Merhaba.. Evleneli neredeyse bir yıl olacak 6 yıldır da birlikteydik... Evlenene kadar gözümün içine bakıp bașını benim yönümden baṣka yöne çevirmeyen adam șimdi dıṣarıda baṣka kadınlara bakıyor bana çaktırmadığını zannederek. Hep belli tip kadınlara bakıyor. Çok gururum kırılıyor... bana ilgisini kaybetmedi ama bu nedenle ona karṣı olan tüm istegimi kaybettigim icin birlikte de olamıyorum. Bu konuyu konuṣmak istiyorum çünkü bir daha olursa çok büyük kavga edip boșanacağım direkt... Ne yapayım bana bir akıl verin... onunla nasıl konuṣabilirim? Bakımsız degilim kendimi salmadım iṣim gücüm var ama geçen gün de tutmuṣ bi ünlüyü gösterdi baksana çok güzel kadın diyor. Çok mutsuzum...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba , belli tip kadınlara bakıyor diye yazmışsın, bu tipleri tarif edebilir misin? Diğer husus bu konuda özellikle evliliğin bu zaman diliminde çok kırıldığını üzüldüğünü tahmin edebiliyorum lakin , her ne olursa olsun. Sen kendini ve psikolojini sağlam tutulmalısın, ayrıca sen eşinin bakışlarını yanındayken takip ediyorsun. Peki tüm zamanlarda eşinin yanında mısın? Değilsin. O başkalarına gidiyor mu hayır. Seninle olan ilgisi yerinde mi evet. Senin duygu ve düşüncelerini anlayabiliyorum , eşinin yaptığına doğrudur demiyorum. Lakin erkek dünyası inanın düşündüğünüzün ötesinde bir farklılık içinde kadınlara göre. Siz bu durumda öfke ile kalkıp zararla oturmak yerine, yapıcı davranırsanız , hem bu gününüzü mutlu hem yarınlarınızı daha iyi temellere oturtmuş olursunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece baksa neyse resmen kafasını 180 derece döndürüyor dakikalarca izliyor. Gerçekten utanıyorum artık onun bu tavrından. Baktıgı tipler genel olarak benzer tipler ki bende o tiplerden biriyim. Zaten bende onu anlamıyorum? Baska bir tipe baksa neyse. Kalbimin kırılmasını geçtim artık sogudugumu hissediyorum o kadar ki yanında dahi uyuyamadım oturma odasında uyudum.
- +1 yıl
Anladım ve gerçekten üzüldüm, dediğiniz gibi değilde hani daha belirsiz bakıyor olabileceğini düşündüm. Haliyle kırılmakta haklısınız sizinle aynı özelliklerde kişilere bakmasını da hadi anlıyorum ama sizin yanınızda bu denli bakmasına gerçekten şaşırdım. Mutlaka onu farklı anlamlarda etkileyen durumlar vardır veya bunu bilinclide yapıyor olabilir. Bu konuda konuştunuz mu onunla?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler; alfa , sigma ve beta olarak üçe ayrılır. yüksek çekici alfa erkek ve orta çekici sigma erkek, kadınlardan bıkmadan evlenmez. Bu yüzden senin yanında, kızlara bakmaz. Ama beta erkekler , kadınlara ulaşamayan erkektir. Maddi durumu iyi olmadan da kimse böyle erkekle evlenmez ve evlenmeden de seks yapmaz.. Hal böyle olunca evlendikten sonra, gözü açılsa da yanındaki kızlara da bakar ancak ulaşamazlar. Lakin kadınlardan doymayan ve eşinden de tatmin olmayan her erkek aldatır. Lakin sadece, beta erkek yakalanır. Senin eşin, kesin beta ve sevmeden evlenmişsin.
Çünkü ortalama bir kızı bile, etkileyebilecek erkek değildir. Yani kızları, kendine çekemez. İnan bana bu erkek alfa olsaydı, aldatsa bile onu arzulardın ki alfa erkek aldatmasını genelde affediyorlar. Ama talep gören erkek olmadığından, soğumuşsun. Talep görseydi, kesinlikle soğumazdın ve elinden kaybetmemek isterdin. Çünkü talep görüyor ve kadınlardan doymaması nedeniyle eşi de tatmin edemezse aldatmayan erkek cidden yok. Ama çaktırmayan erkek var.
Bu arada aynı aldatma durumlarını, kendisinden cinsel anlamda tecrübesiz erkekle evlenen kadınlar da yapıyor. Yani, erkeklere has bir şey değil. Tatmin olamamakla ilgili bir şey. Bence sen, yatakta tatmin edemiyorsun.
Peki gerçekten haklı mıyım? Sevmeden parası için mi evlendin?
