Esimle 7aylik evliyiz. Esimin ailesi yurt dışına gitti orada yaşıyor evleri yıkıldığı icin. Biz de gorumcem ben ayrı ayrı yan yana Koytenrde kalıyoruz. Evimize gecmeyi planlıyorduk, görümcem tek kalıyor. Görümcem de bizle gelmek istiyor. Ailesinin yanina gorumcem asla gitmek istemiyor, annesi herseye karistigi icin, surekli is yaptirdigi icin gitmek istemiyor. Annesi de mecbur geliceksin nerde kalicaksin diyor. Gorumcem de bizle kalmak istiyor. Gorumcem annesi ile kavga ediyor gitmem diye. Anneside yaza kadar sansin var atandin atandin atanamadin gelcen napican yoksa diyor. Kiz asla gitmeyi dusunmuyor. Esim de bana belli etmese de oda ee kiz kalsa araba yok koytenrde tek napicak, nasil kalicak, araba olmucak elinde, ailem birakmaz Diyo. Sonra bende diyorum ki, bizle kalsin tamam yazik diyorum ama ne kadar kalcagi belli degil diyorum. Ailesi Turkiyeye gelmesi icin buradan parsel alip ev yaptirmalari lazim falan sehrin duzelmesi lazim 5 6 yili bulur. Ee 5 6 yil beraber nasil yasayalim ya. Esimde diyoki 5 6 yil ne malum o kadar kalcagi ne malum, belki atandi , belki evlendi diyor, kalabilir diyor.. ihtimal uzerine konusuyor. 30yasinda kiz evlilik asla dusunmuyorum diyor bu nasil olsun 😀4 yil kalmaz asla hayatim diyor abi nasil kalmasin evlilik yok ortada, atanma yok, ailesinin donme suresi de belli. Neye gore esim olucak insan o kadar kalmaz diye emin konusuyor.
Koytenrde kalsin diyeceksiniz esim tek diyor, araba yok altinda diyor biz 15km falan uzak olcaz diyo. Bizle kalsa 4yil kalcak degil ya diyor. Ayni evde nasil yasayalim ki.. 😒😂
Koytenrde kalsin diyeceksiniz esim tek diyor, araba yok altinda diyor biz 15km falan uzak olcaz diyo. Bizle kalsa 4yil kalcak degil ya diyor. Ayni evde nasil yasayalim ki.. 😒😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Valla benim görumcem ailesinin yanina gitmek istemesse bende o evden giderim😂 hani daha yeni evlisiniz evinize gecip bas basa da kalmaniz lazim bilmiyorum ne kadar yakinsin görumcenle ama onunda biraz dusunmesi lazim. Annesi ile aralari kötuyse kendi evini tutsun kendi ayagin uzerinde durmaya ögrensin.
Amnesinin yanına gitmesi daha dogru hani kimsesi olmaz ok ama var
Cok dogru ya sirf gitmek istemedifi icin bizim hayatımızi isgal etmesi cok bencil e
Aynen öyle bişey olur başına bişey gelir siz suçlu olursunuz bence tavrını koy annesine gştsşn demekki anne baskın bişey derse bizide tehdit etti dersşn
Sonunu anlamadim, ama haklisin, kaynanam kizi buraya calissin diye birakti isi de olmadi. Oldurana kadar tutucak herhalde ozel hayat hic olmucak mi ya? Esimle hic bas basa bile gezmedik
Kavınvalideniz baskın bi karakter sanki hani yöneten cinsinden sizden istemedigini anlayınca anneyi ileri sürersiniz kabul etmeyin destek çıkmayın dedi dersiniz
Evet baskinda annesinin boyle olduguna bakmayin ben kalsin desem birakcak basima resmen. Ogluyla yalniz kalmami da pek istemez zaten
Hımmmm sen bildiğini yap ozaman
Sagol canim, ayrica annesi boyle dedi dedem annesi arkamdan yo oyle demedim diye beni konusurlar
Yani ben okadarını düşünemedim onları yakınen tanıyan sensin
Kabul etme kurtulamazsın vallaha gitmiyorlar evimi işgal etti kız nişanlı gidecek benimki
1.5 sene eşimin annesiyle yaşadık sonunda boşandık
Yaa napti ki
Bunları burdan yazmasam daha iyi olur sanki
Ozelden yazcam
Hayır böyle bir şey asla istemezdim
Özel hayatın sıfır oluyor
Bide daha yeni eve geçiyorsunuz
Cok haklisiniz napicam
Yani bence belli süre olursa olur çünkü genç kız anlıyordur ilaki sizin odada ne olduğunu rahat rahat bir şey olmayacak
Çok şey var emin ol biraz konuşalımmı anlatın bende anlatayım
Ben yaşayamazdım
Hayır istemem
İstemem