Kayınvalidem çok umursamaz biri?

Ben şuan4 aylık nişanlıyım. Kayınvalidem özünde iyi biridir öyle herşeye karışmaz ama bazen herşeye karışmaması benim hoşuma gitmiyor. Bohça aldım ben kendime para verdiler Trendyoldan almak istedim aldım aldıklarımı gösterdim yan yana gelince hiçbir yorum yapmadı kendisi. Sorduğum da ise ben öyle yapmacık yorum yapamam dedi. Eviyle de alakası yok sürekli bayan arkadaşının yanında iş de çalışıyor başka birşeu yapmıyor tüm hayatı bu her gittiğim de temizlemeye çalışıyorum ama midem o mutfağı kaldırmıyor artık misafirliğe gidince de dizi izliyor hiç sohbet etmiyor geçenler de ev tuttunuz mu diye sormuştu mesela ne alaka yani tutsak haberin olurdu değil mi kısacası benden çok farklı yapısı var aynı olamayız ben çok bişrşey beklemiyorum gerçekten sadece sohbet edebilir benimle ihtiyacın olan bişey var mı diyebilir demiyor gerçi aldım o da haklı nişanlıma söyledim bu konuyu annem böyle bende anlamıyorum hep böyle diyor aslında kendi çoçuklarına da böyle çok rahat umrunda değil benim ailem de tam tersidir ve kayınvalidem ailemin yanında daha iyi içten güleç davranıyor onlara gittiğimde kendi gibi davranıyor çocuklarına da küfür eder şerefsiz vs der dalgasına ama bunlar bana çok uzak nişanlım hiç öyle değil brirbömizi seviyoruz bana karşı bir kabalığı bir kalp kırması hiç olmadı bi senedir tanışıyoruz ama ailesini anlayamadım ben misafir olarak gitmişim benimle sohbet etmek varken dizi şzleniyor rahat birşekilde

birde yardım etmek isteyince bana kayınvalidem iş yaptırmaz sen otur kızım der her gittiğimde bulaşık makinesi dolu olur mesela ben bunlara bişey diyemem bu olaylara görümcem var o da küçük lise çağında o hiç evle ilgilenmiyor

Yani açıkçası hayatları iş olmuş başka bir dünyalık bir şey yok

Nişanlım ilk oğulları bir heyecan görmek istiyorum bende o da ama yok benim ailem hiç öyle değil sohbet eder tartışmalarımızı bile anlatırız bize yol gösterirler

Tatlı yapıp çağrılmadan gittim çağrılmayı beklemedim ama bir daha gider miyim bilmiyorum bu şekilde çünkü dizi açıldı dizi izlediler nişanlım ilgilendi benimle yemek yerken dizi çay içerken balkonda oturuluyordu o sırada da kayınvalidem salonda Tv görür şekilde sandalyesini ayarladı ya bu kadar umursanmamak da iyi değil ortası yok mu bunun🫢

Kayınvalidem çok umursamaz biri?