Evet arkadaşlar ben böyle düşünüyorum Arapları hiç sevmiyorum yani gördükleri zulüme de zerrece merhamet göstermiyorum sadece çocuklara merhamet ediyorum...

Evet arkadaşlar ben böyle düşünüyorum Arapları hiç sevmiyorum yani gördükleri zulüme de zerrece merhamet göstermiyorum sadece çocuklara merhamet ediyorum...
Evladım. Bakan olmak ister misin
İsterim hocam Araplar defolup gidecekse ülkemizden😃
Cevap
8Cevap
Turkluk saplantim yok ben gelismis insan seviyorum. Ve araplar taklitci saklabanlardan baska bisey degil.
Türklük saplantım var diğer fikrine de tamamen katılıyorum kesinlikle öyleler.
Araplar yok edilmeli evet, birilerinin bu zor kararı vermesi lazım.
Umarım birisi çıkar ve verir...
Thanos'un sonsuzluk eldiveninden lazım bize, şıp diye sileriz hepsini tek şıklatmada.
O thanos'ta artık nerden çıkar bilmiyorum😄
Irkçılık yapmak insanlık dışıdır. Irkçılık yapan biri insan olamaz. Önce insan olmayı denemelisiniz (tavsiye)
Bu bir Türk olarak söylüyorum. Irkçılık yapanlar gerçekten insan değiller
Arap ırkçısıyım Arapları sevmiyorum ve bu durumdan ötürü insani duygularımı da kaybediyorsam çokta umrumda olmaz dostum : ))))
O zaman yazık sana. Üzücü..
Yazık olan tek bana değil karşımda duranlara da olur😊
En acınacak durumda olanlar insan görünümünde olup insan olamayanlar. O yüzden kime yazık olduğu açık
Ahlaki değerleri kime göre neye göre belirliyorsun? Dünyadaki insan ahlakı senin düşündüğün gibi değilse? Ahlaki değerler size yanlış şekilde empoze edilmişse? Belki de ahlaki değerler hiç yoktur haa bir uydurma çoğunluk çevremiz vicdanlı diye bir çoğumuz bu yüzden vicdanlıyız ortamdan kaynaklı bir durum dolayisiyla kime yazık kime kazık orasını kimse bilemez zaman belirler.
Bazılarının durumu anlaşılmaz evet ama senin durumun bariz. Fazla konuşma bence
Okuduğundan bunu çıkardıysan ohooo ben sana nediyim...
Bu da nazi eniği gibi ağzından lağım saçmış. Ergen fantezileri
Ergenlikten çıktım şükür ama Arapları sevmiyorum sevmemektede sonuna kadar ısrarcıyım yok olmaları benim faydama olur dostum 😄😄😄😄😄
Bu sığırın ki Validene dahi kalkar dostum😄😄😄😄
"Ki" "de" "da" eki ayırmayla uğraşmıyorum Arapları bana savunan ucûbe Arap zihniyetini taşıyan ucube Türklüğü öğretmeye çalışıyor ne kadar trajikomik bir durum...
Bak dilimize kadar işletmişler bu benim hatam olamaz sadece ve sadece sen ve senin gibi kişilerin yaptıklarından ötürü bunun ceremesini çekiyoruz.
Türklerin tarih sahnesinde kalıcı olmasının nedeni, diğer kültürlerden yararlı her şeyi alabilecek kadar esnek olmaları. Moğollar da öyledir ama bahsettiğin Hülagünün İlhanlıları asimile oldular. Türkler bu kültürlere sahip çıkarak asimile olmaktan kurtuldular, hep yönetici elit oldular.
Araplardan çok şey aldık bu da iyi bişiy
bence senin zihniyetindekiler yok edilirse Arapların yok edilmesine gerek kalmayacak bir ortam oluşmuş olacak..
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻bravo @tiryakinimtiryakin
Böyle devam...
Araplar ve Çinliler kesinlikle yok edilmeli.
Nesi komik?
Nedenin ne komik olduğuna dair?
Hımmm 100 katilden 1 i ile işe başlarsan caydırıcılık devreye girer. Bunu da atlamamak lazım.
Kesinlikle çinlilerde aynı şekilde onları unutmuşum.
O senin dediğin türkiyede islemez hak edenden cok hak etmeyen zarar görür ayırca 1 öldürünce zaten 1 sen oluyorsun 1 olan kişi en kötü olmayı kabul eden kişidir 1 basla 1 ol sonuç 100 yine gladyatör cağları biti onay alamya gerek yok bu gibi seyler doğru değil çağın gerisinde kalıyor
Ben Türkiye'den bahsetmiyor. Genel bir düşünce bu.
Yok sen Türkiye'yi baz alarak bir konu yazdın. Ben durumun ütopik bir istek olduğunun farkındayım. Ama olmasını tercih ve temmeni ederim.
Basitse uzatmamayı tercih edebilirsiniz.
@benorila bu sadece bir fikir dostum yani böyle olsaydı nasıl olurdu gibisinden : )))
Çok ciddiye alma fikir diyelim ki gerçekleştirelebilecekmiş gibi düşün...
Sorun değil.
@benorila kardeşim bende sinirliyim en yakın arkadaşımla laf dalaşına girdim o kadar küfür etti boyuda kısa bir şey vursam yeri öpecek ben vurmadım arkadaşız dedim şimdi kötü bir şey olur falan dedim vurmadım kendisi laf dalaşındayken buda vurmaz dedik güvendik korkak hain tavuk işte elinde anahtarla yüzüme vurdu birden ben vurmaz hesabı hareket ediyordum aha geldi burnumu çizdi küçük bir yara ama en yakın arkadaştan hainlik gördük...
ar*plar ve hintliler için aynısını düşünüyorum
Asimile olmaz. birey zinalarida kendileri gibi gebertilmeli.
V e l e d i zina
Kin ve nefret dili insanı daha çok yıpratır kötüyse uzak duracaksın iyiyse arayı bozmayacaksın, üç günlük dünya zaten, arkadan kötü anılmaya değmez
Arabı niye Türke asimile ediyormuşuz kime asimile olurlarsa olsunlar.
Türk olmayacaklarda başka ne olacaklar çocuklar pak ve temizdir o çocuklar bilmeden iradesi dışında Arap oldular bizde onları Türklükle şereflendiriyoruz.
Senin düşüncen de senin gibi gereksiz 😉
Öyledir kesinlikle sizde bu arapların grubuna giriyorsunuz bu arada : ))))
Kessinlikle sizin gibi insanlar tarafından sevilmeyi bizzat ben istemem 😉
Sevgimizi haketmiyorsunuz zaten içiniz rahat olsun : ))))
Zaten rahat 🤪
O zaman sorun yok demektir yorum yapmaya tenezzül etmeseydiniz keşke parmaklarınıza yazık oldu burdan size ekmek çıkmaz : )))
Tarafımı belli ediyorum cahil merhamet yoksunu toplumun düşüncesinde olmadığımı kendime belli ettim by by 😉
Tarafınızı burada belli etmenize gerek yok : )))
Senin belli etmene de gerek yok
Türkiye de türklerin sözü geçer arapların değil : ))
Biz sizin kadar kudurmuyoruz ama 😂🤣
Dünya Arapların nasıl iğrenç lanet bir millet olduğunu biliyor neden kuduralım sadece ülke içinde Arap zihniyetini benismeyen türklere sinir oluyorum yoksa siz Arapların sonu belli zaten
Senin sonunu da göreceğiz 😁
Saçmalık
Neden?
HülagüHan seviliyor : )))
Cengizhan seviliyor dostum tarihi bilmiyorsun tarih nasıl yazılır bilmiyorsun : )))
Sonuna kadar Haklı..
Kralsın kardeşim.
Sakin ol şampiyon
Nedeni ne
Arap olmaları : )))
Her okuduğuna gaza gelme çocuk
Ben okuduğumla gaza gelmiyorum fakat ben Arapları sevmiyorum diye yakın arkadaşımla aram bozuluyorsa ohooo varsın yerle yeksan olsun o Araplar ve hakeza öyle arkadaşlarım Arapları ben sevmiyorum hatta nefret ediyorum.
Allahin yarattigini ancak Allah helak eder
HülagüHan helak etmiş ama : ))) demek ki Allah onu kendisi gönderdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?