Yaşasın arap kardeşlerimizz türkler ❤️
Türk❤️🔥❤️🔥❤️🔥 arap
Türk❤️🔥❤️🔥❤️🔥 arap
Benim hiçbir Arap ile sorunum yoktur. Kendi ülkelerinde, kendi coğrafyaları içerisinde, hür bir şekilde yaşayabilirler. Fakat Araplar Türkiye'nin kardeşidir veya din kardeşidir demek uygun olmaz.
Öncelikle kardeşlik mümkün değildir. Çünkü tarih buna izin vermez. Kardeş kardeşin karnını deşemez, diri diri yakamaz, işkence edemez. Herkes unutur ama tarih asla unutmaz. Biz tarihi baz alarak düşmanlık edemeyiz. Çünkü geçmiş geçmişte kaldı ama yine de kardeşliğin mümkünlüğü ortadan kalkar.
Din kardeşi olamayız. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti laik bir devlettir. Devletin dini görüşü yoktur. Dini görüşü olmadığı için, yine kardeşlik mümkün değildir.
Fakat... Kişiler kardeş olarak görebilir. Siz kardeş ilan edebilirsiniz ama bu sizden öteye geçemez. Aynı dini görüşlere sahipsinizdir, din kardeşi olabilirsiniz ama bu durum, kişiler arasında bir muhasebedir.
Bu ırkçılık değildir. Bu bir devlet gerçeğidir.
Ben şunu merak ediyorum neden Arapça Türk kardeşliği ile minni herkes düşman oluyor yani neden bu ırkçılık var onun altında başka bir şey mi yatıyor acaba olan olayları veyahut da Suriyelilerin nasıl olduğu önemli değil önemli olan başka mesele bence tutup onları bir kılıfa sokup bütün hepsini gösteremezsiniz Bence bunun altında İslam düşmanlığı yatıyor..
Bugün inşaatta görüşüm yani neden böyle bir ağrı oluşmuş insanların nefret ettirmişler bilmiyorum
Lafa geçince İslam tüm aleme inmiş denir ama arapları sevmiyorum deyince asıl amacınız İslam düşmanlığı diyorsunuz. İslam araplara mı geldi araplarla mı geldi çelişki içindesiniz. Ben dümdüz arapları sevmiyorum, bugün üzüldüğünüz Filistinliler 100 sene önce senin askerinin gözünü oyup karnını deşti. 1000 yıl önce gene aynı b*klardı tarih tekerrürden ibaret işte
Şöyle bir algı oluşmasın ben İslam Araplara geldi veyahut da Araplarla İslamiyet geldi diye bir şey konusunda söylemedim..
Ama şu şunu iyi biliyorum İslamiyet bütün dünyaya Emir olundu ve belli bir kavimden yayıldı o kavim bütün dünyaya yaydı buna eminim ama şu anki Araplar Bu görev üstlenebilir mi hayır bütün dünya buna uzak ama tutup da ırkçılık yapmanın bir manası yok
Cevap
15Cevap
öyle bir kardeşlik yok.. Türkün türkten başka kardeşi de olmaz
Araplar kardeşimiz değil can düşmanlarımızdır. Dinleri de öyle, kendileri de. Hepsi defolup gitsinler ülkemizden giderken dinlerini de alıp gitsinler.
Müslüman olan , ahlaklı herkes kardeşimdir. Arap veya İngiliz farketmez benim için.
Araplarla türkler kardeş değil bilerekmi yapıyosunuz bunu
evet bilerek
Bu KS kudurmak hoşuma gidiyor
Kudurtmak*
Siz gurular zaten hep işinize geldiği gibi takiliyorsunuz bu uygulamada İngiliz Rus Turk kardeşliği deseydi de kaldıracak miydin yorumlari
ya irkci olmayin kankslar insan olun insannn arap türk kürt fransiz ne fark eder
Şu son yillarda türkler irkci oldu ya sevmiyorum bu huyunuzu
Insanlığına bak ben bazi araplar taniyorum yeminle türkcen bin kat iyiler
Ben irkina bakmiyorum insanlığına bak gercekden bu cok önemli
Eski eskide kaldı osmanlininda cok yanlışıı var
😒
Araplarla Türkler kardeş falan olamaz Araplar Türklere her zaman tarih boyunca zarar vermiştir Türklerle Araplar iş birliği yapamaz Araplar her zaman Türkleri arkalarından vurmuştur
Kardeş mardeş değiliz çok seven alsın evine beslesin 11-12 yıldır burada yaşıyor olabilirler ama kabul etmiyorum ben kardeşim olarak falan
Araplar sadece Suriye ve Arabistan dan ibaret değil ve araplar bizim din kardeşimizdir Avrupa ise düşmanınız
👍
gel de bunu KS anlat
Türk'ün turkten başka kardeşi olmaz arapmis Kürt Müs bunlar hava civa
saçmalık türkiyede en nefret edilen millet araplardır yahudilerden bile daha fazla nefret edilirler
araplarla kardeş değiliz
Türk hariç hepsine karşıyım şahsen..
Araba suriyeliye afgana ingilize rusa ukraynaliya...
İçiyorum şarabı.
siliyorum arabı :D
Ahahhahah
Az değilsin sedef :D
Ne arabi ya sudiler gene mi borc veriyo soruya bak
Ben sevmiyorum. Ülkemde de istemiyorum!
Benim Arap kardeşim olamaz arapdan kardeş olmaz
Kardeşim değiller.
Olumsuz
Düşünmüyorum
iman güzelliği
Kardeş falan değiliz