En çok erkek arkadaşınız mı yoksa kız arkadaşınız mı var?

En çok erkek arkadaşınız mı yoksa kız arkadaşınız mı var?
Erkek arkadaşlarım bana değer verip yanımda olmak istediler ama bana ters biraz. Ters çünkü sevgilimin de kız çevresi çok llda rahatsız olurum.1 2 tane erkek arkadaşım var konuştuğum sadece. Yılların arkadaşlığı o da.
Kimsem yok.
Böyle olmasını isteyen benim. Çok zaman kaybı geliyorum çünkü kendim gibi birisini bulamıyorum. Kafa şişirmek içinde gider cem yılmaz izlerim herkesten daha iyi en azından gülüyorum üzülmüyorum.
Erkek arkadaş barındırmayı sevmiyorum. Erkek olsam da ortamlarına girsem muhteşem bir grubumuz olurdu ama cinsiyet farklı olunca bakışlar değişiyor. 🥹
Kız arkadaşım hiç yok. Olmak isteyip konuşan oluyor ama ben istemiyorum. Ama muhabbet oluyor tabi okul içinde. Sadece samimi değilim. Erkek arkadaşlarım var.
Cevap
6Cevap
Benim pek arkadaşım yok zaten arkadaş edinmeyi de sevmiyorum ama geçmişte en yakın arkadaşlarım erkek kuzenlerimdi bunun dışında karşı cins ile daha iyi anlaşırım her zaman bir de olgunsa.
Kız arkadaşım fazla. Erkek arkadaşım pek yok. Sınıf arkadaşlarım var ama onlarla da sohbetim yok. Ders için bazen bir araya geliyoruz o kadar.
Karşı cinsle daha iyi anlaşiyorum çok arkadaşım yok ama bir iki kişi o kadar..
En çok kız arkadaşım var
Dışarı çıkıp konuşup edip zaman geçireceğim bir arkadaşım bile yok
Kız arkadaşım daha fazla
Kız arkadaşın var
Erkek arkadaşım var.
Pek dostum yok olanlarda erkek
Erkek arkadaşlarım fazladır..
Kız daha cok sanirim
Erkek😂
Kız arkadaş
kız arkadaşlarım
Erkek arkadaşım var.