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca kadınlara bakmak, aldatmak sayılmaz ve ispatı da mümkün değil. Yani, boşanma nedeni olamaz. Bir Avukat olarak söylüyorum, peşine dedektif tat ve bir kadınla birlikteliğini fotosunu çeksin; öyle boşan. Tarafsız olarak görüş de beyan ettim. Zaten yorum da tarafsız olmuş
Soran+1 yılSevmesem 7 yıl sevgili olmazdım ki o da beni çok seviyordu, evlenene kadar her sey harikaydı. Kadınlardan da fazlasıyla talep görüyor. Bu tür ṣeyler beni baglamaz pek kendime güvenim tamdır kocam benimdir derdim simdiye kadar. Benden baskasina bakmaz derdim. Bu nedenle bosanmak istiyorum zaten bana bakmayacaksa isim olmaz isterse alfa isterse beta olsun. Bosanmak icin de aldatmayı öne sürmeme gerek yok artık sevmiyorum derim biter. Zorla mı evli kalacagız?
Cevap sahibi+1 yılAnlaşmalı boşan gitsin o zaman. Eminim, kendisi de bunu istiyordur. Yoksa, böyle yapmazdı. Anlaşmalı boşanma, bir ayda karara bağlanıyor.
Cevap sahibi+1 yılAlfa erkek, boşanmak istemediği kadını gizli gizli aldatır ve çaktırmaz. Kesin, seni gözden çıkarmış. Eline delil de vermiyor ama "sevmiyorum, ayrılalım" diyor bir taraftan..
Soran+1 yılMadem alfalık erkeklerin gelebilecegi en yuksek seviye o zaman karsımıza çıkıp söylesenize ya
Cevap sahibi+1 yılInan bana eşinin , kadın cinsi de beta kocasını aldatıyor. Yani tatmin olamayan eş , diğer eşten tecrübeli ise aldatır. Kadınlar daha kolay aldatır hat da.. Zira tecrübeli kadın, izini asla belli etmez. Aldatmak yanlış, sevmiyorsa boşanmak doğru.
Şayet beni, tatmin etmeyen eşimi boşarım. Ama aldatıp üzmem. Beni aldatan biri oldu ve aynısını bana saygılı olan kadına yapmam. Her türlü yapmam, eline tazminat fırsatı vermemek için. Sevmiyorsam, anlaşmalı boşanma teklif ederim. Statülü bir kadınla evlenirim evlensem de.. Zira böyle kadınlar , kolay boşanır. Sorun yaşamam...
Herkes özelliklede kendini erkek adledenler, kimse gerçekci bir şey yazmamış.
Hele şu bilimsel Alfa, Sigma beta varya, biryerimle gülüyorum. İçinde bulunduğumuz toplumun erkek yapısı belli ne sigması betası!
Erkekler özellikle evlendikden sonra, daha çok seksin tadına vardıklarından, daha sık vede degişik insanla yaşaması gerektigini düşünüyor.
Okadar çok Arkadaşım varkı evlendikden birkaç ay sonra ne olur bana karı ayarla diyen.
Bu dönemsel bir olay onedenle sabırlı ol ama daha erkegini seksuel acıdan mutlu etmenin yollarını bul. Seksuel olarak ondan uzaklaşmak enbüyük hata. Onu tahrik et vede sonu seksle biten oyunlar yap. Ona sor, onu ilgisini çekeçek gece kıyafetleri al.
İstedigi her fanteziyi evde yaşayacagını bilsin.03 Yorumla
Soran+1 yılKendisi benden önce uzaklaṣtı birliktelikten. Ben ugraṣmaktan bıktım. Artık umrunda degil ne yaparsa yapsın. Aylardır onun için yapmadıgım sey kalmadı almadıgım kıyafet okumadıgım kitap kalmadı ne istedigini ogrenip en iyi sekilde tatmin etmek icin. Kendimi erkek gibi hissetmeye basladim. Erkeklerin dönemsel sorunlarına ailelerini satacak kadar zavallı olması üzdü açıkçası. Beni kadın gibi hissettirmeyen bi kocaya ihtiyacım yok. Seks sadece sizin ihtiyacınız da degil ondan çok daha cok istedim. Umarım yaṣattıklarını yaṣarlar.
- 1 yıl
bla bla bla. tavsiye ettiğin sabrı al bir tarafına sok. s*kinizin keyfine mi yaşayacağız awk yerinde. siz yatın kalkın kendi değerinin farkında olmayan milyonlarca kadına dua edin. gerçekten hak ettiğiniz muameleyi tam anlamıyla gördüğünüzde cinsinin int*ih*ar oranlarının ne olacağını çok merak ediyorum :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerin hepsi böyle. Neden evleniyorsunuz ki. 27 yıldır bir sadık adam görmedim. Kadınlar da bozdu ama erkeklerin hepsi aynı isimleri farklı sadece. Sadakat yoksa napayım ben evliliği. Temizlik bende bulaşık çamaşır çocuk bakımı ev işi erkeklerin isteği vs.. Evlilik sadakat yoksa kadın için sadece fedakarlıktan ibaret oluyor. Boşanmalar arttı deniliyor sonra. Eskiden kadın para mı kazanıyordu bu kadar bilinçli miydi. Yoo. Tabi artar. Gözünün içine baka baka aldatıyor ilgisi sevgisi azalıyor sürekli şuçu sende buluyor ve kendi hatalı olsa da senin suçun olduğunu iddia ediyor ki etmese de sen böyle düşünüyorsun içten içe. İşte önceden çocuğum zarar görmesin ben evsiz parasız kalmıyım diye gidemiyordu kadın. Şimdi çok şükür iş hayatında yine iyi konumlara kadın olduğumuz için gelemesek bile cebimizde işimiz var. Evlilik sadakatini sağlamayan kadın erkek farketmeksizin o kişi ile olmamalı bir anlamı yok çünkü. Utanmadan bi başka kadını sana övüyor sen övsen yakışıklılara baksan büyük mesele çoktan yapmıştı. Kimse evlenmek zorunda değil. Zaten evlilik herkese göre de değil.
