AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
bu nasıl istek, anlamadımki, adı bile belli değil
Allah yardımcın olsun
amin herkesin sağol
Amin
Iyi bir hayat tecruben var. Tbr
gizliden cikar misin bi?
Bana Ulaşsana bir Seninle Konusmak İstiyorum..!
Hadi gel bir çılgınlık yapalım o zaman :))
Gel sahteden çocuk yapak nasıl olcak
sahte evlilik gerçek aska dönüşürse olur belki :P de dönüşmez çünkü kendime söz verdim kimseyi sevmicem
Hani beni sevecektin yalancı :(
valal şu an makarageçip egleniyor olmayı çok sterdim amma ve lakin vaziyetim kötü
Bak bu doğru.. Söylediğin pek mantıklı durmuyor..
beynim dondurucuyak koyulmus gbi düşün
Birinin seni hayata döndürmesi lazim
o biri yok ne yazık ki
Vardır elbet
Sahte gerdek durumu olur mu peki.
hayr cinsellik olmıcakkkkkk
Tüh olmaz o zaman.
Görüşmemiz gerek
nasıl? yani
Profiline bakarsanız anlarsını
anladım güzel olur aslında
Ciddi ve sanmimiyim tanışmak isterim
Evet cevabını bekliyorum.
yazılan yorumlar etkiledi beni
Ne gibi yorumlar. burada herkes klavye erkeği. :)
Yazarlar ama uygulamaya gelişimi uygularlarmı bilmem. Ama ben mecburum böyle birşeye.
bilmem orası oyle ciddi olunca herkes patlak bolan istemem diyo acımasızca sen neden mecbursun biraz bahsedermisin ilgimi çekti aslında
Profiline baktıysam anlarsın. Aile ve cevre bilmiyor. O yüZden evlenmiş gibi görünmem gerek. Yani erkekmişim gibi.
evet baktım anladım aklıma birşey takıldı aslında sormakla sormamk arasında gidip geliyrm
Sora bilirsin? Sorun değil.
Sor sende kurtul bende kurtulayım arada kalma :)
peki yani erkeklerle mi birlikte oluyorsun yoksa nasıl sormalıyım tamda bilmiyorum yani kusura bakma gerçekten bunu sordugum için merak ettim ilgimi çekti
Evet erkeklerle oluyorum. Yoo sormakta haklısın.
Kusura bakacak birşey yok orta da.
anladım yani dısardan sana bakan biri bunu anlamaz demi
Kesinlikle anlamaz. Çünkü giZliyim. Ailem ve cevrem bilmiyor.
anladım yani kaıdnlara hiçbirşekilde ilgi duymuyosun? peki bunu iş olarak yapmıyosun demi? fazla soru soruyorum kusura bakma cevap verme istemezsen anlarım
Yok iş olarak yapmıyorum. Şükür aylıkiı bir işim var...
Ilgi duyaam böyle bir evlilik aramam normal evlilik yaparım :)
demi benmkide soru işte
Insan merak ettiklerini soruyor sormasında lazım
düşüncelerim bir netleşse sanırım aklıma en çok yatan sensin ama yorumlardan sonra allak bullak beynim
Dedim ya herkes yorum yapar. Kimileri nasıl kandıracağının hesabını yapar. Benim durumum farklı. Mecburiyet var. Yoksa ne sen nede bir başkası. Ben mecburiyetten böyle bir evlilik yapmak zorundayım.
anladım bu yüzden tam sahte bir evlilik olacak ya aklım yattı. ama bende bir sorun var iyilik melekliği yapma konusunda saçma biliyorum daha önce yaptı mdersimi aldım yapmamam gerektigini öğrendim lakin engel olamıyorum bu hastalık gibi sana baskı yaparım sürekli ugrasırım seni üzmek istemem
Hangi konularda baskıcıaın mesela :)
yani erkeklerle olman konusunda
Zamanla alışırsın durumuma :)
yani ben tüm bu olanalrdan sonra kapandım ibadetlerimi filan yapıyorum işte doğru olanı tüm gücümle yapmaya çallışıyorum o yüzden seni uyarırım devamlı
Uyarmanda sorun yok
tamam peki sen naısl bir evlilik hayal ediyorsun planın ne
Ben sadece saygı istiyorum. Dışarıya karşı bütünlük göstermek tam bir aile havası göstermek. Bir birimizin ailelerine karşı saygı.
bende anladım. biz anlaştık diyelim aileler ne olcak peki benim ailemi ikna etmem biraz zor olur pat bunu hiç düşünmedim ama
Yavaş yavaş söyleyeceksin annenden başlayacaksın
Onu ikna ettiğinde zaten babana laf gider böylelikle aileyi ikna etmeye çalışmış olacağız.
peki sahtede olsa senin hakkında herşeyi bilmem gerekir
Herşeyi bilmen için telden felan görüşmemi gerekir. Açık ve net. Olarak.
Sustun kaldın kararın nedir verdin mi karar?
verdim evet bunuu yapacak ve rol oynayacak kadar güçlü olmadıgımı farketttim ve bu yanlış karardan vazgeçtim :/ üzgünüm umarım sana yardımcı olacak biri bulabilirsin
Ok cevabını verdiğin için Tşkrler.
Anlaşmalı evlilik lazım banada
Ne is yaban sen iyi gazanin miii😁😁😁
sevmedğin insanla nasıl mutlu olabilrsin?
Kaçtığın kişiyle resmi evlilik yaptın mı peki
Ulaş bana m. t3kin@hotmail. com
HeyvAlllahim fantaziye bak
Zengin birini bul madem hayatini yasa
yok yahu ben karakterli medeni bir insan isterim
Ama sahte olcak
Ev kirasını paylasirsak olur :)
Nasi bir hata?
Muvazaalı diyosun
yani?
Danışıklı
netice olarak nasıl birşey bekliyorsun
Ayak uydurmakmı?
Aslinda iyi fikir
demi :)
Bana uyar
hayaller hayaller..
kaç gel evleniyoz
Yas kac ki senin?
...23
Bnde 24 mesaj atsan knsalim
Bana yaz
Tovbe etmek icin ne yaptin
Eger ciddiysen ve aklinda daha samimi bir hayat yasamak da varsa bana yaz
kapandım elimden geldiğince ibadetlerimi yapıyorum ve bilmediklerimi öğrenmeye çalışıyorum bu sadece en öenmliside geçmişteki hatalarımı tekrar etmemeyi birine güvnmemek konusmuyrmda hiçbir erkekle yani bu fırsatı vermiyrm kendime sevgili olayını hiç istemiyorum
Iyi yapiyosun. Agir basli kizlari severim. Calisiyorum demistin. Nerede? Nasil bir is
çalışmıyrum yanlış yazmısım afedersin
Sotun degil.. sahte evlilikten sinra gercek evlilik mi yapacaksin
ne yapcamı bende bilmiyorum kararım değişmeseydi cevabı hayrdı tabiki ben hayatımı tamamiyle yenilemek istedim sadece ve gittiği yere kadar gidecekti karsımdaki aşkı bulana kadar öyle ama yorumları gördükten sonra herkes iyiler var yazmıs iyii nsanın gelmesni beklicem sanırım
Guzel karar.. seninle tanismak isterim
Evlilige karsi sogugum. Cevremdekiler hakkimda yanlis dudunmesin diye gecici bir evlilik yspmak benin de aklima gelmisti. Ilk bu niyetle yazdim. Ama dine yoneldigini ve cuddi dusunmen gerektigini okuyunca simdi ben de belki birbirimizi anlariz diyorum
olabilir yani iyice kafam karıstı aslında yorumalrdan dolayı alalk bullak oldum bişe düşünemyrum şu an
Ben de. Evlilige isteksizim. Boyle oldugu icin bir kiza yaklasamiyorum. Hep yalnizim. bir yandan da korkuyorum millet hakkimda dedukodu cikaracak diye..
Ote yandan artik evlenmeliyim diyirym... ama nasil olacak...
anladım demek bu olay kadın içinde erkek içinde zor kadın evlenemse evde kaldı oluyor erkek evlenmeyncede yanlış şeler düünüyorlar demek cidden insnalardan nefret etmeye basladım iyice
Insanlardan nefret etme.. kendine zarar vermis olursun... ben simdi uyuyorum. Umarim yarin konusuruz
Napiuosun
aslında hiçbirşey kafam kazan gibi düşünceler uçuşuyor berraklasmasını istiyorum nett düşnmek istiyorum tşkkrler bu arada sen?
Iyi ne olsun.. benim de basim kazan gibi.. dusunmek de pek ise yaramiyo
sen neyi dert ediyorsun ki
Evliligi dusunmeme sebep olan bir kiza teklif ettim kabul etmedi. Canim sikkin. Unutmam gerek.. millet evlen diye sıkıştı riyo. Offf
anladım
burada misin
neden peki?
Yardimci olayim
vayy bee :/
şehir neresi?