Hayatımda çok sevdiğim biri var, dört senedir birbirimizi seviyoruz, sadece bir kere ayrıldık bir ay ona hiç yazmadım, kavga edeceğiz yine diye çok korktum. Görüştük. Dayanamadık yeniden barıştık. O şimdi Ingiltere'de çalışıyor, kız kardeşi onun yanına gitti, bir ay beni arayıp sormadı. Merak ettim, uzun mesaj yazdım gecelerce ağladım, bugün yazdı bana kavga ettik. Çok yakın bir arkadaşıma "Kız kardeşim geldi, tüm boş vaktimi onunla geçirdim. Sevgilimi çok seviyorum, ama kız kardeşim kadar kimseyi sevemem, ona 1 ay yazmadım diye pişman değilim, ayrıldığımızda oda bana yazmadı." demiş. Ben onu kardeşinden kıskanmıyorum, aksine seviyorum onu, saygı duyuyorum, bana böyle davranıyor diye ağlıyorum. Kız kardeşi onun yanına gidince bir değişti. Kız kardeşiyle bir kaç kere konuştum bu konu için. Beni onaylamıyor. Abisini dolduruyor. Sürekli aklına girmeyi çalışıyor ve sanırım başarmaya başlıyor, hep bir hata yapmamı bekliyor, biliyorum sevmek zorunda değil. Hep iyi davrandım, hep iyi oldum, ama bari saygı duyup, kıskanmayıp karışmasa. Gecelerce ağlıyorum, sevgilimle bu konuyu konuşmaya kalksam "Öyle birşey yok, o beni düşünüyor, üzülmemi istemiyor sadece. Saçmalama yine." der. Onu seviyorum arkadaşlar, çok hemde. Korkuyorum. Ayrılmak istemiyorum. Ne yapmalıyım? 😢
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer