AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Mükremin Gezgin'i bile aldattılar beee, sen kimsin? Ahshshdhd
Valla çok üzücü durum ya bence bu evliliklerin çoğu birbirimizi tanımamaktan
Tanımamak değil aslında o imzadan sonra tanınmaz hale geliyorlar
Doğru söylüyorsun ne yazık ki imzadan sonra değişmeyen insanları tanımak gerek
@Miaa98 evet bazilari böyle değişiyor evlilikten sonra burada kaç kere gördüm ayni sorunu bak bide 6 yıl sevgiliymişler
@Melezbirkız Melez ne demek?
@Melezbirkız yarı zenci yarı beyaz tenli misin?
Yok be ösdkddldl yani iki ayri ırktan dünyaya gelen demek yani babam Türk benim annem yabanci
@Melezbirkız benimki de değişti 2.5 yıl beraber dik evlenmeden önce
@Miaa98 nasil değişti onun da mi gözü dişardaydi evlendikten sonra direkt değişti yani noldu peki lu an ayrildin mi
@Melezbirkız benimkinde öyle bir şey yakalamadım sonra olur mu bilmiyorum benimki şımardı agresiflesti falan mesela bir şey anlatsam sende hep olumsuszsun işte bilmem ne bagirmalar falan
@Melezbirkız her şeye yumuşak gibi davranan adam agresiflestu şımardı
@Miaa98 değişiyorlar işte
@Melezbirkız maalesef
Agresifleşmesi ailenle onun arasındaki bir anlaşmazlıktan olmasın
Yok valla ailem bir şey karışmaz
Akıl olsa zaten 6 yıllık karı koca ilişkisinden sonra evlenmezdin, kaybettin
Ne alakası var bunla az süreyle evlenende aynı bok
Aynısını yap, kıskandır ama dışarda millete bakarak değil
Bence yanlış anlıyorsun, sana olan güvenininden dolayı başka kadını göstermiştir. O an güzel gelmiştir ama seni seçmiş, sevmiş, evlenmiş, huzurunu bozma bence
Asla görmemezlikten gelme , seni değersiz hissettirecekse evlenmeseydi. Ki uzun süredir de taniyormus. Gözü hep disarda kalacak gibi ne kadar konussan da farketmeyecek. Değersiz hissettiğin yerde bir gün bile durma.
Duygusala bağlamadan bidaha bakarsan gözünü oyarim de sert bı şekilde uyar
Sanırım biraz sıkılmış. Ya göz yumup salacaksın biraz ya da basacaksın kafasına. Basarsan biraz ters tepebilir göz yumarsan da geri dönmeyebilir. Kocanın karakterine göre karar vermen gerek. En iyi sen tanıyorsun.
seni elde etti begenmemeye basladi galiba. belli tip dedigin senin olamadigin birsey galiba. buyuk po polu filan mi
Yanlış anlaşılma olabilir ama yanlış anlaşılma olmadığına eminsen bu durum üzücü. Kendisine açık açık söyle bir daha yapmam derse şans ver aynı hatayı ne yaparsa karar sana kalmış. Bir erkeği ne kadar kurcalarsan o kadar kırılırsın hayatın kanunu bu
Yanılıyor olabilirsin kendisiyle konuş benim babamda anneme diyor şu kadın güzel hiç bir şey demiyor oda bakıyor güzelmiş diyor annem babama güveniyor bende güveniyorum babamın annenden başkasıyla işi olmaz
Brnce sen daha iyisini hakediyorsun başkasına bakıyorsa ayrıl ama önce konus bidaha yaparsa ayrıl ya ugraşma böyle tiplle
Senin vücudundan sıkılmıştır. Her erkek aynı değil. Ben sevdiğim kişini vücudundan asla sıkılmam. Bana her zaman güzel gelir.
Neyınden sıkılıyo her kızın vücudu aynı
Bilmiyorum, ben sıkılmam. Bana sevdiğim kişinin vücudu hep ilk günkü gibi Seksi gelir. Çünkü sevdiğim için hep öyle gelir
Çocuk yokken boşanın. Bu daha 6 aylık evlilikte gözü kaymaya başladı ise ileri de ne olur kim bilir.
Kendjnize saygınız var ise boşanın. Hayatınıza bakın.
Evlendikten sonra başka kadınları merak etme duygusu ve arzusu.. Kadınlarda da oluyor. kocasından başka erkeği merak etme arzusu. sert davranma sende başkalarına bak onu kıskandır dozunda
Senin güzel, bakımlı, hoş bir kadın olduğunu düşünüyorum ve eşin seni hak etmiyor.
eşin sonuçta ya tatlı dille uyar fark ettiğini dile getir eğer devam edecek olursa onun yaptıklarının aynısını ona yap da hatasını anlasın , anlamazsa da boşa ya 🫡
Bunları bende benimkiyle konuştum ve artık yapmadı.
Bu her erkeğin yaptığı şey kafana takarsan mutsuz olursun
evli olup baska kadinlara bakmasi cok gurur kirici karsina alip konus yok düzelmiyor mu elinde tek caren bosanmak.
Gelde birine güven, adam diye koluna tak gez, otur nikah masasına evet de diyebilirsen.. erkeklerrrrrr ulan erkeklerrrr doyumsuzluğunuz batsın.
Abla ayrıl gitsin senden başkasına değdiyse o gözler olay bitmiştir zaten ilerde üzülen sen olursun bitir kafanda ilk önce sonra ayrıl
Ben evlenenlere a*ptal gozuyle bakiyorum. Aldatmayan adam yok.
Şimdiki evliliklerin çoğu böyle. Etrafımdan çok duyuyorum bu tarz şeyler. Üzülmenizi anlıyorum. Ama maalesef insanlar değişmez. Neyse odur. Düzelecek bir durum olarak görmüyorum şahsen...
Abla sen mi bitirirsin benmi sapk gibi olmuş durum affedersin ama
Bence güzel bir şekilde uyar
Olmuyor ise zorlama boşan.
Üzülme bebeğim. Senden daha iyisini mi bulucak. Bence seni kaybetmek üzere olduğu için o üzülsün.
Sen de aynısını yap ve kıskandır. Empati yapmasını sağla
aldat gitsin ya böyle erkekler bunu hak ediyor
Hangi tip kadınlara bakıyor mesela?
Bana benzeyen benim tipimde olan kadınlar... ama ben degil🥲
Ayrıl o zaman knk
Senden ilgisini eksik ediyor mu?
Eskisi gibi ilgili degil ama ilgisiz de degil
Evlilikte bir süre sonra ilgi azalabilir bu normal. Ama başkalarına ilgi duyması ya seninle alakalı sen ilgisizsin ya da o heyecan arıyor. Erkekler kadinlar gibi değil bakar ama bunu sana demesi hoş değil. Eğer kalkıp da biriyle iletişime geçiyorsa ortada büyük sorun var.
Böyle erkeklerın penıslerı kokunden kopsun
Ama bısey dıyımmı konssan bıle diyecek ki ne alakası var bakmadım diyecek onlar edecek erkeklerın ozetı...
Unlu kadın eminim cırkının tekidir senın kocan da beyin olsa senın değerini bılırdı
Bakıyor sadece bir şey olmaz
Benim yanımda bakıyor bensizken bir sey yapmadıgını nerden bilecegim...
Yapmaz o ya ben hissettim bir şry yapamaz
Sadece bakıyordur
istediğini bulamamış evlilikte
Allahın cezası midesiz pislik sinir bastı
İşte her şey elde edene kadar, evlenene kadar falan filan yani
Cok sacma, bakmakla nolcakki
bu troll soruyu kim süper seçti acabası
Al karşına açık açım konuş
Karşına alıp düzgünce konuş
Ona güzel bir dille anlatmalısın
Psikolojik destek almaya iknâ edin
Direkt söyle nasılı mı olur bu işin
Tutumun gayet doğru ve haklısın. Dediğin gibi yap
Tipik erkek seni elde etmiş artık
Tokatı çak aklı başına gelsin
😂
Saygılı şekilde al karşına konuş
Uyarmalısın konuş yoksa şeninde gözün kayar
Aynı duyguyu tattır..
Sonra kadın cinayeti vol 5 olsun bu ülkede...
Savunduğum için demiyorum ama görünen o
Sebebini sormali konusmaliain
Kısa ve net konuş lafı dolandırma fazla
Elde etme dürtüsü elde edince biter
Merhabalr size yazmak istoyorum bende ayni durumdayim ama ikimozde gisliyiz
Sende yakışıklı bi ünlü göster ona
Konuşmak anlamaz baba evine git
Ee hayat böyle maalesef
Oyle mi yapio sende aldat yapman diyorsan ayrul
gizemli davran kazanırsınız
Ağzına sıç
bakabilir erkek sonucta