30 üstü erkek 18 yaş vb. Kızı istiyor. 18 yaşındaki sana niye baksın?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDetaylı düşünemiyorsun. Ülkenin durumuyla alakalı bu adam gece gündüz çalışıyor gençliği çalışmakla geçiyor anca elinde bir iş ev araba vs oluncaya kadar zaten yaş 30 u geçiyor o yüzden genç kızlar da yaşıtları genelde fakir ve evliliğe hazır olmadığı için 30 yaş üstünü seçiyor bu onların suçu değil bence
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
aşkın yaşı yoktur. eğer erkek 18 yaşından altı bir kızı istiyorsa o sapıklıktır, ancak 18 yaşından büyükse ve kız onu istemese bile erkek zorluyorsa da bu sapıklıktır. eğer erkek sadece bir kere istedi ve kız da istemedikten sonra erkek bir daha onu istemediyse bu sapıklık değildir arkadaşlar. şu an ki dönem genelde osmanlı döneminde ki köle oğlu köle kadınlar bizden bu zaman da intikam almaya çalıştıkları için maalesef ki biz kadınlardan daha çok çekiyoruz şu an
00 Yorumla
Hayır hiç alakası bile yok. 30 yaşını aşmış kadınların bir çoğu kariyer odaklı, maskülen ve salmış durumda oluyorlar. Bu durumda; doğal olarak erkek daha genç (o yaşlarda erkeğe tam anlamıyla ihtiyaç duyan.) iyi hissettiren ve tapan bir kadın arzulaması çok normal.
00 Yorumla
+1 yıl18 yaşındaki istemesi sapıkça kendi yaşıtlarına bakmayıp daha çocuk olan biriyle sevgili olmak istemeleri aşırı saçma niyeti iyi olsa bile o kişinin beyin yapısını sorgulamak lazım muhtemelen kendiside çocuk beyinli
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
83Cevap
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben şimdi tam 30 yaşındayım. Sana belki tam kendimi anlatamam ama insanlar belli bir yaşa geldiği zaman hem kendi yaşıtları olsun hemde daha büyükleri olsun belli bir ilişki yaşıyorlar. Kendimden örnek verecek olursam ben genelde hep olgun bayanlarla takılmayı severim. Bazen benden büyükler denk gelir ve karşımda ki bayan genç ve taze bir erkekle olmaktan çok hoşnut oluyor. Buda onun gururunu okşuyor. Yani genç biri halen beni begenip benimle olabiliyor diyebiliyor. Ama zamanla olgun insanın davranışları veya farklı düşünmesi beni soğutuyor. Daha genç biriyle daha iyi anlasabiliyorum karşımdaki de olgun birini istiyorsa ona daha cazip geliyorum. İsteme sebebi genç ve tabiri caizse daha taze olması. Onun tek sahibi olmak istemek..
20 YorumlaBu biraz statü ile alakalı diye düşünüyorum. 30 yaşında ki kişi genelde gençlere bakar 18 değilde 20-24 yaş arası kişilere çünkü artık gücü eline geçirmiştir. Kendi yaşıtları çekici gelmez çünkü kendi yaşıtları zamanında ona bakmamıştır gezmiş eğlenmiş her haltı yaşamıştır artık birine kapak atma amacıyla yaklaşır. Fakat 30 yaşında ki adam bunu yemez ne yapar sen git evinde otur ben bana layık olanı alacam sen zamanında yoktun şimdi olamazsın senden daha gencini daha güzelini bulacam der. Saygıyı kazanmıstır böyle adamlar statüleride vardır seçicidirler. Artık seçilen değil seçen olmuşlardır. 30 yaşındaki kadınlar ise artık seçilen olacaktır. Acı gerçekler kusura bakmayın.
210 Yorumla- +1 yıl
Tamam 30 yaşındaki kız da 25 yaşında delikanli qlsin, zaten kız gücünü eline almıştır ve istediğini secer
- +1 yıl
Neden güc verelim, ne alırsam kardeşimin üstüne yapıyorum.
- +1 yıl
Neden kardeşinin üstüne yapıyorsun? Pişman olacaksın. Yapma aldığını kendi üstüne yap. Elin kızı elin oğlu geldiği zaman pişman olacaksın. Bu tavsiyeyi vereyim ve devam edeyim. Erkekler gücü toplumda artık 30 dan önce eline geçiremiyor. Maddiyat yani. Kızlar genelde paraya bakıyor. Aşagıda bir arkadaşın yorumunu okudum çok doğru söylemiş. Kızlar kendi yaşında ki erkeklerin onu otobüsle eve bırakmasını istemiyor. Olay bu güç bu
- +1 yıl
Erkekler yaş ilerleyince şanslı, kız yaş ilerleyince şanssız gibi gösteriliyor, peki bunu kim yapıyor erkekler. Rüzgarı istediği taraftan estiriyor. Bitti o devir. Ben aldığımı erkek kardeşime yapıyorum, ve Genç bir es alicam. Cunku kendimde göstermiyorum. şu an evlenmeye niyetim yok ama 30 olunca gidip 30 almam 25 tir alacağım yaş.
- +1 yıl
Nie erkek genç alıyor biz almayalım, saçları dökülüyor, göbek çıkıyor.. minyonum istersem 10 yaş küçük bile alırım. Bizim de çıtır almaya hakkımız var hem bekarım hem mesleğim var kime ne. Tabiii genç alacam
- +1 yıl
Aga harbi boyle karsit yorum yazsam bile doru
- +1 yıl
@Birbasitelma ne dogru
+1 yılBence normal degil ama genel olarak bir erkek olarak cevapliyorum bircogu erkek icin normal olsada benim icin degildir genel olarak yasitlarinin bakmadigi veya cevresinde yasiti yazacak kadin birakmadiktan sonra yasi kucuk kizi tercih edebiliyorlar maalesef tabi bunu yazarken 2 yas araligi haric soyluyorum 5-10 yas farki icin diyorum ve soyle bisey daha var kimiside genc seviyor abi ne diyebiliriz ki tercih meselesi ama cok daha rahatsiz oldugum birsey daha vardir bazi 60 yasindaki dayilar sanal gruplara girip 15 yasindaki kizlara kadar yaziyorlar ama aptalca numaralarini acik birakiyorlar bir bakiyoruzki adamin torunu yasindaki kiza yaziyor tabiki bu sapiklik ve cogu erkeklerden dahi tepki alabiliyor
10 Yorumla
+1 yılYani bence değil her iki taraf için de sağlıklıysa görüntü olarak da kötü gelmiyorsa olabilir bence çünkü ben sevdiğimin yanında çocuklaşmak isterim onun da olgun biri olmasini isterim böylece birbirimizi tamamlarız ayrıca erkeklerin geç olgunlaştıklarını da unutmayalım
71 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu sitede cok var oyle bir adamla tanismistik bu siteden 30 um dedi bildigin 40 gosteriyor 45 hatta o kadar yasli duruyordu sap iklikltir bu durum assagida erkekler yazmis yok 35 de ragbet gormezsiniz olgun seven erkekler de var kendilerini iyice bir sey saniyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin cinsellik içgüdüsü ve hayal dünyasında zaten hep bir sübyancılık vardır, mesela kadın olgun erkek vb. dik kalın büyük penis sever diyelim, erkek ise pembe ve parlak dar vajina. Pembe vajina kaç yaşta oluyor bir düşünün. Yani liseli eteği fantazisi var bide 17 yaş altı kızların giydiği eteği seks ürünü yapmak. Bu da sübyancılık. O etekleri olgun kadınlara giydirip liseli kız beceriyor gibi hayal ediyorlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoru mu bu yaa iş yerimde öyle biri var 45 yaşında gelmiş bana evlenmek istiyorum dedi hayırlısı dedim tanıdığın var mı dedi kaç yaşında istiyorsun dedim 19 20 diyor gülüyor lan ben 23 yaşındayım 19 20 nerdeyse bana yakın 5. Kattan atacaktım zor aldılar elimden o gün bugün beni gördüğü yerde kaçıyor benden
113 Yorumla- +1 yıl
Güzel senaryo
Cevap sahibi+1 yılSenaryo mı
Cevap sahibi+1 yılTamam
- +1 yıl
Gizliii
Evlenme yaşın gelmiş ddndkdm
Cevap sahibi+1 yılEvlenmemi dur dur şeytan kulağına kurşun öddödödöd
- +1 yıl
Neden öyle söylüyorsun
dgfgfgg üzülürüm
Cevap sahibi+1 yılGencim güzelim çıtırım hayatımı karartmam dödödödödö
- +1 yıl
Ses atacaktim xpr yetmedi hevesim kalmadı kckdjd
Cevap sahibi+1 yılDödöxödöd dersen eğer gizliden çıkabilirim
- +1 yıl
Bna
ya
Z
Cevap sahibi+1 yılYazabilmem için senin beni takip etmen lazım
- +1 yıl
Yo dene bi
Cevap sahibi+1 yılOldu
Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. 20 yaşındaki çocuğa mı baksın 😄 Takılmak istiyorsa yaşıtlarıyla takılsın. Ama ciddi ilişki istiyorsa büyüklere gidecek. 30'a gitsin demiyorum ama işi gücü olmayıp babasından aldığı harçlıkla otobüse bindiren biriyle ciddi olamaz
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılAvlanırken olgun kadin seviyor sorsan ama kandiramadıklarin da 18 liklere baş vuruyorlar çunki daha olaylara tozpembe ve kandırabilecekleri yaştaki avlar kendileri😂🐂🐮🦓🦌 he bide sirtlanlar var onuda baska belgeselde anlatırm
20 Yorumla
+1 yılKızlar olgun erkek derdinde erkekler çıtır kız, alam memnun satan memnunsa bize çok da bir şey söylemek düşmüyor sonuçta ikisi de yetişkin. Ama uzun soluklu ilişki olması çok muhtemel değil.
30 Yorumla
+1 yılEvet sapıkça zaten insan olanlar adam olanlar hoş karşılamıyor bu durumları yanlız kızlarımızda çok böyle aldanan kendisi talepte bulunan çok etkileniyorlar bu da yanlış arkadaşlar.
20 YorumlaBence bu tipler 5 para etmez, ama sapıklık başka bir konu. Eğer bu gençler 18 yaşını geçmişse kendi bilecekleri iş, insanların aptal olmaya da hakkı var.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılParasına bakar evine bakar malına mülküne atına arabasına bakar neyine bakacak kendi çıkarları için yiyeceği paraya bakar siz kızların %90ı bunlara bakarsınız
10 Yorumla
+1 yılKatılıyorum, öyle kadınlar için de aynısını düşünüyorum. Hayat karşılaştırır kaderde vardır yaş farkının derinliğine göre belki olur ama bunu özel olarak aramaları yanlış.
10 YorumlaÖyle bir derdim yok ama siteye biraz bak. Sitede 18-22 yaş arası bir çok kız olgun erkek istiyor. birazda arz talep meselesi bence. ya da eşşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmekte diyebiliriz
10 Yorumla
+1 yılbence de aradaki yaş farkı 6'dan fazla olmamalı 18 de neymiş küçük çocuk resmen
napıyon küçük çocuk :D
05 Yorumla
Soran+1 yılİyiyim sen napiyon moruk ahhahshhsh
Soran+1 yılSeni oyuncu yapmazlar. Boşa gitme ajansa
- +1 yıl
yok öyle ajans değil haber ajansı Nevşin Mengü var saat 3'te haber sunuyo
Soran+1 yılEe sen niye gidicen
- +1 yıl
ben bi yere gitmiyom evde onu bekliyom saatin gelmesini
+1 yıl18 yaşındaki kız olgun erkek seviyor. Yaşıtları ona çocuk gibi geliyor. Sonra kendisini 30 yaşındaki adamın kıllı göbeğinde ziplarken buluyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılPuahahhs
- +1 yıl
Gülme ciddiyim daha beterleri de var. Arabada oral seks çeken, kaputta Toto veren ;)
Değil bence. Ben şahsen olgun erkeklerle iletişim kurmaktan zevk alıyorum. Yaşıtlarım bir kızla nasıl konuşulmasını bilmiyorlar genelde
20 Yorumla
+1 yılBakıyorlar valla 😂 sonra ben yaşıma göre bulamıyorum.
20 Yorumla
+1 yıl18 yaş daha yüz fizik oturmamış, en çirkin olunan dönem. Bakmak için sapık ya da yoklukta olmak lazım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 660 cevap paylaştı.
+1 yılkuşak çatışması yas fark evlenen arkadaşlarım var iyi hoş ama anlaşamıyorlar şimdiki aklım olsa almazdım diyorlar. ben istediğim kadın 30+ en makulü
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 624 cevap paylaştı. Neden 18 yaşındaki 20 yaşındaki kızlar 30 yaş üstü evli adamlarla ya da öğretmenleriyle takılmaya meraklı?
00 YorumlaŞimdi bu 18lerde olgun erkek arayışında 30 yaşında olanlar da hevesleniyor işte gerçi bazıları birlikte oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi denkleriyle olmak yerine genç tazecik kızlarla olmayı istiyorlar. O yaştakilere bakan kızlar da var ama bakmayan çoğunlukta
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıl35 üstü sapıkların, genç kızlar olgun seviyor savunması 🙄 böyle de sıvamazsın beyin fakiri.
110 Yorumla- +1 yıl
Küsmek? Tanımadığın birine nasıl küsülür ki🤔
- +1 yıl
Tanıştık mı sohbet mi ettik 🤔 ya ben sarhoştum hatırlamıyorum ya da sen sarhoşsun😂 en fazla soruda yorumlaşmışımdır ben ona tanışmak demiyorum ama sen bilirsin
- +1 yıl
Teşekkür ederim güzel sözlerin için
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 sizinde öyle...
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen 20 yaşındayım ama kendi yaşıtlarımla olmayı düşünmüyorum hâlâ ergenlikten çıkamamışlar gibi geliyor bana arada 10 yaş olması da çok en iyisi 25-30 arası
10 Yorumlaolgun sevenlerden mi diye bakıyor, olgun erkek cazibesi diye bir şey var
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bana da öyle geliyor madem genç istiyordunuz genç yaşta bulsaydınız..
10 Yorumla
+1 yılBence de çok doğru bir şey değil ama karşı tarafın düşüncesi de önemli
00 Yorumla
+1 yılİşin tuhaf yanı 18 yaş da 30 yaş civarına ilgi duyuyor, öyle görüyorum ben
01 Yorumla- +1 yıl
Aslında karşılıklı bir istek diyelim
+1 yıl18 yaşında ki kızın 40 yaşında olgun erkek istemesi peki
00 Yorumla
+1 yılİşin kötü tarafı 18 lik genç kız 40 lıklardan hoşlanıyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılVardır bir nedeni olgun seviyordur para seviyordur sen tercih etmeyebilirsin
00 Yorumla peki 18 lik oğlanlara niye baksın? tazeyken yiyeyim evde kalırsın sonra bak 🤣😆😋
00 Yorumla
+1 yıl+genç kızların olgun diyerek 30 yaş üstü ertkekleri istemesi
00 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir bu söz olursada vok guzel olur şans ve akıl meselesi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 792 cevap paylaştı. Evet bana da öyle geliyor bence yaşıt olmak gerek ya da +2 - 2 ideal bence
00 Yorumla30 yaş üstüyüm ve benim için 27 altı küçük kategorisine giriyor.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence sapıkça değil 18 yaş reşit oluyor yani ikiside istiyorsa bunda sorun yok. Kim nasıl mutlu oluyorsa öyle olsun
00 Yorumla
+1 yıl18 çok az ama sen biley alırken en tazesini isremez misin
00 YorumlaErkeği kadını yok bu tarz konuların kadınlar da da var bu durum
00 Yorumla
+1 yılhayir da ayani dengi dengine diyelm abatanlari saymayalm
00 YorumlaValla benim tercihim benden büyük olmasi herkes bu durumu sasirior ama benimde fantazim bu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 564 cevap paylaştı.
