Sevgilim şokda çalışıyor 5 aydır ilişkimiz var çok ilgiliydi bana karşı sürekli yazardı ben 10 dk yazmim hemen sorardı neden yazmıyorsun ne oldu.
Ama artık öyle değil yani iş zamanlarında biraz konuşuruz mola yapınca arar sürekli akşamda eve gider hemen uyur izinli gününde full uyur şakasız sürekli uyur o günü çok yoruluyormuş belkide haklı ama işte ilgi verip verip birden vermese hayırdır ne oluyor her insan der yani ne yapsam bilmiyorım bendemi ilgimi kessem ya da acaba benden soğudumu çünkü ben her ne kadar yorulsamda yazardım sevdiğime
Ama artık öyle değil yani iş zamanlarında biraz konuşuruz mola yapınca arar sürekli akşamda eve gider hemen uyur izinli gününde full uyur şakasız sürekli uyur o günü çok yoruluyormuş belkide haklı ama işte ilgi verip verip birden vermese hayırdır ne oluyor her insan der yani ne yapsam bilmiyorım bendemi ilgimi kessem ya da acaba benden soğudumu çünkü ben her ne kadar yorulsamda yazardım sevdiğime
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sen nerede çalışıyorsun
Bende şokda çalışıyordum ordan tanıştık hatta sonra ben çıktm o kaldı Çalışmıyorm şu an
herkes herkesten farklıdır ama sen yorulmazsın belki çalışırken ama o yorulur belki ama senden biliyorsun marketin çalışma şekli ağır o yüzden asgari ücretin bir tık üstünde verirler maaş
Kendisi müdür oldu ozamandan beri değişti bana bu marketi dizayne getirim her şey düzelcek diyor.
Bugun mesela dediki yinw uyucam bende tamam git uyu dedim ne olsu falan filan yaptı uzattı dedim sen uyu uyu o da dedi neyse uyuyorm sen nasıl anlıyorsan anla
çok mu hesap soruyorsunuz gün içinde birbirinizden çünkü bu sen nasıl anlıyorsan anla demesi biraz isyan ediyor gibi
Asla hesap sormayız sadece tek sorun bana çok ilgi gösterdi sonra kesti işe gidiyor geliyor uyuyor bu kadar
Görüntülü konuşuyoruz yarm saat olmadan uyuyor
Ben ne yapmalıyım
sen evlenmek istiyorsun oda sana bekle mi diyor
Hayır evlilik şu an bende düşünmüyorum zamanı var biraz
O konuda hem fikiriz
neden sana sık dişini diyor
İşte dedim ya mağazayı düzeltiyor sürekli ve o yüzden yorgun oluyor akşam hemen eve gidip yatıyor dişini sık düzelcek her şey diyor
müdür olur mağazayı düzenleyen eleman olur müdür düzenlemez ki mağazayı
Yeni müdür oldu ve sürekli iş var sürekli iş kolik gibi bişi ama hep diyorm sadece sen çalışmıyorsun herkes çalışıyor hayat böyle geçmez
Kısacası benim ne yapmam lazım
yeni bir işe girmen lazım
Tabi bulmuş benim gibi kızı instgramda kullanmıyprm dışarı hayatımda yok arkadşımda yok tabi olsa evdeyim diye düşünüyor
Neden işe girmem lazım
çalışman lazım ayaklarının üstünde durman lazım kimseye güvenmemen lazım
bide bende çalışıyorum yorgunum demen için
Ben yks hazırlanıyorum
Ona hazırlanmak içim çıktım ama ders çalışacam aklım oraya kayıyor mutlu değilim
durumun iyise iyi yaptın üni oku kaç aydır böyle sevgilin
Aslında ders çalışıyorum yazamıyorum ondan dersemdw olmaz tam tersi destekler çalış falaan der en iyisi ben dersime çalışım ona yazmamaya çalışım gece de ondan öncemi uyusam 9.30 gibi iştwn çıkıyor 10.30 da evde olur ben 10 da uyuyim en iyisi ki bu sefer o bana yaşattığını yaşasın
Yani 5 aydır çıkıyoruz yeni müdür oldu zaten bi 3 haftadır falan böyle
bence direk sormalısın beni sevmiyor musun ya da bana ilgin mi azaldı diye dürst ol demelisin bu inatçılığa girer daha çok birbirinizi yıpratırsınız belkide uyumuyor uyuyorum diyor bence direk sor
Evet. Bugun sordum bunu dedim beni neden sevmiyorsun hemen dedi saçmalama ben seni seviyorum
Ama bi ara bana dediki hiç mi düşünmüyorsun bu niye benle konuşmuyor diye
Ama devamını hatırlamıyorm sebebinide söyledi o gün öyle şok kaldım ki sanki hiç bişi dememiş gibi aklımdan gitti
Ama bana dedi yani hiç mi düşünmüyorsun bu neden benle konuşmuyor diye
neden böyle bir şey dedi birşeyi mi unuttun
Hayır sanki yaptığım birşeyden dolayı soğumuş ve böyle davranıyor uzun süredir bana dediği laf trip atma bence bundan soğumuş olabilir
müdür olmuş egosu tavan yapmış gibi ama şimdi sorumluluktan kafayı yemek üzere ama dikkat et çok ta tirip atma ilişkinizin sonunu getirirsin
O zaman çok yazmim ben
biraz free ol sende unut onu o sana yazsın ama sakın konuşmadan uyuya kalma yapma gün içinde yazma
Gündüz çok fazla yazmim yani akşamda konuşupmu uyuyim diyorsn pek anlamadım
Sonunu
bir sabah günaydın de o aramazsa arama bide gece uyuduğunu haber ver
Okey ozmn teşekürler yarın haber veririm
rica ederim yazarsın bana ama 1 hafta veya 3 gün uygula dediğimi fazla yapma sonradan ters tepmesin
Tamam peki haberleşiriz
Aldattı
Karşılığı alamıyorsun neden acaba
Seven zaman ayirir kusura bakma
Sence ne yapmalıyım onun neden bunları yaptığıni anlamak için
Bilmem sor ona direkt olarak anliyorum izin gunun ama gercekten zaman gecirip deger veren kisi dolu gunu nee bile zaman ayirir sen niye boyle yapiyosun falan de
Birazda sen soguk yap
Nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım mesela
Yeni avıyla meşguldur bas tekmeyi
Yoo telefonunu benim elimede veriyor
Keşke her telefonunu veren masum olsa ama neyse kanka mutlu olun ins
Haklıydın aldattı
İlgisinin kaydığı başka biri vardır
Bana diyorki biraz dişini sık bu marketi dizayne kattığımda her şey düzelck
Ne alaka isteyen zaman ayırır
Aldattı
Aldat gitsin
O beni aldattı