Benim çevrendeki herkes erkek. Bir erkekğin bir kadınla sadece arkadaşlık sürdürmesi mümkün değil. O yüzden benim yanımda olan bir kadın sevgilim ya da eşim olabilir arkadaşım olamaz.
Kız arkadaş olarak çocukluktan gelen arkadaşlarım var onların da çoğu evlendi eskisi gibi görüşüp, konuşma olmuyor. Erkek ortamım da çok ama onların da hepsi evlendi eskisi gibi görüşme olmuyor. Bir bekar ben kaldığım için sanırsam bu ararlar yalnız kalıyorum. Çünkü bir yere giderken onlar yengelerden izin almak zorun da :D tabi ben rahatım. O muhabbette çok iyi ya adamı arıyorum kanka bir şeyler yapalım agaları toplayıp diyor ki "yengene sormam lazım" :D
Samimi olaraksa soru karsit cins sıfır. 😀 Hemcinsimden iki el parmağını geçmeyecek kadar var işte. Her hafta mesaj atarlar ya da ararlar. Şimdi zaten siteden hocamla arada akşamları laflarız wp de işler yoğun olmazsa.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Kız arkadaşım daha fazla. Ama lise yıllarımdan bu zamana kadar hala görüştüğüm bir tane erkek arkadaşım var. Yeri bende çok farklıdır. Bazen memlekete gittiğim de eşi falan hep birlikte vakit geçiririz.
Kızlar tabi ki. Erkeklerle çok muhatap olmuyorum çünkü çoğu küfürbaz ve pek benim dengim değil. O yüzden genelde ya yalnız takılırım ya da arkadaşlarımla ☾