En çok erkek arkadaşınız mı var yoksa kadın arkadaşınız mı?

En çok erkek arkadaşınız mı var yoksa kadın arkadaşınız mı?
Benim en çok kitaplar ve müzikler arkadaşımdır. Sosyal kelebek olmak pek benlik değil yalnız ve kendime odaklanarak vakit geçirmeyi tercih ederim daima yüzde doksan. Erkek arkadaş edinmiyorum zaten çünkü er geç yürüyorlar. Kadınlar da kıskançlık ve dedikodu yapıyorlar. Yalnızlık süper, kedim Pastayla tabi 😃✨
Mutluluklar dilerim pasta ile. :D
😃😃✨
Erkek arkadaşım var kızlar hep birbirinin arkasından iş çevirme peşinde kah çekemiyolar kah kötü olsun istiyolar falan filan kadının en güclü düşmanı yine kadındır erkekler öyle değil seviyeyi koruduktan sonra mis gibi arkadaşlık oluyor düzler bikere genelde iyiligini istiyolar ha onlarda da bazen kanı bozuklar çıkıyor ama hayatından çıkarıyosun bu kadar gururcular bikere kızları hayatindan cikariyosun cılarması bile sorun
Kadın arkadaşım var genelde ya
Pek arkadaşım yok hatta hiç yok sadece sanaldan arkadaşlarım var ama genellikle kızlarla ve kendimden büyüklerle daha iyi anlaşırım.. güvenmek asıl önemli olan konu benim için ve kafa dengi olmak
Cevap
7Cevap
Kadınlar daha çoğunlukta bir iki erkek arkadaşım da mevcut değerli olanlar..
Kadın arkadaşım var ama bir elin parmaklarını geçmez
Genelde kadın arkadaşlarım bir tık fazla gibi
Kız arkadaşım da var 1 i sanal 1 i gerçek hayatda erkek arkadaş ama sanal olarak var 2 tane
Vallahi ikisi de yok yalnız başıma iyiyim atsaydı tanıdığım insanlar var yeter
Vallahi ben kimsem yok benim ya yalnızım Hele bir yaştan sonra artık insanı yaşamak yalnız yaşamak çekilmiyor be
Heppp kız var keske 1 tane anlayisli temiz biri olsa
Erkek arkadaşım daha çok.
Kadın arkadaşım var 🥰
Erkek arkadasim neredeyse yok.
😅 tuzak soru. Eşit diyelim.
Pek arkadaşım yok. Daha çok kız
Aynı gibi sayıları
Kız arkadaşım daha fazla.
Kadın
arkadaşım yok desem
Kız arkadaşım var
Arkadaşım yok.