Artık kimseyle konuşmak, görüşmek istemiyorum. Kimseye tahammülüm kalmadı, aileme ve kardeşlerime bile. Böyle olmak benim suçum mu?

İnsanlardan çok şey gördüm, hiç güzel şeyler yaşamadım, nerdeyse kimseye anlatamadım. Anlatmaya çalıştığım zamanlardaysa kimse beni anlamak istemedi, hep ben suçlu oldum. Artık o kadar hissizleştim ve insanlardan bıktım ki, artık kimseyi görmek istemiyorum. Abim kendi evinde kalıyordu, ama ara sıra bize kalmaya geliyor. O bize kalmaya gelince benim odamda benimle illa yatan biri oluyor ev küçük olduğu için. Tek yatamıyorum öyle olunca, tek kalamayınca da kafa dinleyemiyorum ben, kimseyi görmek istemiyorum. Ne yatılı misafiri seviyorum, nede yatılı kalmayı. Kimseyi görmek istemiyorum, abimi bile. Tek kalmak istiyorum, kimseyle Muhattap olmak istemiyorum, yalnız kalmak istiyorum. Az önce onun evinden çıktık, ya bu gece ya da yarın size kalmaya gelirim belki dedi. Bu demek oluyor ki yine tek kalamicam. Cidden istemiyorum artık yatıya kalma olaylarını. Eğer kalmaya gelme olayı olursa kuzenimin yanına yatıya gitmeyi düşünüyorum yarın için, onun yani tenha, nerdeyse kimse yok. Annem böyle olmamın hiç normal olmadığını, artık biraz sosyalleşmem gerektiğini söyledi. Böyle olmam benim suçum mu?

Artık kimseyle konuşmak, görüşmek istemiyorum. Kimseye tahammülüm kalmadı, aileme ve kardeşlerime bile. Böyle olmak benim suçum mu?