Faizde biraz param var ve çalışıyorum aylık gelirim 92 bin maaşım 24.800 kızın babası merak etmiş bir işci nasıl böyle durumu iyi olabilir demiş kızda anlatmış babası haramzade biriyle olmaz bu iş demiş kızda geldi bana ben vazgeçti derim sen bişey deme dedi yalandan uyuz oluyorum sizce ne yapılabilir
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Din kafası diye alay eden olmuş haksız kazanç olması kimsenin gözüne gelmiyor yeri gelince de adaletsizlikten dem vururlar, faiz değil mi ekonomiyi daha da batıran
Kazancı helal olmayanla en başından olmaz
Dünyanın en yüksek faizlerinden biri bizde ilk 5 teyiz bununda suçlusu ben değilim ki faizler düşerse bende paramı başka noktaya kaydırrım
Zaten sorun da bu ama faiz kullanmamak için müslüman olmaya gerek yok diye düşünüyorum, durduğu yerde para değer kazanıyor var mı böyle bir şey, rakama bakar mısın 92 bin doktor maaşından da fazla,
Maaşım dahil o paraya ve aynı zamanda ben o parayı kolayda kazanmadım enflasyon var kazancım kadar kaybım var faiz doğru yatırım olmayabilir ama ben çalışıyorum iş kuramam başka bişey yapamam eriyip gider
Herkes nasıl geçiniyor sanıyorsun, 70 bin aile hekimi maaşı, enflasyon evet var ama bu enflasyonu da geçiyor, emeğinin karşılığını istesen anlarım ama ayda ayda yaklaşık yüzbin hiçbir emeğe vermiyorlar maalesef, maden işçileri napsın peki, herkes faize yatırsın parasını ülke kontak kapatsın üç güne durur her şey.
İnandığı değerler vardır onunla örtüşmüyorsundur.
Ona tamam madem o kadar değerleri var karısı kızı sanane dediğinde beni arayıp rahatsız etmicek kızına gòrüşme dese biticek zaten
Kardeş ben detaya hakim değilim. Belki seni düzgün biri olarak görüp faiz işlerinden el çekmeni bekliyor olabilirler. Net olmak lazım
Ayy tam din kafalari hic çekilmez
Gelde anlat işte
Kiz yalan konuşuyo olcak ailesine karşı daha kötü bence bence sen faizi boş ver altın felan al
Faizden gelen lazım tatil felam yapıyorum aracın giderleri var vergiler var maaşla yetişemem
Iyide sen aciklamak zorunda değilsin ki zaten bunu isci maasi nasil yetecek diye hey allam herseyi de arastiriyolar knk iş kursana o parayla
Yok ya işim iyi cumartesi pazar tatil resmi tatiller tatil gündr 7 saat 30 dk çalışıyorum neden millet için rahatımı kaçirim en kötü işinize geliyorsa derimde sana be adam diyesim var
Hee guzelmis ya iş ne işi bari hafif mi
Gkn dünyanın tüm arabalarının motor parçalarını üretiyoruz yabancı bi firma benim işim masabaşı ürünlerin adetlerini giriyorum tüm günüm çay kahve dizi filmlerle geçiyor sayılır 2 saat anca çalışıyorum
Ayy ne güzelmiş ya ben işsizim de insallah benimde kolay işim olur böyle
Ben üretimden geldim bu noktaya 9 koca sene cefasını çektim 4 senedirde sefasını sürüyorum 30kg kasaları kaldırmaktan pelt oldum neler yaşadık neler
Zorluk çekilmeden olmuyo tabi haklısın ama gene de şanslisin hayat boyu zor işlerde devam edenlerde var e evlenecegin kisi calisiyo mu
Yok ya onu kim işe alır🤣🤣🤣 elinden bişey gelmez çalışmasın zaten gezer tozar eğleniriz evlilik şu anda uzak görünüyor ama hayırlısı
Knk 30 yastan buyuksen bence hayat geçiyo evlenme nasi uzak gorunuyo bence öncelikler arasina al
Bide ben 34 yaşındayım o 22 yaşında beni ayarlayana kadar çok eziyet çekti evlenirsemde sırf bu mücadelesi için evlenirim helal olsun kız ne dediysem yaptı hiç beni kırmadı
Evlilik sıkıntı ya hayat güzel keyfimize bakmak lazım
34 e 22 mi knk yaş farki cokmus aranizda ya nasi sen sevmiyodun da o mu seni ayarladi merak ettim baya shwkxjsk
Ajanstan geldi bu yanıma verdiler yardımcı personel işler yoğun olunca ajanstan dosya taşıması işleri kolaylaştırması için yardımcı personel çağırıyolar bu fabriyakı birbirine kattı doğru yerlere götürmedi verileri bu yarın gelmesin dedi insan kaynakları kızda geldi borcum var sen ayarlayabilirmisin evet ama bi şartla dosyaları birlikte götürcez firmada savaş çıkarcaksın dedim öyle işte sonra 4 aylık yoğunluk doneminde geldi çalıştı buna bide prim yazdırttım çok iyi kızdı sonra aradı buluştuk gezdik derken işte durum bu babası ile aramda 8 yaş var🤣🤣🤣🤣
Ben gülünecek bir şey göremedim. Sen guluyosan ciddi bi problem var demektir
Yooo ailesi sorun çıkarmıyor İzmirliler zaten aşkın yaşı olmaz kafasındalar bende bu konuda kararsızım babasıda o benim ilk kızım senle mutlu benim önceliğim onun mutluluğu diyor yaş sorunu yok sadece ben arada kızdırmak için babasına kanka diyorum o kadar yani durumu eğlenceli hale getirdik dramtize etmedik
Ben hayatta gülüp eğlenmeyi seven biriyim çok fazla gezer kafa dağıtırım yani hayatı çok ciddiye alma hasta olursun
Bende egeliyim sorun yaş farkı değil senin düşünce yapında eş olarak seçeceğin insanın ailesine hatta kendine de (ondan kendine asik olup pesine dusmus gibi bahsettin) saygı duyupta ona göre davranmıyorsun babasina kanka da ne demek evlilik te sıkıntı gezip keyfimize bakmak lazım diyosun hayatta bazı şeylerde ciddiye alınmalı ya böyle de olunmaz
Yooo bence yanlış bakıyosun kıza dair kötü bi düşüncem yok hatta normal kadınlara duyduğun saygının kat ve kat fazlasını duyuyorum cesaretiyle sende hoşlanıyorum dedi kalbimi kazandı babası ile aramızda eğlenceli diyaloglar var faiz muhabbeti aramızı açtı biraz ama oda can sıktı biraz ve elbette gezip tozcaz kız doğru düzgün bi yerler görmemiş hiç tatil yapmamış nerdeyse ben ona önce hayatını yaşatıcam maksimum mutluluk vericem sonra nasipse evlenicez kız herşeyi benimle görüyor bu benim için çok kıymetli aynı evdede yaşama ihtmalimiz var imam nikahı ile ama yani ben değer vermiyorum kendisiyle alay etmiyorum sadece eğlenmem gereken konularla az eğleniyorum o kadar