60 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
80
Cevap
77Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılO zaman ayrıl karaktersizmiş.. erkektir yapar diye bir şey yok senden başka kimseye bakmamalı
90 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşsan inkar edecek yanlış anladın sen kurdun diyecek konuşmasan sen iyice soğuyacaksın erkekler neden böyle yaa 🤮🤮 Niye "elde ettim hevesim heyecanım bitti" modundalar? neden elindekiyle mutlu olup yetinmek istemez 😏 Zar zor aile kurmuşsun kıymet bil bilmem kimin evladı yaa
30 Yorumla
+1 yılAy yeter bıktım bu yvşklardan o kadar düğün hazırlık olmus herkes biliyo evli olduğunuzu çok korkuyorum bundan ya değişirse çünkü bi defa evleneceğim ve böyle mal çıkarsa cidden çok kötü olur sevgili gibi ayrıl barış değil ciddi bi iş çünkü evlilik : (
sen de onu aldat dicem de sana yakışmaz hadi ordan takma onu kudursun boşa22 Yorumla- +1 yıl
Yoksa senin adını çıkarır sen en ufak bişi yapsanda suçlu sen olursun sakın bişi yapma yani
- +1 yıl
Evlilikten sonra bazilari çok değişiyor ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen haklısın. Bu çok karaktersiz bir davranış bozukluğu. Ama burada herkes boşan dicek gaza gelme. 7 yıldır berabersiniz adam olsun bir zahmet. Çözüm adam olması. Zaten bu yeni bir olay. Odaklansın sana… hemen soğuma veya travma yapma olayı… çözüm odaklı ol… biliyorum senin çabalaman saçma gelecek sana haklısın ama erkekler çocuk gibi… bitirmek çok basit ama seni mutlu edecek şey değil
Adam. Olsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHep belli tip kadın derken anlayamadım onu aşırı açık giyinen kadınlar mı
Sen ona desen ki niye böyle bakıyorsun seni yalanlar ama içinde kalmasın ona dert olsun git de kavga ise kavga sonuna kadar lafını söyle en son baktın şiddet uyguluyor boşanman için sebep yani bu aldatmaya giriyor boşanma sebebi yani10 Yorumla
+1 yılErkeklerin hepsi böyle. Yarın bir gün aldatır da canım. Farkettiğim bir şey daha var ki erkekler sürekli bakıyor. Yani bir şey olacağından değil cidden alık gibi bomboş bir suratla bakıyorlar. Ben kodlarına işlendiğini düşünüyorum çünkü erkekler bakmaya bayılıyor djdjd
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerden gerçekten tiksiniyorum. Gizli pedofili mi ararsın, gizli i*bne mi ararsın her türlü aşağılık pislik var bunların iğrenç nefislerinde ne pislikler ya insan değiller. Adam sanıyorsun insan sanıyorsun altından neler çıkıyor İnsana ait bir özellikleri yok şuna bak. Nefret ediyorum.
64 Yorumla- +1 yıl
@Milabeni Doğru. Yazdıklarına katılıyorum ama aldatan şerefsizler de yok değil. Erkek vücudu testosteron bombası. Kadınlardan 19 kat fazla testosteron salgılıyoruz. İstem dışı bakma normal ama aklı başında ve evliliğine bağlı bir erkek, işi başka boyutlara taşımamalı. Evde gül gibi karısı varken dışarıda mutluluk aramamalı. Bu da madalyonun diğer yüzü...
- +1 yıl
Aile & Toplum konusunda 845 cevap paylaştı. Senin kocan balıkçı tuttuğu balığa yem vermiyor ona selamımı söyle insan olsun bekarların hakkını yemesin o başkalarına bakarsa biride gelir karısına bakar Allah bir melek emanet etmiş kendine değişik bişeyler aramasın kadının hepsi aynıdır
50 YorumlaAile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. Ya bir karşılık alsalar hemen aldatacaklar şrf yoksunları..
60 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. "Nasıl olsa artık benim" diye değerlendiriyor seni. Heyecan hissetmiyor. Ona ait olmadığını, farklı bir birey olduğunu hissettir. Özellikle birliktelik tekliflerini zaman zaman reddet. Seni arzulamasını, peşinden koşmasını sağla
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu baya normal birşeyde siz kadınlar bu durumu anlayamıyorsunuz. Baktı diye gidim direk o kadının üzerine atlayıp aşkını ilan edecek değil Kaldı ki pek çoğu sokakda cinsel obje olarak geziyor. Erkek zaten testesteron yüzünden sürekli dürtülenen bir canlı dikkatini çekiyor oda bakıyor Ama o kadar korkacak endişe edecek bir şey yok Bôn bön öküz gibi dk kalarca bakmıyorsa sorun değil.
