Bir hafta önce ayrıldık benim numaramı silmemiş ama durumlarıma bakmıyor ablamın durumlarına bakıyor umursamadığı için mi yapıyor
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende öyle yapıyorum şu an g*ötü kalkmasın diye durumlarına bakmıyorum. Ama kardeşi falan paylaşsa bakarım. Bos boş şeyleri kafana takma kardeşim. Aman Allah delirirsin mazallah.
Yani umrunda değilim artık neden numaramı silmiyor ya da engellemiyor
Erkek milleti bu bacım yedekte tutuyor olabilir. Mesela benimde numarasını silmem lazım ama sevdiğim için silemiyorum. Ama o sevmiyorsa seni dediğim gibi yedekte tutuyor.
Sizce ne yapmaliyim
İlk baş birbirinize aşık mıydınız onu söyle bana. Gerçekten seviyor muydu seni?
Yani seviyor gibiydi ilgiliydi kırmaktan korkuyordu hoşlanan erkeklerin tüm özellikleri vardi iki hafta öncesine kadar bile iyidi ama sonra ilgisiz davrandı aramaları azaldı artık o kadar çekinmiyordu beni kırmaktan son tartışmamızda görüşelim dedim dedi böyle telefonda iyi ya bende böyle bir ilişki istemiyorum sen git böyle bir ilişki bul dedim olabilir dedi hoşçakal dedi adımı söyledi konuyu paylastigin o durum nedir dedi konuyu değiştirmek için yoksa kapatacağımi biliyordu seni ilgilendirmez dedim bay bay diyip yüzüne kapattım hep gelirdi her zaman arardı ya da mesaj atardı ama bu sefer hiç bir şey yapmadı bende yapmadim öyle kaldı ayrıldık yani
Valla yedekte tutan sadece bir erkek milleti değil kadınlarda bu konuda sütten çıkmış ak kaşık değil
Başka birini bulmuş olabilir. bence o yazmadan sen yazma. O yazsın ki niyetini anla
Yazmam aramam da bir hafta veriyorum bizim ayriliklarimzda en fazla bir hafta ayrı kalıyorduk
Hadi hayırlısı olsun senin için.
Aynısını bende yapıyordum. Onu umursamadığımı düşünmesi için. Umursamamak karşıdakini meraklandırır çünkü. Bende ne zaman sevgilim durum atsa onun durumunu sona alıyordum ordan bakıyordum. Böylece durumuna baktığım görünmüyordu.
Onunda böyle bi taktik yaptığını nerden biliyoruz belki gerçekten merak etmiyor ama yinede umursamadığı insanı durumlarına bakmamak için bile uğraşmazsın
Umrunda olmasaydın eğer numaranı silerdi. Belliki değer veriyor veya yazmanı istiyor
Bir erkek umursamadığı istemediği kızı engeller ya da siler değil mi
Bu herkes için böyledir sadece erkeklere mahsus değil
Sizce geri döner mi
Döner illaki
3 aylık bir ilişkiydi ama ondan öncesi de vardı
Senin durumlarına bakmayıp ablanınkine bakması bi düşündürdü beni
Aynen sizce neden yapıyor silsin numaramı
Lann yoksa düşündüğüm şey mii
Ne
Ablana halleniyor olmasın
Hayir ablamı kendi ablası gibi görüyor çok büyük saygısı var neden böyle bir şey yapıyor sizce
Hanginiz ayrıldı
Son zamanlarda fazla ilgizsizdi ama aramaları kesmiyordu arardı görüşelim dedim böyle telefonda güzel yaa dedi bende ben böyle bir ilişki istemiyorum sen git kendine böyle bir ilişki bul dedim hoşçakal dedim sonra dedi durumunda paylastigin şey ne dedi konu değiştirmek için seni ilgilendirmez bay bay dedim telefonu yüzüne kapattım normalde arardı kavga ettiğimizde ama bu sefer aramadı yazmadı bende yazmadım aramadım öyle kaldı ben ayrılmış ölüyorum sizce geri döner mi
Ben o kadar değer verdim her şey dört dörtlüktü gram özlemiyor beni demmeki böyle olmak gerekiyormuş sevilmek için ben çok yanlış davranıyormuşum
Öyle de sizce bizim durumumuz düzelir mi
Üstüne gitme zamana bırak mutlu gibi gözük güzel güzel paylaşımlar yap sessiz kal zaten değer verip seviyorsa iletişim haline geçmeye çalışıcaktır
Durumlarıma bakmıyor ki Nasıl anlayacak gizli gizli bakıyor müdür?
Sen onun durumlarına hiç bakma belki stalk yapıyordur bilemezsin üstüne gitme ya boş ver insanın kendisine öz saygısı olması gerek seni düşünmeyen birini sen hiç düşünme insanın kendine yaptığı en büyük saygısızlık bence değer vermeyen insana değer göstermektir
Sevince yapamıyorsun pek ama o aramadan aramıyacagimi biliyor çünkü her tartışmamızda o geldi yazdı aradı her geldiğinde kabul ettim ama bu sefer gelmiyecek gibi
Öyle bir yapıyorsun ki bende çok seviyorum ama bak ağzımı bıçak açmıyor hala ekli bende o bana 2 adım mı attı ben yarım adım atarım o bana 3 adım mı attı ben ona 1 adım atarım dersimi aldım çünkü artık
Belki o da böyle düşünüyordur
O kadarını bilemem artık
Üç aylık bir ilişkiydi ama onun 2 ay önceside vardi sizce beni düşünüyormudur
Yav Allah aşkına çık şu kafadan cidden doğru bi kafa değil bu beklenti içinde olma insan umursamadığı herşeyin galibidir