^
Yalnız ölecek halin yok senin de beğendiğin sevdiğin biri çıkacak bence o günü bekle
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım
+1 yılO zaman mantık evliliği yapıp sadece sana değer veren seni seven biriyle evlen en iyisi bu
02 Yorumla
Soran+1 yılsanırım öyle ben sevdim mi çok tutukulu aşık aşırı abartyrum bunu anladım bunun acısıda bir okadr oluyo o yüzden sevmemeliyim
- +1 yıl
En iyisini yaparsın ask cok boktan birsey zamanla fark ediyorsun
+1 yılhata bir kere yapilirsa silinebilir :)) bunu unutma
07 Yorumla
Soran+1 yılben silmiştimde insanalr bir silemedi gitti
- +1 yıl
senin icin temizse ne hata yaptigin önemsiz :) baska biyerden talibin cikar oda olmadi baska biyere tasin diycem zor olcak :/ ama ne olursa olsun istemedigin sey yapma zorlama kendini
Soran+1 yılbilmiyorum şu an çalışmıyorum hep evdeyim yeni insanlarla tnaısmıyorum bana sevgili olma olayı ters bikere denedim payımı aldım akrabalardan oldu ama tanıdık biri istemiyorum bu durumu kötü zamanalrda basıma kakar die bilmiyorum açıkcası
- +1 yıl
seni herseyinle kabul eden birisi cikar bak belki klasik gelcek bilmiyorum ama her gün dua et dua demek umut demek bana bu yardim etti zamaninda :))
Soran+1 yılediyorum bu olayalrdan sonra kapandım Allaha sıgındım her zman oldugu gibi
- +1 yıl
bu cok güzel bisey ins gönlüne göre birisi cikar :)) umudunu kesme
Soran+1 yılinşallah sağol
Gizli Üye(30-35)+1 yıloh ne güzel dünya 10 sene boyunca her haltı ye sonra temiz bir evliliğim olsum. Kendin gibi serseri biriyle evleneceksin çocuklarınız serseri olup uyuşturucu için size bıçak çekecek. Senin bu hayatı yaşamya mecbursun.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) güzel senaryo cidden yazdıklarımı anlamamıssın snaırım
Olur sözleşmede yapıcaz ama canım skıldığında ben gidiyorum diyip giderim :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKabul ederdim ama isteyeceğin tazminat beni korkuttu :)
04 Yorumla
Soran+1 yılne tazminatı
Cevap sahibi+1 yılBoşanma :)
Soran+1 yılhmm sonucta sahte bir evlilik olcak tazminat olmaz yani iki taraf içinde
Cevap sahibi+1 yılResmiyet olcak sonuçta
Bana bakacaksan gel kardeş gibi yaşarız ama ev masrafları sana ait
12 Yorumla
Soran+1 yıl:) ...
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılPsikopatça bir düşünce. Sahte evlilik, adam kabullenerek ama seks yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılbu yüzden sahte zaten yoksa mantık evliliği yazardım
- +1 yıl
Adamın bu evlilikten beklentisi ne olacak ve bu evliliğin sana ne faydası olacak.
Artık bütün kızlar öğrensin. Erkek eş adayına dokunmaz. Sevgilisinden her şeyi ister...
02 Yorumla
Soran+1 yılbenm olayım farklı biraz
benimde öyle şansım yok hiç yalan sölemem dürüstüm ama olmuyor iştr hep kandırıldım
00 Yorumlaben sahte evlilik yapabilirm... ama gerçekten sahte..
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMantıklı geldi beraber yer içeriz gezeriz tozarız sende başkasını seversen ayrılırız ben tamam diyorum (gizli olduğuma bakma kaldırrım olur diyosan)
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSana diyorum ya
Soran+1 yılkafam karıstı iyice
Cevap sahibi+1 yılNe için kafan karıştı
Cevap sahibi+1 yılCevap?
Bende çok aradım bulamadim bıraktım senin gibi birini.
02 Yorumla
Soran+1 yılhmm neden bıraktın
bende bir manyak benmiyim diyodum bu sitede yanilmisim :)
02 Yorumla
Soran+1 yılbu doğutsan değil sonradan oluyo birinin eseri
senin ki çılgınlık değil ki sadece kacış planı mantıksız
00 Yorumla
+1 yılNeden sahte yapiyorsun ki. Seni kabul eden biri olabilir. Bana yaz anlasabiliriz. Sanirim.
00 Yorumla
+1 yılhee bende yapayım bir bk olcagımız yok nasıl olsa öyle formalşteden yaşlanır gşideriz
00 YorumlaSaygı duyarım sadece çocuk içşn evlilik isteyenler oluyor onlardan birini bulursun belki
00 Yorumla
+1 yılIstersen sadece kagit uzerinde olabilecek bir evlilige ben varim. 29 yasindayim. Dusunursen sebeplerimi aciklarim. Anlasirsak olur.
