Sahte evlilik yapmak istiyorum?

geçmişte bir hata yaptım ve iyi bir insan karsıma çıkmıcak biliyorum bu yüzden herkes kullanma niyetinde davranıyo geliyo isteyenler oldu onlarıda ben kabul etmedim dışarıdan bakınca çok mutlu bir aile olarak görünmek hatamı düzeltmek güzel bir hayat başlayıp geçmişi unutmak istiyorum bu yüzden anlayışlı sadece huzur saygı dolu bir evim olsun istiyorum karsımdaki insan eğer sevdiği birini bulursa ayırlmak sartı ile bilmem çılgınca gelebilir. hep çok farklı bir hayat istemiştim böyle bir çılgınlık yapmak istiyorum sebebi ne bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
hatayı açıklayayım küçüktüm lise zamanı dünyayı masallardaki gibi sanıyodum evden kaçtım sonra kaçtıgım sahıs ilk gün beni dövdü filan detaya girmek istemiyorum anlamıssınızdır sonra eve dödnüm zaten yasım küçüktü üni bitirdim meslek sahibi oldum birini sevdim 5 sene üni zamanlarında yani o kişide bana en büyük kazıgı attı meger tek amacı beni kullanamkmıs 4 sene rol yaptı yıktı beni terkettim insnalara güvenim kalmadı herşey sahte madem bende ayak uydurmaya karara verdim
Sahte evlilik yapmak istiyorum?