Aile & Toplum Kız kardeşim serseri sevgilisinden ayrılmıyor ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kaç kere konuştuk uyardım ama yok dinlemiyor, en sonunda o üzülecek diye korkuyorum... Kız kardeşim serseri sevgilisinden ayrılmıyor ne yapmalıyım? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
biradettubaa Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Serseri olduğu kesin mi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl O erkeği adam et 1 27 Yorumla Soran +1 yıl Ailesi edememiş ben mi adam edicem 😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Kardeşini ateşe atma be Yorumla Soran +1 yıl Ben mi attım be dinlemiyor ki beni Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Önceden ona az da olsa bu konu hakkında korku vermiş olsaydın seni dinlerdi herşeye anlayış göstermek nedir ya 🙄 Yorumla Soran +1 yıl He şu dizilerdeki abiler gibi sinirli falan mı davranmalıydım 👀☠️ Yorumla Soran +1 yıl Ben onunla düzgünce konuşmayı tercih ettim Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Tamam iyi yapmışsın ama ciddi konuş onu koruman şart 🤷 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi konuştum ben onu seviyorum hayatıma karışma diyor bana Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 😒😒😒😒 Yorumla Soran +1 yıl Özelden yazabilir miyim Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Ben ordan konuşmuyorum Yorumla Soran +1 yıl Ama ben onlardan değilim Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Ama onlarda öyle dedi Yorumla Soran +1 yıl Ama haklısın sjdjss Yorumla Soran +1 yıl Ne diyebilirim şimdi 😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Hiç bir şey deme 😂 Yorumla Soran +1 yıl Kanıtlayayım? Zaten ne yapabilirim ki engellersin beni de😄 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Yok yok 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yaa pff tüm sapıklarla konuştun bana şans bile vermiyorsun şu an 😄 şanssız.. Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Alakası yok 🙄😒Sohbet amaçlı konuştuğum oldu sorular altında konuştuğu başka özelde bambaşka bir insan oldular iğrenç işte 😏 Yorumla Soran +1 yıl Tamm işte iğrenç olmicam biz özelden başlayıp sonra yorumlarda konuşuruz sorun olmaz öyle 😄 hem sen beni tanıyorsun diye düşünüyorum Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Hayır dedik 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Hayırlısı Yorumla Soran +1 yıl Peki yalvarcak değilim sjdhsss Yorumla Soran +1 yıl Bana arkadaş mı yok 🙄 asla da yalnız değilim Yorumla sozsuZzaman +1 yıl İyi işte Yorumla Soran +1 yıl İyi, bayağı Yorumla
serpentis Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çocugu döv 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle çözüm mü olur Yorumla serpentis +1 yıl Evet, kardeşini değil ama. Erkeği döv, evire çevire bòyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Serseri olduğu kesin mi
Öyle
O erkeği adam et
Ailesi edememiş ben mi adam edicem 😂
Kardeşini ateşe atma be
Ben mi attım be dinlemiyor ki beni
Önceden ona az da olsa bu konu hakkında korku vermiş olsaydın seni dinlerdi herşeye anlayış göstermek nedir ya 🙄
He şu dizilerdeki abiler gibi sinirli falan mı davranmalıydım 👀☠️
Ben onunla düzgünce konuşmayı tercih ettim
Tamam iyi yapmışsın ama ciddi konuş onu koruman şart 🤷
Ciddi konuştum ben onu seviyorum hayatıma karışma diyor bana
😒😒😒😒
Özelden yazabilir miyim
Ben ordan konuşmuyorum
Ama ben onlardan değilim
Ama onlarda öyle dedi
Ama haklısın sjdjss
Ne diyebilirim şimdi 😂
Hiç bir şey deme 😂
Kanıtlayayım? Zaten ne yapabilirim ki engellersin beni de😄
Yok yok 😂
Yaa pff tüm sapıklarla konuştun bana şans bile vermiyorsun şu an 😄 şanssız..
Alakası yok 🙄😒
Sohbet amaçlı konuştuğum oldu sorular altında konuştuğu başka özelde bambaşka bir insan oldular iğrenç işte 😏
Tamm işte iğrenç olmicam biz özelden başlayıp sonra yorumlarda konuşuruz sorun olmaz öyle 😄 hem sen beni tanıyorsun diye düşünüyorum
Hayır dedik 🙄
Hayırlısı
Peki yalvarcak değilim sjdhsss
Bana arkadaş mı yok 🙄 asla da yalnız değilim
İyi işte
İyi, bayağı
Çocugu döv
Öyle çözüm mü olur
Evet, kardeşini değil ama. Erkeği döv, evire çevire bòyle