00 Yorumla
+1 yılBir, kaç kişinin yaptığını her kwze kesmen aaçmaa her zaman dedim sevgili işlerş pis işlerdir sonu kotudur tertemiz kalmak bu ladarmı zorrduu?
00 YorumlaYaşın kaç ki nasip olursa anlaşırsak bir ömür geçe bilir :) Nasibi araman gerekmektedir.
00 Yorumlabende sahte evlilik yapmak istiyorum izmirli calisan bir bayanla
00 Yorumlaeyer evıne sahıp cıkıcaksan gercekten mutlu olmak ıstıyorsan burdayım cıttıyım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBol sanlar bazen senın durumunda ınsanlarla karıslasıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılistanbuldaysan ev arkadaşı niteliginde dediğin şekilde masraflar ortak olarak yaşamamız mümkün :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAyak uydurmaya gerek yok. istersen tanısalim. Anlasirsak ileriye dönük düşünürüz.
00 Yorumla
+1 yılmeraba zöelden ileştim mail telefon atarmısın
00 Yorumlabu kadın çocuk yerine oyuncak ayı doğurur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 665 cevap paylaştı. Hata insanlara mahsus. Ders cikarmayi bilmelisin
17 Yorumla
Soran+1 yılben dersimi çok iyi çıkarmıstım ama insanalr çok kötü
Soran+1 yılistiyorum ama olamıyorum bakıyorumda nerde bencil kötü insnalar var onlar mutlu
Soran+1 yılyaşamak istiyorum sevmeyim saygı duyayım kafa dengi olsun en iyisi üzülmem en azından
Soran+1 yılsağol seninde
+1 yılsakınca yok.. zaten evliliklerin bir çoğu sahte...
24 Yorumla
Soran+1 yıldemi parası için mevkisi için devir böyle
- +1 yıl
evet aynen katılıyorum.. evliliklerin çoğu toplumsal fahiş... elik
Soran+1 yılya herkes maske takmıs bende takmak istiyorum en azından eğlenceli olur bir akrabaya gideriz gelince amma rol yaptık der güleriz :D
- +1 yıl
senin tek farkın olur.. diğer rol yapanlar rol yaptıklarını kabul etmek istemezler sen zaten ediyorsun sorun yok...:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılseninde dert arkadası olmak isterdim.
05 Yorumla
Soran+1 yılolabiliriz
Cevap sahibi+1 yılrealde ama :))
Cevap sahibi+1 yılsenın anlatıgına benzer seyler bende yasadım
Soran+1 yılnerelisin ne yasadınız kısaca bahsedermisin
Sahte evlilik değil onun adı mantık evliliği
05 Yorumla
Soran+1 yılben cinsellk olayını istemedigim için sahte dedim
Soran+1 yılne bilim kafa gitti şu an bende zaten
İşte islam yok hep buyüzden tüm bunlar
110 Yorumla
Soran+1 yılneden buda bir nevi görücü usulu evlilik gibi
Soran+1 yılevet orada haklısı nkeşke büyütülürken tüm bunların bilincinde bir ortamda olsaydım bunlaro lmazdı
Soran+1 yılbunu tüm kalbimle yaptım ve yapmaya çalışıyorum hala tövbe ettim tabiki kapandım
Soran+1 yılbilmyrum ki islama sarıldıkça bu tür olaylardan uzaklasıyosun anca ialen öevren birini bulcak işte çıakrcak karsına o da akrabalardan oaluyo çogunlukla onuda ben istemyrum
Soran+1 yılinş
kaç yaşındasın ve nerelisin
02 Yorumla
Soran+1 yıl23 esk
Hakkinda hayirlisi...
01 Yorumla
Soran+1 yılinş
İntikam alma duygusu seni bunlara itiyordur
011 Yorumla
Soran+1 yılolabilir nasıl atlattınız o psikolojiyi
- +1 yıl
Hersey den uzaklaşarak hayatta en önemli şey kendi mutluluğum. Allah nasip etti o dönemde kurs vardı bulunduğum meslekten dolayi kurs başvurdum 5 ay kurs gördüm her günüm dolu dolu geçti bir uğraş olduğundan ister istemez bazı şeyleri de unutuyorsun ailemle vakit geçirdim arkadaş larımda destek olunca zamanla atlattım ama hala kirintilari duruyor... geçer elbet
Soran+1 yılzor tarafı atlatmıssınız zaten inşallah gönlünüzce olsun herşey sağolun yormlarınız için
Soran+1 yılsorunda bu zaten insanların saçma salak önyargıları
Soran+1 yılallah gönlüne göre versin diyelim o zaman
Soran+1 yılneden ki erkekler bu konuda pek zorlanmıyr gördügüm kadarıyla
Valla mümkündür.. evlenelim o zaman ;)
00 Yorumla
+1 yılİpini koparan ks'ye geliyor arkadaş!!
10 Yorumla- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat