Bunu sakın inkar etmeyin bal gibi gerçek. 18-27 arası en vasıfsız pazarci, Komi, işçi gibi mesleklerin bile içine düşüyor yakışıklı diye. Yani bedeni, teni, fiziksel olarak kendisi arzulaniyor. 28 üstü erkek ise kendi bedenu değil parası, karakteri, statüsü sadece fidiksel asla bir arzu yok. Sosyal medyada gördüm 20'li yaskardw pazarcıya deli gibi yürümüşler. Hangi 28 üstü pazarcu bu şekilde övülüyor. 28 üstü baba olan erkeklere zoeunli DNA testi getirilsin. Getirilmiyorsa çocuğa kötü davranması, nafakasiz babalık yapmamasi serbest olsun.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
ben 30lu yaşlardaki erkekleri fiziksel olarak çekici buluyorum (çok çirkin değilse yani djks) hem de karakter olarak olgun oluşları hoşuma gidiyor daha yol yordam biliyor daha nazikler daha koruyucu yapıya sahipler gibi geliyor kdkd ama hiç flört/sevgili falan olmadım olmam da ama içten içe beğeniyorum. 28+ erkeklerin tip olarak beğenilmeidğini nereden çıkardın sen 28+ yaşındaki kadınlar hakkında öyle düşündüğün için olmasın :d
Mesela sosyal medyada görüyorum çocuk dümdüz pazarcı altı istekli kız dolu hangi 28 üstü pazarcı erkeğe böyle ilgi gördün. Pazarcı örnek kurye, garson, komi, reyoncu. 30yaa üstü erkeklere fiziksel her özelliği saydin gençlerde bunlara bakılmıyor bile genç, yakışıklı, çıtır diye kız yürüyor oğlana. Ben nasıl inanayım fiziksel olarak begenildigine
Genç erkeklere gelince iş güç, yok karakter falan devre dışı kalıyor yakışıkli olsun takılırim en fazla ne olacak. Yaş ilerleyince olgun erkek bulayım hayatım kurtulsun
Ne alakası var ilk defa senden duyuyorum. yaş 28+ olunca erkekler fiziksel olarak çöküyor mu sana göre
Bak çok basit soru habfi kızın pazarcıya çıtır'ın Instagram dediğini gördün. Pazarcı örnek yerine daha vasıfsız bir ton meslek koyabilirsin
üf niye kıskandın çocuğu bu kadar kafayı takmışsın
O bir örnek. Diyorum ki neden genç erkekte statü gözetilmezken sadece olgun erkekte gözetliyor. Pazarcıyi boş ver bir çok örnek veririm. Genç erkekler dış görünüş odaklı bedensel olarak arzulaniyor işte. Hangi olgun erkeğin gördün statüsü olmadan sevildiğini. Ne yapayım genç olmadığım için beni asla fiziksel olarak arzulanmayacak biri yok olgun erkekmis, karakteri oturmuş bilmem ne saçmalıkları ile benm bedenime değil cebime , karakterine bakan her hangi kadına ömrü mu adayım m
genç erkekler genç kızlar tarafından beğeniliyor genelde. genç bir insanda da staüyr bakılmaması veya gençlerin karşı cinste ilk önemsediği şeyin dış görünüş olması normal değil mi? olgun erkekler de sadece dış görünüşü yüzünden çekici bulunabiliyor
Hangi 28 üstü pazarcınin, şoförün, işçinin, garsonun yakışıklı bulunduğunu gördün hiç bu tür mesleklerde hangi 28 üstü bir erkeği statüsünu bilmeden veya önemsiz bulduğun halde beni bedensel olarak arzulanmayacak kadınla olmak istemem.
yakışıklıya yakışıklı denir yaşı statüsü fark etmeksizin. ne kadar komplekslisiniz ya. 20li yaşlardaki oğlanlardan farkınız yok bakın bir adım daha yakınlaştınız onlara. ezik gibi davranıyorsunuz şu an. zaten sorunun son 3 satırından sonra ciddiye alıp cevap vermemek gerekiyordu. kendinizi bir şeye inandırmışsınız öfke saçıyorsunuz etrafa
Denmiyor işte onu anlatıyorum.. 28 üstü bir erkekle birlikte olan kadınlar çıkarcı o***pudur çocukları da o***pu çocuğudur.
ruh hastası mısın
Hayır değilim. Gerçekleri görüyorum. Zoruna mı gitti gerçekler diyirim ki DNA testi yapılsın çıkar için yaşlı erkekle birlikte olan kadının genç bir erkekle aldatmayacagi ne malum. 18 oldum mu nikahım düşecek benim genini taşımayan kıza babalık mı yapayım mesela veya benim genini taşımayan herife babalık mı yapayım. 28 üstü erkeklerle olan kadınlara zorunlu DNA testi getirilsin.
kadınların genç erkek merakı yok genç erkekle sevgili olan kişiler de genç kızlar zaten genç erkekle aldatmak ne alaka? siz nasıl genç kız beğeniyorsanız kadınlar da kendi yaşına yakın veya daha olgun erkekleri çekici buluyor. erkeklerin bakış açısıyla kadınlarınkini karıştırıp yorumlama. ha 20 yaşındaki kız 55 yaşındaki adamla birlikteyse öyle bir şeyden bahsediyorsan o zaman çıkar için diyebilirsin onun dışında komplo teorisi üretip durma.
Bende öz kızım 20'li yaşlara gelince öz kızımla yatarım.
Kiz öz kızım olmaz muhtemelen genç bir erkekten peydahladigi kız olur. O kadar emek harcadım 20-30 yıl bir işe yarasın derim.
allahın ruh hastası sapığı yürü git tedavi ol aq
Sen ol önce
Yalan söylemekte bir hastalık. Hatta psikolojide mitomani deniyor
cok ciddiyim tedavi ol kanım dondu gerçekten şu yazdığını okuyunca. öyle böyle değil gerçekten rahatsızsın sen.
Evlenmeyecegim zaten korkma ama evlensem dediğimi yapardim neye kanın donuyor. Çıtırlarla eğlenip Olgun enayi bulup kafesleyince kadinkar kanın donmuyor
kadınları kafanda öyle bir şeytanlaştırmışsın ki her davranışlarının altında sinsi bir plan yatıyor sanıyorsun. kadınlarının nefes alıp verişinin altında bile bir şey ararsın sen. dümdüz evlenmekten bahsediyorsun aq. hangi yaşta olursa olsun yaşıtı veya birkaç yaş büyük bir erkekle birlikte oluyor genel olarak kadınlar. evlenme yaşına geldiğinde 20 yaşındaki çocukla mı evlensin ne bekliyorsun? gençken yaptığı gibi yine kendi yaş aralığında veya daha büyük bir erkeğe ilgi duymaya devam edecek. ben 22 yaşındayım 30lu yaşlardaki bir erkeği dümdüz çekici buluyorum mesleğini statüsünü bilmeden. ama gerçekler öyle değilmiş senden öğrendim sen daha iyi biliyorsun ya bizim adımıza. karının çocuğunın senden olmama ihtimalinr bu kadar yüksek bakman ve kendi çocuğunu s*kmekten bahsetmene bir şey diyemiyorum bile. gerçekten şok oldum diyecek bir şey bulamıyorum. böyle bir saçmalığa böyle korkunç bir kafa yapısına zaten normal bir şeymiş gibi açıklama yapmıyorum bile. senin gibi psikopat sapkın ensest akıl hastası bir kadın düşmanıyla muhatap olmak bile iğrenç hissettirdi bana kendimi
Ben 28 üstü erkekle birlikte olan kadının kocasindan değil genç erkekten çocuk yapacağına inanıyorum. O yüzden bir bağ kurmam ki zaten bu yüzden evlilikten yana değilim. başkasının çocuğuna bakacağım oldu.
kişi kendinden bilir işi. 30 yaşındaki kadınla evli olup 18-20 yaşındaki kızlarla aldatacak erkekler kadınlar da aynı şeyi yapar sanıp korkuyor demek. senin dediğine göre dünyadaki bütün insanlar p*ç o zaman. kadınların çocukları kocalarından yapma ihtimali %0 mış ya hani. genç erkeklerle aldatırmış ya kadınlar. hadi kadınlardan nefret ediyorsun güvenmiyorsun (komik) paranoya içindesin ama bu dediğin gerçekten akla mantığa uyuyor mu. bu arada hadi çocuğun senden değil başkasından olsun (bu iğrenç ve asla kabul edilebilir affedilir bir şey değil) onca yıl büyüttüğün çocuğun için öz olsun olmasın nasıl böyle bir cümle kurabilirsin. bir insan onlarca yıl annelik/babalık yaptığı kişi için (evlat edinmiş ya da öz diye büyütüp sonradan öz olmadığını öğrenmiş olsun) nasıl seks yapmaktan bahsedebilir. öyle bir paranoyak ruh hastasısın ki çocuğun olsa (çoğu insanda olduğu gibi öz olacak) sırf bu inandığın şey yüzünden çocuğuna o gözle mi bakacaksın? gerçekten inanamıyorum senin gibi bir yaratığın varlığına. allahın şizofreni. kendi yarattığın hayal dünyada yaşa başka insanları sakın rahatsız etme.
Ok
beyinsiz
Ya kudurma genç taze bedenlerle her şeyi yaşa sonra yok olgunmus, ne istediğini biliyormuş ayağına sana bakacak olgun erkeği kafesle hayatı boyunca sana çalışsın.