07 Yorumla
Soran+1 yılBir kere bakar anlarım ben karṣısında ona konuṣurken kafasını 180 derece döndürüp de süzmesin ya da dakikalarca oturup izlemesin bu saygısızlık terbiyesizlikten baska bir sey degil cidden bunu yapanin Allah bin belasini versin
Cevap sahibi+1 yılBak hanım kardeşim sana hem bilimsel hemde piskolojik detaylı sebebini açıklayayımda Sebebini anla. sadece sen yaşamıyorsun Erkek en başta Cinsel arzu ile Duygusal Arzuyu yani sevgiyi ZİHNİNDE ayrı ayrı yaşıyabilen bir canlı Bunun yanın Şehvet dürtüsü çabuk tetiklenende bir canlı Sebebi TESTESTERON DUR yüksek dürtü verir erkeğe ve Ereksiyona geçişde anlık ve yüzeyseldir Basit bir görselden direk tetiklenme durumuna geçebiliyor erkek. Erkek bi kadına Şehvetle yürüyorsa sevdiğinden değil Şehvetini bastırmak için olabilir Ki tek gecede ilişkisi bitenlerin bu yüzden bitiyor zaten pek çok kadın bu yüzden kullanılır bırakılır. Merak etme adam senle evlendiyse Sana aynı zamanda duygusal anlamda bağlıdır. Bu gün pek çok kadın Cinsel Objeye dönmüş halleriyle sokakda geziyor Adamda direk dürtüleniyor. Bak aşık felan olmuyor. kaldı ki erkek direk aşık olabilen bir canlıda değil Zamanla aşık olur. Yani baktı diye şöyle bir şey olmuyor. Aha aşık oldum hemen karıyı boşayım bunla evleneyim diye İÇİ BOŞ SADECE ŞEHVET DÜRTÜSÜ bu kadar. Bağı sana ait baktı diye aldatmaz merak etme
Cevap sahibi+1 yıl@ruhukirginbirisi Kızgınlık ve delirmenin ne sana nede kimseye bir faydası yok Bizimde kadın doğasında nefret ettiğimiz çok şey var. Ama bunları düşünerek çıldırmak saldırganlık yapmak kafayı yemek mi? doğru Yoksa eğer doğaları buysa kabul edip kurallarına göre mi oynamak gerek Yapılması gereken doğru haraketlerle ilerlemektir. Pek çoğunuz Erkek doğası hakkında bilgisiz olup veya bilende nefretle haraket edip Rakip koltuğuna atıyor didişiyor üstünlük mücadelesine giriyorsunuz SONUÇ NE PEKİ SIFIR KOCA BİR SIFIR berbat ilişkiler sürekli mutsuzluk huzursuzluk Gerçeğin hiçbir şey umrunda değildir İster uy ister uyma ben ordayım der sana
- +1 yıl
boyle dogasi olan insanlarla birlikte olmam zaten hic merak etme igrenc bir dusunce yapisi emin ol boyle dusunmeyen erkekler de var. siz sapkinliklarinizi insan dogasi diye adlandiran alcak insanlarsiniz sadece. bahanelerin arkasina siginma.
Cevap sahibi+1 yıl@ruhukirginbirisi Tüm erkeklerin doğası budur inan bana ama ortada korkunç bir sorun olarak gördüğün bir şey yok Sadece bakıyor dürtülendiği için hepsi bu kadar ne eksik ne fazla ödünü patlacak bir şey yok ortada bende onu anlatmaya çalışıyorum. Ha ama abaza olanla olmayan Erkekler var mı diye soruyorsan elbette var. Abaza ise aldatır bakmakla kalmaz tarzan gibi ordan oraya atlar Değilse sadece bi bakış atar buda otomatik olur baktığının bile belki farkına varamaz. Ama gidipde koşarak atlamaz başka kadına Aralarında ki farkında sebebi kısaca şu TÜrkiye Por, no içerik tüketmede DÜNYA 3. CÜSÜ maalesef ki böyle bo, ktan bir durumdayız O yüzden bu kadar abaza var. Sürekli izleyip mastürbasyon yapıyorlar derken dürtü kontrollerini tamamen kaybetme noktasına geliyorlar artık buda onlara yetmiyor instegramdan kızlara ya tutarsa hesabı 100 lerce mesaj atmakla başlıyor Günün sonunda sevgi yok aşk yok becer bi kenara at oluyor. Ah, maklar sözde bastırmak için yaptıkları şeyin onları daha beter abazalaştırdığının farkında değil. İşte o dediğin böyle düşünmeyen Erkekler var dediklerin bu po, rno ve mastürbasyon bataklığında boğulmayan Erkekler oluyor ki Sayıları çok az dediğim gibi BU rezillikte DÜNYA 3. CÜSÜYÜZ.
Soran+1 yılDakikalarca bakıyor, bir defa degil iki defa üç defa dönüp dönüp bakıyor sorun da bu zaten
Cevap sahibi+1 yılBu kadar abartılıysa tabi o zaman proglem var demektir. İlişkilerde insanlar genelde karşı tarafı elde tutmak için yatırımı karşıya yapar. Kendine yatırım yapmak doğrusudur. Bunu yap hala aynı gidiyorsa yavaştan yolunu almaya bak derim.