+1 yılKim neyi istiyorsa kendi tercihi. Takılmam böyle şeylere.
00 Yorumla Neden sapıkça olsun. Kafalar uyduktan sonra yaş sadece biir sayı.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yıl18 yaşında kızlardan teklif alıyorum genelde sağlıklı karar veremiyorlar pek
00 Yorumla
+1 yılHepsinin değil ama büyük bir kısmının sapıkça olduğunu düşünüyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çoğu bakıyor emin ol bende şaşırıyorum ama sen bakmıyorsun diye bakmadıklarını düşünme 😄
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yıl18 üstü yetişkin oluyor kimse karışamaz ki hele hele kendi tercihiyse ne demişler herkesin hayatı kendine.
00 Yorumla Aynı sını kadınlar isteyince neden sapıkça olmuyor acaba. Ayrıca isteyen istediğini ister önemli olan zorla olmaması
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSapıkça tabiki 30 yaşındaki bir erkek en fazla 5-6 yaş küçük bir kadına bakmalı 18-30 arası yaş farkı çok fazla.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl18 yaşındaki kıza bakan da ne bileyim ya. Çocuktur o daha neyinden etkilenipte yavşıyorsunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılParanın açmadığı delik yok. değil 30 yaş 50 yaşındaki adam bile 20 yaşındaki kız ile iş pişirebiliyor. sen yeter ki paradan haber et
00 Yorumla
+1 yılArada bir sevgi çekimi ile birlikteler de sapıkça olduğunu düşünmüyorum. Ama bazı zihniyetler var 18lik çıtır kadın olmalı diye düşünenler tam bir sapık
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl18’ken 39 yaşında sevgilim vardı, bazen utanıyorum bu mallığımdan
111 Yorumla- +1 yıl
Aranızda seks yaşandı mı? İlla yatmak değil sevişme öpüşme vs vs
Cevap sahibi+1 yılHayır. Bir araya gelemedik hiç.
- +1 yıl
İyi olmuş. Mallık olduğunu anlaman daha da iyi olmuş.
Cevap sahibi+1 yılBence de.
- +1 yıl
Sevindim senin adına :) gel şimdi beni al çıtır erkeğim ben :)
Cevap sahibi+1 yılBen bir süre kimseyi almayayım daha iyi
- +1 yıl
Sanki alsan sevgili olacaz hemen ayol :) neyse ben manikür yaptıracam bye aşko 😘😘😘😘😘
Cevap sahibi+1 yılBye beybisuuuu😘😘
- +1 yıl
Hahahaha hemen de inandı :) saf bu ya
Cevap sahibi+1 yılBen sohbet bitsin diye şaaptım 😂😂😂
- +1 yıl
Bitmesin askom :) hayat gibi o da devam etsin :)
+1 yılBaya boş bir soru sormuşsunuz. Parası için bakar. 60 yaşındaki erkeğin 20 yaşında karısı olduğuna göre 30 yaşındaki birisinin 18 yaşında birisini istemesi de gayet doğal
00 Yorumla
+1 yılGayet de bakan kız var olgun erkek sevenlerden
00 Yorumla
+1 yılEvet hoş bie tablo değil ama bakabilirde. İki tarafın da gönlü varsa belki olur ama yine de dışardan hoş görünmez galiba
00 YorumlaBende diyorum etrafimdaki yaşıtlarım nerede megersem kimlerle çıkıyorlar 😔🤪 tabiki sapıklık sonuna kadar
00 YorumlaÇok yaş farkı iyi olmaz diye düşünenlerdenim ama kendi görüşüm bazıları da dediğin gibi 10 yaş büyük kişileri tercih ediyorlar
00 Yorumla- Devamını Gör (63)
Devamını Gör(108)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 30 yaş ve üstü erkeklerin, genç kız istemeleri sapıkça değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler