suriyeliler de artık türkçe konuşup bizim gibi yaşıyorlar özellikle muhafazakar şehirlerimizde iyice entegre oldular milletimize ve zaten gerek fiziksel olarak gerek kültürel olarak da farklı değiliz pek geçen gün bursanın bir ilçesindeydim geçtiğim mahalle meğer suriyeli ağırlıklıymış hiç farketmedim yolda falan insanlar aynı türk gibi tipi zaten evlilikler de başlamış ben orada munis uyumlu bir toplum gördüm açıkçası siz ne düşünüyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Onaylamıyorum açıkçası bu durum hiç hoşuma gitmiyor
neden? zamanında ulus devlet, ulus millet yaratılırken dinimiz bir diye savaştan, soykırımdan, ülkesinin bölünmesinden ötürü bu ülkeye göçen yüzbinlerce türk kökenli olmayan insanlar oldu.
Bahsettiğin durum ile ilgili yaşanmışlıklar o dönemin insanlarını ilgilendirir ben bu dönemi insanıyım ve ben ülkenin ekonomisinin bu denli kötü olması yönetilmesi ve dış politikasının sadece savunma odaklı yapılmasına külli karşıyım, biz her 100 yıl bu durumu yaşayacaksak üzgünüm ama bundan sonraki 100 yıl sonra sen diyeceksin ki beni ilgilendirmez ortada Türkiye namına hiçbir şey bulamayacaksın Ben şimdiden Türkiye sınırlarında yaşayan gerçek Türk Kürt Alevi Sünni Hanefi Şafi ve Laz çoğunluğun azınlığın hakkını savunma açısından söylüyorum bunu dediklerimi
üniter devlet kurulurken tek millet tek din ve hatta tek mezhep üzerine kuruldu, boşuna mı türk-yunan mübadelesi oldu türk hıristiyanlar gönderilirken giritli türkçe bilmeyen rum müslümanlar geldi türkçe bilmiyorlardı, 1990'lara kadar yugoslavya'da boşnak göçü oldu türk değillerdi yine. girit de eski osmanlı toprağıydı, bosna da, suriye de fark ne? türkiye cumhuriyeti 1923 te de aynı politikayı güttü, 2023'te de. fark ne?
2023 Armagedon savaşlarının olduğu dönemler psikolojik Biyolojik ve güçlü iradenin yöneteceği büyük toplumun kırılma noktasına nüfuz edeceği şekilde insanlar ile sınanıyorlar, benim Eskileri aklım ermez şimdiki dönem için söylenebilecek en güzel söz Herkes yerinde ağırsın. Benim halkım bana yeter iddi manada söylüyorum Suriyeli Irak Afgan İran Ermeni Filistinli ve buna benzer kişileri ülkemde kısa dönem hariç uzun süreli misafirlik istemiyorum bundan ötürü de ırkımın kırılmasına müsaade etmem çünkü bu durum ileriki yüzyılda Türkiye'nin isminin de haritanın şeklinde değişeceğini gösterir
2023 Armagedon savaşı çok gizli bir bilgi olmalı aratınca hiçbir yerde çıkmadığına göre. bu kadar gizli bir bilgiye de sıradan vatandaşın erişemeyeceğine göre olmayan şeyleri olmuş gibi hayal edip varsayımlar üzerinden hareket edemeyiz. bu paranoyaklıktır. benim size verdiğim bilgiler ise tarihi gerçek bilgiler olup hemen her platformda kolayca ulaşabileceğiniz bilgiler olduğu açıktır, yeter ki öğrenmek isteyin. benim eskileri aklım ermez deyip kestirip atmadan önce geçmişinizi öğrenmeniz, geleceği planlamaktan önceliklidir bağlam açısından, çünkü aksi sağlıksız bir planlama ile daha dibe batmanıza yol açar. tıpkı bahsettiğiniz görünmez el, üst akıl, insanları yönetecek biyolojik güçlü irade kurguları gibi, bunlar ancak bilimkurgu filmlerinin malzemesi olabilir kanıtlanabilir değilse.