Aile & Toplum konusunda 411 cevap paylaştı. Aynısını gözüne soka soka yap. İzi kaybolana kadar erkeklerin arkasından bak.
80 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgözdür bakar o kadar büyütmeyin; erkeklerin tüm ilgisini tek bir kadında odaklamasını beklemek boş hayaldir ve hatta haksızlıktır... biz kadınız bakmıyoruz filan demeyin her şeyimiz aynı değil erkeklerle; gidip birileriyle kırıştırmıyorsa sorun yoktur
10 Yorumla
+1 yılBabam 48 yaşında utanıyorum söylemeye ama gerçekren o bile bakıyor kendisi aşırı iyi bir insan sapık biri değil yanlıs anlaşılmasın ama bakıyor iste bi göz kenarıyla bunlar erkeklerin doğasında var ama sen en iyisi güzel bir dille uyar ya da kendin de aynısını yap o zaman tepkisini anlar….
38 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin doğasında var ne aq bide kadınsın ya bu ne Allah aşkına erkektir yapara getiriyorsun resmen kimseye gözünün ucuyla bile bakamaz iki tarafta ha bakacaksa ayrılıcak ondan sonra ne yapıyosa yapcak
- +1 yıl
erkektir yapara getirmiyorum bende bir kızım kız olarak yakısıklı erkek gördüğümde bile dönüp bakarkm kimse bunu inkar etmez ben etmiyorum zaten gözleriyle taciz edip rahatsızlığa getirebilir diye birsey de söylemedim yapması mı gerekiyor hayır tabiki kesinlikle yapamaz ama olan bu
- +1 yıl
Sonunda olayı idrak etmiş birisi Evet doğasında var Bunu biz seçmiyoruz. Kaldı ki çoğunun sokakda cinsel objeye dönerek gezdiği bir dônemdeyiz Yüksek testestronu yüzünden direk tetiklenme yaşıyan bir canlı Şehvetle Sevgiyide ayrı ayrı yaşıyabiliyor Sanki bakıp direk üstüne atlayacak baktığı kadının Kendi bakış açısından bakan kadınlar bu durumu anlayamayacak
- +1 yıl
daha iyi anlatılamazdı gerçekten tesekkür
- +1 yıl
@Rojjjjjjj89 erkek vge kadın aynı değil... aynı olduğunu zannetmek gerçekçi değil. .. gözdür bakar erkek için npormaldir; biz zaten erkeği kafadan silmedikçe bakmayız
- 1 yıl
@sudomev """ Sevdiğin dışında şehvet yaşıyorsan""""O yüzden dedim ki" Kendi bakış açısından bakan kadınlar bu durumu anlayamayacak " Lütfen bi zahmet Erkek ve Kadın biyolojisi piskoloji dürtüleri yapıları iç güdüleri hakkında bilgi edin Erkek bunu seçmiyor Erkek böyle bişi sizin gibi duygusallıkla paralel değil sehvet güdümüz. İlla aşık olduğumuza hissetmiyoruz dürtü
+1 yılsenin gözlerinin neyi eksik kocandan başkasını görmüyor? erkekleri "adam" etmeye çalışmak yerine anladığı dilden konuşun, hoşlarına gitmeyecek şeylerle yamulta yamulta insan olmayı öğretebilirsiniz anca.
10 YorumlaBence konuşmak yerine az kendine bak. Başkaları da sana baksın , o zaman kocan sinir olucak sana baktılar diye sende yapıştır cevabı rahatsız oluyorsun sen neden elaleme bakıyorsun diye. Baktı sen halla güzel ve alımlısın heran ona bay bay yapabilecek potansiyelde birisin gene kaybetme korkusu sarar içini oturur dizinin dibine.
20 Yorumla
+1 yılYav bunlar normal şeyler her erkek yapar bunu bence bu olayı büyütmemen lazım bakmayan erkek yok çünkü ve baktığı zaman seni aldatmış olmuyor bu kadar küçük şeyi kafana takma
119 Yorumla
Soran+1 yılHer seferinde de olmaz ama böyle yapacaksanız evlenmeyin
- +1 yıl
İyide bunu yapmayan yok ki
- +1 yıl
Bakmak aldatmak değildir erkeklerin kafa yapısıyla kadınlarınki aynı değil bu konuda erkekler bakar geçer unutur ama kadınlar bakarsa eğer ona farklı duygular besleyebilir
- +1 yıl
O yüzden kendin gibi görme
Soran+1 yılYok abi o zaman ben bunu kabul edemem boṣanmaya kasar gidecek demek
- +1 yıl
Hayatına kimi alsan öyle olacak ama
Soran+1 yılAlmam bende bu kadar basit
- +1 yıl
Ama dediğim gibi erkeklerin başkasına bakış açısıyla kadınların çok farklı o yüzden kendin gibi değil farklı açıyla bakman lazım
- +1 yıl
Yani bi başkasına bakıyor diye ayrılmak çok saçma bence kendi babana bile söylesen sana gülecektşr
- +1 yıl
Şimdi senin söylediğin daha farklı ben detaya girmedim elbette ki öküzün trene baktığı gibi bakmak eşinin yanında daha farklı bi konu
Soran+1 yılBen anlamam erkek falan, erkekler belki bakar ama adam olan karısındam bașkasına bakamaz
- +1 yıl
Sen ayrıl o zaman
- +1 yıl
normal falan değil. evliysen gözün karından başkasını göremez. dışarda ergen gibi kız kesemez evli biri. diğer türlüsü karakter eksikliğidir.
