Esinizin ailesini misafirlige cagiriyormusunuz?

Ben ve Esimin aile yapilari baya farkli. Onlarda surekli ic ice görusmeler, laubali ve sınırsız konusmalar mevcut. Birde cat kapi gelip gitmeler..

ben ve esim calisiyoruz, bunun disinda haftads 4-5 kez spora falan gidiyoruz. E öyle oluncada bide ikidebir misafircilik oynamayi sevmiyotum. Kac aylik evliyim kendi ailem zit pit gelmediler, cok nadir Gelirler. Benim gitmem daha kolay olur ve sorun etmezler.

Esimin ailesiylede her hafta görusmuyorum cubku sıkıcı muhabetler, iki ortaya gulme falan olsada hep bos. Özel guzel bir sohbet yok. Hep kendi aralarinda bos bos konusmalar. Banada Sürekli zorluyolar yok konus aramiza katil, baska buyuk gelinleri var onun gibi konus ol tarzi seyler. Art niyet olmasada bana Nisan dugunde yapilan davranislarindan dolayi fazla samimi degilim.

esimin buyuk kardesleri benle esimi cagirmadilar öyle, kendi aralarinda görusuyolar o ayrida. Kayinvalidemde bi 1-2 ay önce neymis toplicakmis bi 20 kisi teyzeler cocuklar falan bana geliceklermis benden davet bekledi. Bende degmicek insanlar oldugnu bildigim icin orali olmadim, Esime söyledim sen istedigin zaman cagir ben herkese tek tek yazamam diye. Zaten vaktimde hok. Kayinvalidem zaten degisik biti, dengesiz nerde nasil davranir bilemezsin bide görumcenin etkisi altinda davranir. Onlara yapar pisirir pogaca börek hersey bize gelince yapmaz. görumve desen hep zarar gördum, yeni evliyken aylar boyu tavir yapti ufak tefek seylerden bende takmadim dik durdum. Sonra aylar sonra bakti gelmiyotum gitmiyorum bide abileri evlenicek, tekrar simdi Benle iyi olmak istiyomus gibi bi tavri var. Ama hep zarar gördugum icin dikkatliyim. Görustuhmuzdr Sürekli baski yapiyolar bana sakayla hadi konus et diye. Konusmalar degilim yerine göre ama bu durum cok yoruyor.

Öyle insanlarlada samimi olmam mumkun degil. Siz olsaniz cagirirmiydiniz?
Daha önce geldiler Hic gelmediler degil ama 1-2 kere.

Esinizin ailesini misafirlige cagiriyormusunuz?