AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Boşanma kağıdı eline yolladığım gün olabilir onun harici biraz zor bu konular et tırnak aile kopsada kopmaz bağlar
Bisey anlatsam yorumunu alabilir miyim
Tabiki
Eşim ve Babam avm de karsilasmislar ve Babam eşime kiyafetinden dolayı tukurmus eşimde tepki olarak babama tukurmus
Ovvvvvvv çok fena kapılar kapatılmış ne ölüme ne ölüne gibisinden bakacak yüz kalmamış gibi
Karım cenazesine gelmem diyo
Bende gelme dedim
Kul hakkı ilede rabbim gelme diyor karşıma kim haklı kim hatalı o bilir ona göre ya baban o tükürdüğü yüzün elinden son suyunu içer ya da eşin hatalı ise onun sınavıda ona göre olur gitmem dediği yere gitmiş bulur kendini şimdi olay taze o yüzden gitmem der üstüne gitme zaman her şeyin ilacı sakin kal
Karım hakli
Ailevi sorunlar konular bizi aşar büyük söze gerek yok evladınla sınanma erken konuşma derim yinede karar sizin
Teşekkür ederim
Bisey demem ne dicem gorusuyoruz iste mecburiyetten
Anlat bakim
Eşim ve Babam avm de karsilasmislar ve Babam eşime kiyafetinden dolayı tukurmus eşimde tepki olarak babama tukurmus
Ohaa nediyosunn ne giymiski kayipnder oyle yapmis
Yırtık kot ve crop
Ee olsun bisi olmazki hemen tukurmeye ne gerek var
Ben eşimden özür diledim ve hediye aldim
Anladim ama baban ayip etmiss ondan ne olurki karinda ona ayip etmiss
Karım hakli bence
Sonucta benim namisum ve Ben izin veriyorum
Yanii baban neden karisirki tukurmeye hele hic hakki yok ayip etmis
Cenazesine gelmem diyo
Benim. kayinpederde kalbimi cokk kirdii gerci hepsi kirdi hakkim helal degill asla icimden cikmiyorr yzlerine baksamda asla affedemem
Sana Kurban olsunlar
Peki eşim cenazeye gitmese Ben ne diyim
Gider bence ama belki hakkini helal etmez icinden cok kirilmis beliki bende oyleyimm peygamber gelse unutmam
Gelme dedim ben
Peki baban pismanmi neden oyle yapioki nolur yani sanki biriylemi gormus
Babam umurumda degil karım önemli
Ayip etmis esine kac yasinda insan sorsan el kizi diolar hemen sanki gelin insan degil ayrica o sadece bu olay dgeildir baska seylerde vardir senin bilmedigin zulumler
Eşimden hoskanmiyo Bende esimi ve ailesini tutuyorum
Neden ama ne yapmista hoslanmiyor esini o raddeye getirdiyse diyelim babanda baska suclarda vardir kimse koskoca adama tukurmez hele de senin babana yani
Belki kizican ama eşime dedimki Babam öldügünde cenazeye degil aynı avm ye gidip alisveris yap dedim
Babam eşimin ailesine de kufretmis
Aaa cok ayipp ne istiyoki kizdan dua et seni bosamiyor aile icin ne yuvalar yikiliyo esin sendende soguyabilirr cunku ailen bu sekilde yaparsa midesi kalkiyo insanin maalesef
Ben karım in ailesini aile Kabul ettim ve sildim bizimkileri
Iyi etmissin sana babalik yaptimi acaba bu amca guya senin iyiligini dusunerek karina hareketmi etti yani cok ayip etmis bende bazi seyle yasadim kendi aileme bildirseydim Şu an cok farklinseyler olurdu ben anlatmadim. kimseye
Karım a dedigim sence nasıl olmus
Iyi demissin valla sana tavsiye esleriniz size bakiyor yemeginizi temizliginizi eger o giderse kimse ailden kimse size bakmaz ilgilenmez ben oyle cok ornek gordum elin kizi diye itmeyin sakın
Ben babami sildim karım istemezse Bende gitmem cenazeye
Sizde babanizi sevmiyorsunuz gibi geldi bana yani dolusunuz ona karsi oyle hissettim
Evet
Karım a yaptiklarindan sonra nasıl dolmam
Baska erkekler ne yaparsa yapsin babamdaa babam derler hayret ettim mesela ben evden kovuldum hic bir sucum yokken
Ilginc
Bisey dicem ama gerçekten cevap ver lütfen
Valla bak esime anlatamadim bile cogu seyi baktim hic orali degil lanet gelsin dedim sustum ama allahh soracak
Karım cenazeye gitme kocacim derse napmaliyim
Sen gidersin seni ayiplarlar bizim toplum oyle cunku demezler babasi napti acaba diye ama seni suclarlar hain evlat derler karisi salmadi diyip dedikodu yaparlar turkuz cunku biz
Peki gitmesem
Gitmesen iste akrabalr dedikodu eder oglu gelmedi der nediyimki simdi
Umurumda olmaz ki ama gitmesem karım mutlu olmaz mi Onu dinledigim icin
Esiniz sende gitmemi diyor mesela eger oyle diyorsa konu baya buyuk ozamn
Evet gitmiceksin diyo
Ozaman konu buyukk size bagli siz isterseniz gidersiniz ama esinizlede araniz acilir buyuk ihtimal demekki baya kirilmiss oyle boyle degil
Gitmicem karımı uzmicem
Anladimm zaten giderseniz kavga kiyamet kopar gibi hatta ipleri koparir esiniz kendimden biliyorum ama esinizde suc yok herseyi baslatan babanizz
Yurt disina yerlestik zaten ve bahane bulurum cenazeye gitmememk icin
Öyle diilmi
Uyudunuz mu
Çok teşekkür ederim dinlediginiz icin
Allah rahatlik versin
Bana hata yapılmadığı sürece görüşürüm
Tabi
Teşekkür ederim
İki tarafta suçlu ama babanızla ben olsa ömür boyu görüşmem
Eşim de oyle diyo cenazesine gelmem diyo
Artik yurt disina yerlestik bahane bulurum gitmemek icin