- +1 yıl
Bakan erkek tacizcidir ve bu bir aldatmadır
Hem baktığı kadına hem eşine kötülük yapan bir namussuzdur dinimizde de böyle bu.
O yüzden KES. - +1 yıl
Of sg mk o zaman evlenmicek ztn Türk erkeklerinin yarisi böyle
- +1 yıl
Yav bunlar normal şeyler her erkek yapar Diyorsun madem o zaman bunlar normal şeyler kadinlrda bakar erkeklere , bunlar daha da normal şeyler baban da anani aldatlabilir o zaman mesela nasil ösmdşsdppdld buna da normal diyecek misin canım
- +1 yıl
Yav saçma sapan konuşuyorsunuz oldu at gözlüğü taksın o zaman herkes aldatmadan bahsetmiyorum ben bakmadan bahsediyorum siz aldatmaya getirip konuyu saçmalıyorsunuz
- +1 yıl
Ve bi baktı diye evlilik mi bitirilir saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz bakınca aldatmış mı oluyor bekara boşanmak kolay derler sizinki de aynen o adam aldatmamış bakmış sadece
+1 yılKonuşmak mı? Pek mümkün görünmüyor. Bu çok müteessir bir davranış. Al karşına elini kolunu bağlayıp ona içindeki öfkeyi göster. Adamın aklını başından aldıktan sonra da aynısını yapıyorsa olmaz lo bundan. Koy popon tekmeyi, kapat kapıyı yüzüne.
00 Yorumla
+1 yılBence içinde daha fazla büyümeden acil konuş bu durumu. Kesin zeytinyağı gibi üste çıkacak ama ne yaptığının farkında. Sen lafını söyle bundan sonra o diken üstünde hissetsin. Hissetmeyip devam ediyorsa zaten orada asıl sıkıntı.
00 Yorumla
+1 yılSende ileride baskalarina baktigini belli edip ayni duygulari ona yasatabilirsin ama olay olur adin cikar.. kendi yapinca bir sey olmaz sen yapinca olay olur
10 Yorumla
+1 yılsadece bakıyosa bırak baksın. danışanlarımıza da söyleriz bunu eyleme geçmediği takdirde başka kadınlara bakması sizin cinsel hayatınızı olumlu etkiler
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılKarım isteksiz karım benimle seks yapmıyor. Evlenince cinsellik bitiyor diye orrrr çocukları okusun bu soruları.
13 Yorumla- +1 yıl
Ona aynı bunları söyle bir daha yaparsa boşanacağını söyle bu yüzden kavga etmekten de geri durma ya da sen de sokağa gayet güzel seksi çık onun yanındayken başka adamlara bak. Ona çaktırmıyormuş gibi yapabilirsin.
Soran+1 yılCıvıl cıvıldım her gün isten daha erken çıkıyorum diye eve gelir aksam yemegini hazırlar mutlulukla karṣılardım ilgimi alakamı eksik etmezdim... artık yüzünü bile görmek istemiyorum o kadar çok kırıldım ki
+1 yılBir kez bakarsin o da meraktan.. guzel kiza da, yakisikli erkege de. Ama arzu varsa iste bu benim icin aldatmaktir, kendi hayali dunyasinda onunla cunku. Adim atmaz ama atsalar cok zorlanir. Zorlanmasi bile benim icin bi bosanma sebebi. Exim vardi bi tane karsisina Kim cikarsa ciksin hic gozu kaymiyodu, p*rno acsa yukselmiyodu. Bana gelince Tek kelimem yetiyordu. Bence bu bosanma sebebi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen senin yerinde olsam açık açık derim ki senin gözün başka kadınlarda başka kadınlara bakıp duracaksan evli kalmamızın bir anlamı yok. Hiç kimse kendinden taviz vermez o yüzden boşanman şart.
00 Yorumla
+1 yılBilerek bile yapıyor olabilir senin güvenini azaltmak için böyle açık net konuş devam ederse bir terapiste falan gidin devam ederse de sen de bak erkeklere o da yetmezse bitirin
00 Yorumla
+1 yılBu sebepten dolayı ayrılman çok saçma. Sen kanatsız kuş arıyorsun . Öyle bisey yok.
Yarın başkasıyla da evlensen b a k a c a k. Belki daha profesyonelce yapacak ama bakacak.
03 Yorumla- +1 yıl
Bu taciz kanat mı oluyor hkdhdl bari kuşları alet etmeyin namussuzluğunuza
- +1 yıl
@Soruüreten ikinci tekil şahıs kullanmandan dolayı sana dava açabilirim ama seni dikkate almayacağım. Yaptığım yorumu kendine has yaralarindan dolayı kusarcasina yorumlamışsin. Haddini bil.
