Güncellemeler
+1 yıl
Kardeşime bile yazmış ablami manipüle etme eskisi gibi değil polisi Arıcan🙄😂valla bebek daha... gelmiş bunu diyor-bana ayrılayım kardeşinin istediğini yapacak umarım daha iyi olursun diyor bıktım valla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Öyle. birinden uzak durman daha iyi olur
:/ eminmisin ağlardı bir ara hiç noluyor anlamıyorum.. sensör un yorumunun altına baksana bu ordada bir şey daha açıkladım.. beni de üzüyor kendisinide... uzak durmak mi konuşmuyor uz bile ya hep işte kafası.. oraya bakıyor ama unutsun diye
Eminim alttaki yazıyida okudum ama uzak durman daha iyi diyorum ben
Duramıyor um hiç bir şey yapamıyorum.
Dövesim geldi eskiden oda hiç haliiiimmm yok
Anladım geçmiş olsun konuşmak isterseniz ekliyebilirsinz
Konuşmak mı gerçekten çalışmam gerek ders yapamıyorum günlerdi bitim 😂😂😂🥲🥲
Anladım valla benimde başımdan geçti böyle şeyler
Hm :( gekicekti dedi iş iş
Geçer Ablam geçer üzülme
🤔
Anlıyorum onu napsam bilmiyor onu... Müslümanım dedim seninle bir şey yapamam yaaa dedim gelicek falan kirmayammm dedim... olur öğrenirim ahaaaa gelirim ziyareteee Ahhhaaa 8 ay doldu! Sonunda yok ağlamış, üzgün, kızgın, ... gıcık oldum ona
Yanlış bişey demedim değilmi
Biri dersen daha sonra konuşalımı işteyim şu an duygusal çökemem... yok cehennemlik miş yok failure miş noldu buna neeeee kirdimi mı ayarını
Müslüman die seni istemiyosa gerek yok bnce ya öyle bı ilişkiye
Yanlış bir şey demediniz
Siz beni ekleyin
Yazamıyorum yaaa. biti bitii dersem*
Siz beni ekleyin burdan
Peki profolime aldırmayın korkutma amaçlı o😂adana asker...52 yas
Bekliyorum
Kabul ettim
Yazdım size
Başka birini bul
Yok ben bulanlardan değilim pek..
Bana yapılsa direk başka kız bulurdum demek herkes farklı beni üzenle olmam mutlu edenle olurum genelde :)
Ben ama yanlız im. Ve ciddi bakıyorum oynasa hiç gerek yok sevgili işi ben öyle yatmıyor um, opmüyorum ama karışık bir şey bu oldu artık
Kafanı karıştırmış ama kendini yıpratıyorsun ayrıl o zaman
Net açıkladım dün işte asker.. benim aklımı bulandırıyorsun dedi
Ben şu an duygusal düşmem falan filen dedi sonra konuşuruz dedi... bana işten sonra kardeşim mesaj atmış diye ona yazdı orada da kötü şeyler çıktı
Ooo bu ilişkide ben gelecek göremiyorum bana da aynısı oldu da senin yaşafığını yaşadım sonra tekmeyi bastım
Aslında gerçekten haketmiyor hem biliyor aptalca kötü davrandığını gene kayboluyor... ya da üzüyor dinlemiyor bile kızmış miş
Bilemedim artık onca ay çöpe gitim zamanımı yedi
Olur öylr şeyler bu senin için hayat tecrübesi bir dahaki ilişkinde dikkatli olurdun evlenmeden kimseye bu kadar bağlanma
-_- ben iyi biri olduğum için fazla şans veriyorum. Çok 😂kiza oduna kaplumbağa çok coooool
Çok sabırlı yım
Kaplumbağa mı ,😂😂😂😂
😂
Ha ya neyse
Değişik 😂
Dalga geçiyorum 😂 kaplumbağa abartılı
Peki öyle olsun :)
Ne kadar zamandır böylesiniz
Baya din konusu açılınca gene baştan sorun değil di ama evlenemem dedim OZAMAN kabullendi.. şimdi ne ogrenicek nede beni ziyarete geliyor nede bitirdik
Kavga , üzgüntü, yanlış anlaşılmalar.. ohoo dinlemiyor ki açmıyor ki telefonun arayınca neymiş kötü insan im... özür dilerim senin için daha iyi.. yapamam müslümanlığı.. cehennemde öderim... kafayı mı yedi bu acaba... dün çok kızdı bana
Sakın ol vaktin varsa sohbet edelim mi biraz ilişkiniz konuşalım Bi çözüm bulmaya çalışalım
Asıl onla konuşma gerek ama çok kızgın. Hiç yüz yüze görmedik... offf bitkim zaten din başka, sözünden döndü çocuk dediğini bana gelip anlatıp gidiyor say say bitmez tükendim
Vaktim var onun gibi birşeylere saatlerce odaklanıyor um konsantrem gidik bir şey yapamıyorum onun sayesinde
Var sildim ama var Internet sitesinden girerim madem
ne konuşulacak sa onunla komusicagima burada başkasıyla offf ya saçma. .. hesap mysterymelike
Civciv mi var profilde
Evet.
Cüzdan o param olsa alırım 😂abi
Civcivliye yazdim
İnşallah doğrusuna yazdim
bir şey görmedim... civciv evet.. bekliyorum
Ängël yazıyor hatta dimi
Evet. Çok konuşkan değilsiniz
Başkasıyla avunurum
Ben öyle birisi değilm okadar ucuz. mal