Eşimin ailesi ile görüşmeyi kestim siz olsanız napardınız?

7 aylık evliyim 27 yaşındayım ama eşimin ailesi sebebi yıpranmış hissediyorum. Eşim 36 yaşında kalbi temiz bir insan bunca zaman ailesine maddi manevi hep destek olmuş ve bu hep tek taraflı kalmış biz bir aileyiz denmiş ama tek o yapmış Benimle evlenmek istediğinde erken dediler kayınvalidem nişanlıyken gelinlik bakmaya gelmedi resim attım mesajıma görüldü yaptı vb bir sürü şey. Eşim arabasını sattı erkek kardeşi dedi ki abi düğün zamanı öderim dedi parayı vermedi şu an küsler sonra ben işten çıkarıldım 4 ay işsiz kaldım ancak yeni iş buldum. kayınvalidem ve görümcem arkamdan iş seçiyor yoksa çoktan bulurdu demişler eşime kavga esnasında. Bu ay çok sıkıştık eşim araba borcundan bari biraz ev kirasına destek olun diyince kayınvalidem Sizin durumunuz iyi derdiniz para koparmak gelinde sende evime gelmeyin sildim dedi. eşim WhatsApp grubundan çıktı aramıyoruz onları eşimin kız kardeşi görümcemde de abi iyimisin kavga olmuş bile demedi telefon açmadı. Hani şoktayım kadında kız ailesine derse dünürlere rezil olduk derdi bile yok. Moralim bozuk. Yarın görümcemin doğum günü eşim ararmı bilmiyorum annesi ile küsler. Ama kardeşini belki arar ama ben konuşmayı düşünmüyorum görümcemlede. Siz olsanız napardınız eşim belki ilerde konuşur bilemem ama karışamamda ama istemiyorum konuşmasını siz olsanız napardınız.

Eşimin ailesi ile görüşmeyi kestim siz olsanız napardınız?