- +1 yıl
@Soruüreten ikinci çoğul şahıs kullanmandan dolayı sana dava açabilirim ama seni dikkate almayacağım. Yaptığım yorumu kendine has yaralarindan dolayı kusarcasina yorumlamışsin. Haddini bil.
Cozulur ya. Daha bir yoldir evlisiniz ve muhtemelen ilk sorunlarinizdan. Bunlarla basa cikip iliskini tamir etmeyi ogrenmelisin bence. Herkes tak diye bosaniyor olsaydi hicbirjmiz yoktuk. Bu arada bambaska bir sbebide olabilir. Mesela kiskanmadigini dusunup tepkini merak ediyordur
00 Yorumla
+1 yılevlenmeden omce illaki fire vermistir de sen fark edememissindir gecmis olsun... Seni mesela. hic mi elestirmiyordu bu topler sevdikleri kaliba sokmaya bayilirlar kadinlari
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlilik düzelsin diye 3 sene bekledim.. Daha kötüye gitti.. Sonrada boşandım.. O yüzden şimdiden tedbirinizi alın.. Çocuk var mı yokmu bilmiyorum ama yoksa yokken boşanmak daha iyi olur..
00 Yorumla
+1 yılNasıl olsa köprüyü geçtim diye düşünüyor ama bence bu hissi vermemeniz lazım evli olsanız bile seni kaybetme korkusunu yaşamalı yoksa devam eder maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOturup güzelce konuşmalısınız eşinizin yaptığı her şekilde çok yanlış fakat siz yine de neden böyle davrandığını sorun içinizde tutmayın siz konuşmadikca sorun çözülmeyecek hem de daha çok takıntı haline getireceksiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılDogru konuṣmadan bir yere varacaga benzemiyor da ne diyecegimi de bilmiyorum...
Cevap sahibi+1 yılDirekt rahatsız olduğunuzu belirtin bu sizin en doğal hakkınız
Sende ona başka bir ünlüyü göster şuna bak ne yakışıklı adam de onun yanında gelen geçen adamlara bak
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yıl21 yıllık evli biriyim. 1 gün bile bu hataya düşmedim. Yanımdaki insana saygım sonsuz
25 Yorumla- +1 yıl
Vay be helal olsun ne güzel
- +1 yıl
Severek mi evlendiniz peki
- +1 yıl
Sevmesek bu kadar uzın sürmez di sanırım
- +1 yıl
Himm ama yukardaki soru sahibi de severek evlenmiş sanirim biraz da iş karakter de bitiyor
- +1 yıl
Karakter ve görgü. Demekki görgüsüz biriymiş
- Aile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılSende Bradd Pitt in resmini göster bak ne kadar yakışıklı ya de
20 Yorumla
1 yılBence ona verilecek en iyi cevap sizin de başka erkeklerle görüşmenizdir, tanışmak isterseniz beklerim zevkle.
00 YorumlaGözü dışarı kaymış biriyle konuşsan ne değişecek ki? Yapman gereken tek şey boşanmak ben böyle birine bir dakika bile tahammül edemezdim.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Onun yaptığının ne kadar gurur kırıcı olduğunu ona hisset, yoldan geçen bir erkeği ona göster ve övgü dolu sözlerle bahset jeton düşecektir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalama. Ben bile güzel kadınlara bakarım. Bence kıskançlık da yapmana gerek yok. Evlisin kendini garantiye de almışsın. Mutsuz olacak daha büyük meseleler var insanların yaşadığı. Kendi psikolojimi ve sağlığını kendi kendine bozarsın,
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s +1 yılNe tip kadınlara baktığı belliyse sen de o tip ol, sonra bas tekmeyi... toksik ol
02 Yorumla
Soran+1 yılSorunda o biraz... bana benzeyen kadınlara bakıyor benzer tipler hepsi...
- +1 yıl
O zaman çok garip :/ kendine yatırım yap onu tınlama onlar o dilden anlıyor
- Aile & Toplum konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılDışarıda ilgisini çekmesi sana olan ilgisini kaybetmiş sayılmaz, bence tam tersine hayatınıza fantezi katın mutlu olmaya çalışın
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 533 cevap paylaştı. Al işte yine aynı hikâye... O imza atılıp aynı çatı altına girince büyü bozluyor diyorum kimse inanmıyor bana...
020 Yorumla- +1 yıl
Hayır büyüyle alakası yok. Bazı insanlar aşkla elde etme çabasını bir birine karıştırıyor hepsi bu. Gerçekten sevdiğin biriyle evlenirsen her an senin için cennet olur. Her gün iyi ki dersin. Böyle sırf elde etme çabasına girip sevdiğini zannedersen, elde ettikten sonra da büyüsü kaçtı dersin.
- +1 yıl
Yani bir şeyi söylerken kendi tecrübelerimizden yola çıkmıyoruz sadece. Kadınlar erkekler gamsız falan dediğinde bir akıllı erkek çıkıp; bütün erkekleri denemeseydin iyiydi diye laf atıyor. Bilmiyor artık kadınların a-dan z-ye bir-birilerine her şeyi anlattığını. Hatta bir arakadaşınla konuşuyorsun, diğer arkadaşından, kardeşinden, kuzeninden de örnek veriyor. Aynı kuzenden kardeşten arkadaştan sende de olunca sadece kendi deneyiminle değil, tüm çevrenin deneyiminden yola çıkarak bir kanıya varıyorsun.
