Aşk İlişkileri Bu insan sizce beni artik umursamıyor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Detaylar detaylı Güncellemeler+1 yıl Kendisiyle alay ettigimi düşündü Güncellemeler+1 yıl Beni kendisine gulerken duymuş durumda. Alaycı buluyor şu an. Çok kızgın ama benide kırıp geçiyor gibi Bu insan sizce beni artik umursamıyor mu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
aheste_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl sanırım sana çok kızmış ama güzel bir kardeşimize benziyor delikanlı adammış 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kendisiyle alay ettigimi düşünmüş Yorumla aheste_06 +1 yıl küsmüş kırılmış ne alayı Yorumla
yorgunum_cokkk Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl seven insan böyle şeyler söylemez seven bi defa kaybetmemek için elinden geleni yapar gururunu da düşünerek tabi ama bu bence seni sevmiyor. 0 0 Yorumla
RuhunBedeLii Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Helal olsun çocuğa alkışlıyorum onu Sizin gibi şımarık pasif kızları gözlerinde büyütmedikleri için 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cevap evet olsa ona çile çektirmeye devam edeceksin.Cevap hayır olsa buna inanmak istemeyeceksin. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sadece degiskenlikten hoşlanmıyorum. Ki ona ilgim var beni yanlış anladı. Eğer gerçekten umursadigina inanırsam kabul edeceğim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O senin için fazlasını yaptığını zannediyor. Daha ne yapayım sana gibisinden Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bu karakterde olan birisii seni umursasa ne olur umursamasa ne olur.. Bence boşver bunu.. 0 0 Yorumla
belkbrgn Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Nasıl bu noktaya geldiğiniz önemli kırılmış sana umursamamak değil bence🤗 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne umursamaması bacım ya adamın gram umrunda değilsin seversiniz böyle tipleri😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Adam bana duygularını açtı. Ben reddettim dünde bi yanlış anlaşılma oldu O yuzden kızgın ama duyguları anında değişir mi acaba Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Bir şey yapmışsın sanki 0 0 Yorumla
aasyax1 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Yakında hadi ordan çeker o çekmeden sen çek ne bu ya kızlar kendinizi bu kadar düşürmeyin ya bu nedir sana nasıl bunları söyleyebiliyor ya az bi kendine saygın olsun bu ne ya 0 0 Yorumla
Anadolusevdası Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Kim kimi üzdü şimdi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben onu üzdüm o da bana bunları söyledi Yorumla Anadolusevdası +1 yıl Sevgi konusunda güvenini kirmissin ama Yorumla
Tekbikolog Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Burda bi ilişki mi var şimdi? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ilişkimiz yok. Kendisi olsun diye çabalıyordu. Dün alay ettigimi sandı bi konuda kızdı Yorumla
Valeinsiva Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. Belli olmuyor mu 0 0 Yorumla
ILIKSÜTT Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. sıkmışsındır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
sanırım sana çok kızmış ama güzel bir kardeşimize benziyor delikanlı adammış
Kendisiyle alay ettigimi düşünmüş
küsmüş kırılmış ne alayı
seven insan böyle şeyler söylemez seven bi defa kaybetmemek için elinden geleni yapar gururunu da düşünerek tabi ama bu bence seni sevmiyor.
Helal olsun çocuğa alkışlıyorum onu Sizin gibi şımarık pasif kızları gözlerinde büyütmedikleri için
Cevap evet olsa ona çile çektirmeye devam edeceksin.
Cevap hayır olsa buna inanmak istemeyeceksin.
Sadece degiskenlikten hoşlanmıyorum. Ki ona ilgim var beni yanlış anladı. Eğer gerçekten umursadigina inanırsam kabul edeceğim
O senin için fazlasını yaptığını zannediyor. Daha ne yapayım sana gibisinden
Bu karakterde olan birisii seni umursasa ne olur umursamasa ne olur..
Bence boşver bunu..
Nasıl bu noktaya geldiğiniz önemli kırılmış sana umursamamak değil bence🤗
Ne umursamaması bacım ya adamın gram umrunda değilsin seversiniz böyle tipleri😂
Adam bana duygularını açtı. Ben reddettim dünde bi yanlış anlaşılma oldu O yuzden kızgın ama duyguları anında değişir mi acaba
Bir şey yapmışsın sanki
Yakında hadi ordan çeker o çekmeden sen çek ne bu ya kızlar kendinizi bu kadar düşürmeyin ya bu nedir sana nasıl bunları söyleyebiliyor ya az bi kendine saygın olsun bu ne ya
Seninle mi uğraşacak jsjs
Kırıldıkca keskinleşmiş..
Belli değil mi ya umursamıyor işte
niye alay ediyon adamla şımarık xd
Cokta tınlardasın bence
iyi yapmış, hll olsun çocuğa
Kim kimi üzdü şimdi
Ben onu üzdüm o da bana bunları söyledi
Sevgi konusunda güvenini kirmissin ama
Burda bi ilişki mi var şimdi?
Ilişkimiz yok. Kendisi olsun diye çabalıyordu. Dün alay ettigimi sandı bi konuda kızdı
Evet.
Fazlasıyla tanımış
Kırılmış. Yok saymak uzaklaşmak istiyor.
Fazla üzmüşsün
Belli olmuyor mu
Umurunda değilsin
Umursamiyor
sıkmışsındır
kırılmış bence..
Umursamıyor
Umursamıyor
Evet
Bilemeyizz.
Yani takmıyor
Engelle