Iyi konuşuyorsun araştırıyorsun ama birazcık bu konularda gerekli çevreye hakim olman lazım, o da şimdilik azınlıkta sende sanırım?
Bugün Sayın cumhurbaşkanının yapmış olduğu atılımlardan bir tanesi de nedir akaryakıt ve gaz rezervleri araştırma Komisyonu kurdu değil mi Bu da Armagedon savaşlarının bir parçasıdır!
Bana Paranoyak yapıştırması yapmadan önce kiminle konuştuğunu net olarak bilmen gerekir diye düşünüyorum saygısızlık asla etmem etmeye de müsaade etmem!
Geçmişten alınabilecek en güzel de bahsettiğiniz konular üzerine bir kahve içmek olur Çünkü bugünün şartlarıyla o günün şartları mukayese edilemez! Eminim burada ne demek istediğimi anlamakta zorluk çekmediğinize inanıyorum! Zira Uhud Bedir savaşları çok geride kaldı Çanakkale'de bunlarla birlikte tarihte yerini aldı!
2020 yılı ile 2023 yılı arasında Türkiye'deki olan bitenleri Eğer göremiyor ve yaşamıyorsanız bu sizin perdeniz'in açılmadığını gösterir! Ya da yazdıklarıma binaya zengin bir insansınız 2020 ile 2023 arası yaşananlar konusunda sizin için hiçbir önemi yok diyebilirim!
Türkiye'nin geldiği şartlar ve durumlardan bu kadar bihaber olmanız ne ile ve kimle ilgilendiğinizi görmemize yetiyor da artıyor diyebilirim!
Bugün Türkiye'de gayri resmi 9 milyon öçmen var Ve bugün İstanbul susuzlukla Ankara işsizlikle İzmir 'de Çaresizlikle sınanıyor!
Geçmiş tarih raflarda yerini aldı Yeni Yüzyıl yeniden yazılıyor, bazı moronlar bunların olmayacağını iddia edebilir anlıyorum lakin konu sizin için spesifik bir anlam ifade ediyor anladığım kadarıyla
yazdığınız hayal ürünü kurgulara bakınca gerçeklikle sizden fazla haşır neşir olduğum kesin. geçmişi bilmem, aklım ermez diye kestirip atan birinden yaşam döngüsünü anlamlandırmasını beklemem fazla iyicil bir beklenti olurdu. 2020 ile 2023 arasında Türkiye'de olan biten nedir gerçekten dünkü cumhuriyet coşkusundan sonra eksilen zedelenen şeyin ne olduğunu bulmaya çalışıyorum. beğenmediğiniz suriyeliler bile ellerinde bayraklarla kutlamaya katılmışken türkiye cumhuriyetinin üniter ulus bilincini fazla hafife aldığınızı hissediyorum. ayrıca kişiye itham olarak paranoyak demedim, yapılan hayallendirmenin paranoyaklık olduğunu söylediğimi, aradaki farkı idrak etmenizi diliyorum.
Haklısın.
Ne alakası var ozaman herkes her ırktan biriyle olsun türklük diye bir şey kalmasın herşeyi böyle normalleştiyorsunuz saçma sapan düşünce bu yüzden türklü, k biticek hala bunu savunuyprsunuz sadece Arap afgan değil genel olarak ırklar arası evlilik saçma arap afgan apayrı tabi
Gelmişsin burada arapı afganı savunuyorsun zamanında bu adamlar Osmanlıyı arkadan vurup insanlarımıza işkence etmedimi ne gerek var böyle saçma sapan evliliklere boş boş konuşuyorsunuz
Kendi vatanına hayri olmayan adamın bize de hayrı olmaz..
Al birini koca yap kendine
Hepsini göndermemiz gerektiğini düşünüyorum.