Aile & Toplum konusunda 391 cevap paylaştı. Burada yazdıklarını kocana anlatırsan daha iyi olur. Ama biraz daha yumuşak bir şekilde konuş. Mesela bu durumu fark ettiğini ve dayanamadığın söyle.
00 Yorumla
+1 yılkız bence. karaktersizlik yaptığı. taze evli bile değimişsiniz. 6 yıllık karının yanında liseli gibi karı kız kesilmez
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 707 cevap paylaştı.
+1 yılBunları çoook yaşayacaksın. Görmezden gel. Aldatma olmadıkça bunlar mazur görülmeli.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen göremem abla böyle yapacaksa tutan yok anlaṣmalı boșanalım kime istiyorsa ona baksın gururum iki paralık olacak yoksa
- +1 yıl
Çocuk yoksa ve böyle yaşayamam ben diyorsan, boşalabilirsin ama erkekler hayatlarının bir döneninde böyle olurlar, bunu bilmelisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılhangi erkek öyle değil ki ama seninki baya yüzsüz terbiyesizlik boyutuna gelmiş bizde sevgilimiz varken bazı ünlü ünsüz erkekleri beğendik ama gidipde baksana çok yakışıklı demedik baktık geçtik sadece
00 Yorumla
+1 yılEvlendikten sonra böyle değişiyor bazi orspucpcuklari
10 Yorumla
+1 yılAdam gözüyle aldatıyor seni ablaaa boşan biz arkandayız
10 Yorumla
+1 yılSende ona aynısını yap kaslı yakışıklı erkek göster ona
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sende bir isteksizlik durumu varsa yatak odanızda ondandır.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 801 cevap paylaştı.
+1 yıldemek ki yeterli kadar bakımlı ve tahrikkar değilsin kocana karşı. onun gözünde artık çekici değilsin. yenilikler yap kendinde.
02 Yorumla
Soran+1 yılArtık degilim dogru, hep ben ugrasiyordum zaten ne hali varsa görsün bundan sonra.
- +1 yıl
hmm çözüm boşanmak anladığım kadarıyla. her iki taraf içinde hayırlısı olsun, umarım anlaşmalı tek celsede biter.
+1 yılErkekler açık giyinen biri olduğu zaman ister istemez bakar gözü kayar
00 Yorumla
+1 yılNe de olsa tepki vermiyorsun diye yapıyor. Bir daha baktığında yakaladığında direkt o an söyle.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 968 cevap paylaştı.
+1 yılSen konuşma avukata vekalet ver o konuşsun daha etkili olacaktır.
00 Yorumla Evlilikten sonra fiziksel bir değişim yaşadın mı? Çoğu erkek fiziksel güzelliğe bakar sende söylemişsin kocam belli tip kadınlara bakıyor diye. Evlendikten sonra kadınlar kendilerini salıyorlar maalesef.
08 Yorumla
Soran+1 yılYaṣadım ama bu iyiye bir degisimdi spora basladım daha fit hale geldim eskisinden cok daha bakımlıyım daha iyi giyiniyorum ama bunlar beni tamamen degistiren seyler olmadı aynı tarzda daha kaliteli giyiniyor daha kaliteli ürünler kullanıyorum. Dıṣarıdan baktıgında fark edilecek bir sey yok.
- +1 yıl
Uygarcık , seni kaale alan tınlayan yok tatlm. Yorumuma gelip boş yapıyorsun haşere. 28 girmişsin KS yaşına tipine baktım 17 ya varsın ya yoksun çocuk olduğun için çok bişey demiycem benden 4 yaş küçüksün ablacım. Bu siteyi reşit olan kullanabilir sen daha reşit değilsin hadi misketlerinle oyna çocuğum..
Soran+1 yılDaha yeni 25 oldum aq
- Aile & Toplum konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılAgzına bidene cakacan gözünün önündeki güzeli görmüyonmu diye
00 Yorumla
+1 yılonunla yargı diliyle konuş ya da boş ver hiç konuşma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocandan para al kendini güzelleşdir bacım ayrılamıyorsan. Çirkinsin demiyorum sana daha modern hala gel. Bu adam sana para harcamalı.
02 Yorumla
Soran+1 yılParam var ve aklına gelebilecek en bakımlı insanlardan biriyim bununla alakası oldugunu sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman sek. ftir et kocanı bacım. Uygulaya bileceğin başka bir tarife yok.❤️
Karakterinde böyle bir özellik varsa zor değişir. Ama yine de konuşmayı deneyin.
00 Yorumla
+1 yılAçık açık konuş olmazsa kesinlikle boşan ben arkandayım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 816 cevap paylaştı.
+1 yılKısa ve net konuş ne istediğini onlarda olup sende ne olmadığını sor
00 Yorumla - Devamını Gör (97)
Devamını Gör(142)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026